Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 22:23:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162798 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 15, 2012, 21:57:29 »

Съгласна  съм  с  теб.
Бях  там  на  сватба на кумове ни и не останах очарована от обсужването,въпреки  суперлативите,които казват  за  себе  си.Милото ми  предложи  брак  там и всичко беше ок,но  сватбата .....Местото  наистина е уникално,спор няма.Колко човека  сте.ресторанта  вътре  е  доста малък
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #91 -: май 15, 2012, 22:07:01 »

Околко 90 човека са поканени, но да видим колко ще потвърдят??? Силно се надявам да не ни се налага да ползваме ресторанта вътре  smile
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 15, 2012, 23:11:42 »

Здравейте момичета-аз малко късно ,но се включвам в разговора:)-нали търча нагоре -надолу Girl_hide
И аз мисля ,че юзчетат от 50мл са по-добър вариант:)
Нашата сватба  е на 17.06-остава 1 месец  и подготовката е в разгара:) си
Millie,не се притеснявай за роклята и според мен  Асеновград е мястото ,където ще намериш своя модел-аз ,където бях толкова разочарована и скептична от моделите рокли там -си харесах,истинско чудо:)))то по-точно роклята мен откри yahoo-за Варна нз ,но чух,че зареждат от Асеновград-и на младоженеца yahoo купихме страхотен костюм от там-така ,че -100% съм сигурна ,че и ти ще се уредиш с рокля :)Може да ми пратиш модели,които ти харесат ,аз тази събота за 4 път бях там-и ги знам наизуст моделите на роклите pleasantry.

Още не съм поръчала тортата(малко съм се притеснила по този повод),но тези дни и това ще стане-като впечатления мога само да похваля Захарната къща,не само са уникални като дизайн,наистина са професионалисти-както във вкусовите качества на свойте произведения,така и във външния им вид-безупречна техника и вкус Bravo *THUMBS*горещо препоръчвам Захарната къща(за мен са по-добри и от Неделя) .За Нията още нищо не мога да кажа-освен,че ми казаха,че 1 парче торта възлиза на 1,70лв/бр.-така,че явно цената която си видяла за Захарната е нормална-а и имаха много красиви на външен вид торти със страхотни стойки,мостчета ,водопади-вякви екстри-като вкус нищо не съм опитвала оттам-предстой -надявам се:).Мъжът ми повече харесва нещата на Захарната къща-все ме кара да му купувам вкусотийки оттам DANCE-като Хензел и Гретел:).
Гледай да ти хареса на вкус ,а не цената-по-добре с някой друг лев отгоре,ама да е вкусно:)то май,повечето отиват в украсата а тортата,но какво да се прави:)сватба е:).
Пръстените ги поръчахме в събота ,при златар в Пазарджик-до края на седмицата ще са готови ище ви ги покажа-макар,че са класически модел-класика в жанъра дет се вика:)
За Ливадите и аз -дочувам кофти коментари,но недей мн. да се вглъбяваш-никъде не е розаво-ние редовно си ходим там на плаж и ядем пилешки флейки в бекон:)).Пожелавам ви хубаво време и настроение,отвън има вече навеси и масите са под тях-това е добре за тържество навън:)-бях на басейн там 1 събота и гледах момичетата как украсяват- оранж май  беше-стана страхотно :)мн ми хареса.Само,че нз как процедират с къпещите се гости от хотела,ние си тръгнахме по наше съображениe-щом видяхме лимоto:) да пристига-някак си е неудобно-хората сватба си правят ,а другите да лежат отсреща по-бански и да ги зяпат- мн .грозна гледка.

« Последна редакция: май 15, 2012, 23:41:52 от mery_bery » Активен
leny
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #93 -: май 19, 2012, 09:36:37 »

Здравейте и от мен! Аз съм от Пазарджик,но сватбата ни ще бъде в София.Искам да споделя добрите си впечатления от Ливадите-миналата година бях на сватба там през лятото,останах с много добро впечатление - ритуалът беше изнесен и беше много красиво на фона на зеленината,нямам забележки към обслужването,купонът беше на ниво...Може би всичко зависи от гостите и от насторението на персонала в конретния ден smile.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 19, 2012, 10:38:09 »

Май  наистина свсичко си  зависи  от  това good

Разкажи малко повече  за с воята  сватба,моля smile
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #95 -: май 19, 2012, 11:39:01 »

Незнам как процедират с плажуващите на Ливадите, когато има сватба, но ще попитам, защото наистина би било грозна картинка. Аз дори мисля да им кажа да махнат чедърите, защото съм гледала снимки и не ми допада идеята - красиво украсена младоженска маса и на заден план чедъри с логото на вода- Девин или Горна баня  NO

Мери-Бери ти къде мислиш да ти правят прическата  и грим, беше ли вече на пробна?

А също така ще имате ли изнесен ритуал? Как ще процедирате с подаръците - традиционния начин - обикаляне по масите или в началото?

Аз много исках да сме с welcome drink, и тогава гостите да ни ги подарят, но няма да стане, защото гостите ще са в ресторанта преди нас. Много ме е срам да обикалям по масите, но май ще трябва да го преживея  Girl_hide Освен ако DJ не предложи нещо. Ще го решим оконччателно, когато говорим с него лично smile
Активен
leny
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #96 -: май 19, 2012, 12:03:09 »

Millie - когато бях на сватбата миналата година нямаше плажуващи,редполагам ги предупреждават,че трябва да напуснат по-рано.
Относно моята сватба - предстои в началото на август,приятелят ми е от Сф и решихме,че така ще е по-удобно.Още нямам рокля,предстои да си харесам,надявам се да стане леко и безболезнено,имам някакви идеи за букет,но има още доста време така че засега само оглеждам и заимствам идеи. Bamce,букетът ти е много красив и впечатлващ,различава се от традиционните.
Активен
Vanina
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 19, 2012, 12:40:10 »

Здравейте пак от мен в Пазарджик има ли борса за цветя? Или склад на едро?
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 19, 2012, 14:12:48 »

Millie-спрях се на фрозьор-Юлето-като ще ходя на пробна прическа към края на май-нека да минат баловете-и на фризьорката да й е по-спокойно:).Относно гримът-аз ще си го правя-и без тва тря си купя аз червилото,фондютена -така,че аз ще се майсторя-ще ми е и по -спокойно-защото и аз гримирам -и булки ,и абитуриентки ,и по др поводи:)-при тва без пари:).А и другото важно нещо безброй пъти съм се гримирала,че с голяма точност знам какво най-много ми отива-и като форма ,и като цвят:)

Решихме да сме по традиционният начин за поздравления-като аз го предпочитам този вариант-за др ,който спомена имам лоши отзиви от мой познати-всява се изострено  чуство на меркантилизъм:),а иначе ще си хапнат хората-ще са поиграли и лично със всеки ще искам да се видя и да се поздравим,а ще имаме и снимки по масите- не го възприемайте като просия blum,а като жест на уважение:),а и шаферката ще си раздаде момичето спокойно и нашите подаръци за гостите:)

Vanina-цветя на едро има в 1 склад на устрем,от депото на тролейте,1 в дясно уличка минава се през 1 голяма бяла къща и след това има магазин за мебели,след него са цветарските историии:)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 19, 2012, 15:26:14 »

Millie ние  също бяхме  с уелкъм  дринк и  гостите ни  бяха  преди нас  там,защото ние имахме  фотосесия.Бяхме им  приготвили  лакомства и  шампанско.Докато  ние  идем  се  бяха позабавлявали и поопознали кой кой е,след което  преди  да  влезнат си  взехме  със  всеки  наздраве и поздравче,получихме  си подаръците  и  след  това купон на  макс,не  седнахме  цяла  нощ,а  аз  си ходех  за почивка по  масите  да  си  ги  виждам.Не смятам ,че и дринкъните  са лошо  нещо,лично  аз  ги предпочитам пред обикалянето по  масите,но  това  си е  въпрос  на избор.
За  букета,"малко" ми  го измачкаха,та ми се  ревеше,ама  кво  да  се прави.Наистина ми грабна окото,когато  видях  снимката  при  жената от  цветарския,много  съм  доволна  наистина,но  за  съжаление  не   е  в  Пз,а  тук където  живея.А  и нямам една  свесна  снимка  на букета преди  да  го омачкат,за да може  да  го ползвате като идея ,ако искате.
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #100 -: май 19, 2012, 17:17:27 »

Бамче, върна ми надеждата за уелкъм дринк и подаряване на подаръците при влизането. Мислих си, че като няма изнесен ритуал е неподходящо. Ние също ще имаме фотосесия след църквата, което ще ни забави. Това ще го уточняваме с Ливадите и DJ. Със сигурност имат повече опит от мен с организирането на сватба girl_wink

Мери-Бери, супер, че ще се гримираш сама,  аз ще трябва да се доверя на специалист, нямам особени умения в областта, аз дори не се гримирам в ежедневието ми, най-много фондютен, спирала и молив (даже рядко). Сигурно вече си избрала прическата - с вдигната или пусната коса мислиш да си? На мен първо ми се искаше да ми направят къдрици, но се предполага, че ще е ужасна жега, затова реших да не си вгорчавам живота и ще мисля нещо с кокове smile

Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 19, 2012, 17:24:52 »

Поместила съм си проектни снимки за прическата-както и на другите неща,който съм си купила smile в галерията ми ,можеш да ги видиш:)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 19, 2012, 17:53:12 »

Millie  кой  ще  ти  е  DJ  и  фото?А за  уелкъм  дринка има много  варианти,не  е нужно да имате изнесен  ритуал.Може да сложите масичка с  напитки и  нещо  за почерпка.Може да им  оставите  и книгата  з а пожелания  и  всеки  да  напише  нещичко на  спокойствие
Активен
Vanina
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 19, 2012, 20:12:00 »

mery_bery благодаря за инфото!
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #104 -: май 19, 2012, 22:36:21 »

Мери-Бери, разгледах ти галерията, всички неща са много хубави, а грима е страхотен. Аз си мислих за точно такива къдрици. Роклята също е прекрасна. Ще си стахотна булка   Bravo  Мери, какво си избрала за подаръци за гостите ти?

Бамче, DJ ще е Митко Пильов. Препопръчаха го на майка ми, а и четох добри отзиви за него. Фотото ще е Гоша Георгиев. Надявам се да останем доволни  smile  Мерси за идейте за уелкъм дринка, най - вероятно ще се възползваме от тях smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: