Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 21:08:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162653 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 11, 2012, 12:52:13 »

Да  си кажа  честно не  мисля,че  ще с тои добре  воалетка иливоал на тази прическа nea

Може  би  една  нежна  диадемка  с камъчета  и  разпръстнати  цветя  ще  е  супер.На  една  булка  съм  виждала прикачени перлички  в косата.

Нио  ти  си  знаеш  все  пак...
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 11, 2012, 14:20:41 »

все още не мога и аз да реша-ще видя какво мога да намеря-като ще направя някаква прическа подобна на тази от снимкатаи тръгвам пак по магазините  и ще пробвам-то ще си покаже:)-и аз смятам да имам някакви джиджавки по косата:)-перлички,цветчета ,камъни:)) и стига да открия подходящата диадема веднага я купувам:)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 11, 2012, 14:26:02 »

danceg

За  диадемата и аз незнам къде д а намериш.Питай  и  Юлето,тя може да  знае..
Активен
Vanina
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 11, 2012, 21:11:02 »

малко букети на един варненски бутик правят вълшебства ....
тук са техни неща:
https://picasaweb.google.com/112756147046674254751/

и в сайта им
http://floris.bg/bg/product-list/10/2.html
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 12, 2012, 08:16:02 »

yahoo give_rose Bravo
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #80 -: май 14, 2012, 18:39:44 »

Zdraveite!!! Az redovno cheta foruma, no do sega ne sum pisala. Bih iskala da popitam dali znaete ot kude moga da porycham malki shishenca tip iuzcheta za podaryk za gostite na svatbata mi?

Izvinqvam se, che pisha na latinica, no imam problem s kirilicata sad
« Последна редакция: май 14, 2012, 18:41:22 от Millie » Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: май 14, 2012, 21:31:57 »

http://welcomegifts.bg/index.php?p=20&c=&img=bbdda854c34de35efbd1b6b1021d9d64IMG_3145.JPG&p_id=2349#pic_p

Хоп,ето  линкче danceg
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #82 -: май 15, 2012, 09:11:40 »

Mnogo bagodarq smile A az kolko tursih, namirah samo gotovi, ukraseni ot agenciite i dvoino po- skypi smile
Mnogo blagodarq otnovo  give_rose
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 15, 2012, 10:09:05 »

Моля,няма  защо :girl_wink:Помагаме с каквото можем...

Разкажи малко повече  за  твоята  сватба,моля smile
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 15, 2012, 10:55:35 »

Bamce е по юзчетата спец goodsmile
Millie,ще се радвам и аз да разбера повече инфо за организацията и всичките подробности около организацията на събитието ви:) на коя дата ще е сватбата?
Ще се радвам и други бъдещи булки да се запишат и споделят свойте преживявания:)около сватбата:)
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #85 -: май 15, 2012, 19:24:10 »

Нашата сватва ще е на 21-ви юли в комплекс Ливадите. Резервирали сме църквата, DJ, фото, камера, поканите са готови и повечето изпратени иии до там shok !!!
Ние не сме в страната, ще се приберем 24 дена преди Големия ден  и тогава ще направим и купим всичко останало.
В момента съм на вълна подаръци за гостите, които искам да са готови (изработени) и да ме чакат в къщи, и когато се прибера само да си ги украся. Идеята ми е да са глинени бурканчета с мед за жените и юзчетата за мъжете. Харесала съм си едни бурканчета с лъжичка и първо мислих да  подаряваме само тях на всички гости, но после реших, че е безмислено в едно семейство да отидат две (за какво са им!!!). За дечицата мисля да купя (незнам как се натичат) шишенца със сапунена вода, които правят балончета.
Май това е в общи линии... Мисля, че когато се приберем ще се побъркам от притеснение   crazy
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 15, 2012, 20:00:19 »

еее супер ,пак доста неща сте свършили,добре си решила за подаръците за гостите-всичко друго можеш да си накупиш за 2-3 дни като се приберете-много не се притеснявай-те нещата си се подреждат от самосебе си:).Най-важното се оказва да потвърдят гостите от по- рано присъствието си ,за да си наясно с бройки,на подаръци,заведение,торта,която е много важна в случая и е хубаво да отидете първо нея да изберете като си дойдете,понеже ми казаха,че  вида на тортата е съобразен с наличните стойки за тях:)които и не били толкова много-а и много младоженци бавели стойките- ( оплакаха ми се в 1 сладкарница-нз дали е вярно или напират за бройка pardon).Роклята от къде ще си я набавиш:)?Ние в момента почти всичко сме накупили-остават да си вземем пръстените-които вече са поръчани:) yahoo-да се похваля.
Ако имаш нужда от инфо питай,аз сега ходя обикалям и си оправям сама нещата:)-много е вълнуващо и изнервено по някой път:)(особенно като ти се бъркат с чужди мнения-роднини:))
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #87 -: май 15, 2012, 20:41:35 »

Току що написах имейл на фирмата с юзчетата, колебая се дали да поръчам 50мл или 100мл. Какво мислите момичета?
Mery_bery кога е вашата сватба?
Роклята - ще си я купя от България, надявам се, че в Асеновград ще намеря нещо подходящо. Също така ще ходя и до Варна, където също ще потърся. Това май ще е една от най- трудните задачи  blush
Мери_бери, ти от къде мислиш да си поръчаш торта (ако не си поръчала вече). Аз съм гледала много снимки във ФБ на произведения на Захарната къща - тортите им изглеждат страхотни, но никога не съм ги опитвала. Харесах си една, за която пишеше, че е 1.70лв на парче, което ми се вижда скъпо, незнам  Oh my .... Когато се приберем ще отидем на място и ще дегостираме  Torte
Пръстените за колко време ги изработват? (1-2 седмици???)

Извинявам се за дългия пост и многобройните въпроси blush
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 15, 2012, 21:17:38 »

Да  се  включа и аз:))
За  юзчетата мисля,че  и  50 мл  са  ок.
За  торта - ЗАхарната  къща с  2  ръце.нашата  беше  от  там,страхотен вкус.Цените  са  такива.Другото место ,което  бих  препоръчала е  сладкарски цех  Ния,на  борсата  Бон  марше.Мери  бери  със  стойките  наистина е  така,взимат и  капаро за  стойката,така че  се приготви  за още  финансии.Хубаво  е  да си я поръчате  по-от  рано  защото  наистина  заемат стойките и после може  тортата,която искате да не може да  се  събере.Лиляна Вацева са по-евтини,но  там  са  сметанови ,на мен лично не ми  харесват.Горе  долу това е  избора  в  Пз.мери бери  вие къде  гледате  за  торта?
Мили,ще  ти пожелая успех  с Ливадите и много  търпение.
Какво  ще правиш  с  юзчетата?
Имам хартисали шишенца  със  сапунена  вода от  нашата  сватба.Във  формата на бутилка  за  шампанско .
На  нас  поръчката на  пръстените ни  отне  1 месец
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #89 -: май 15, 2012, 21:46:49 »

bamce благодаря за инфото  give_rose

А за Ливадите, четох негативи във форума и малко се попритесних, но няма как, връщане назад няма. Исках сватбата да е на открито, но и с опция за закрито при евентуален дъжд   huhhuh.gif Също така държахме да има стай за настаняване на част от гостите. Приятеля ми е от Ямбол и неговите гости трябва да са на хотел. Истината е, че никога не съм стъпвала там- избрах го от снимки и изпратих родителите ми на разузнаване. Те останаха много доволни.
За  украсата на ресторанта ще се погриже дъщерята на собственика. Честно казано, не ми харесват украсите на сватби, който съм виждала там, но тя обеща, че ще я направи както аз искам (ще видим!!!)

Мисля да не се навивам предварително, каквото има да става ще става  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: