Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 22:18:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162785 пъти)
mery_bery
Сватбар
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #45 -:
май 02, 2012, 11:11:25 »
покрай тези почивни дни много работа и движение насам- натам:),какво да ти кажа направих си късметчетата вчера и украсата за чашите,(снимки ще кача др.седмица,че не са при мен:) *YAHOO*темата май ми се заформя да е в лилавата гама:),сега ми остана да си украся шампанското,виното и бокала.В събота цял ден сме обикаляли по магазините за сватбени истории обаче все не си харесваме чаши -и попаднахме в Мола на 1 магазин с кристални истории и там си харесахме ритуални ,кристални чашки на доста разумна цена-е все пак е кристал
,но ще ходим да ги взимаме с кумата:)близките дни:).Ние тях си харесахме- изчистени са със стъкларските му орнаменти ,чупки и извивки:).Мисля скоро да си взема и бутониерките,т.е вече да съм готова с историите за ритуалната,църквата,да ги отмятам лека полека нещата от списъка
.Bamce,видя ли ми роклята:)?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #46 -:
май 02, 2012, 11:51:46 »
ДА,от отдавна,не помниш ли ,че те питах дали е от Пз:))
ще чакам снимки д а се порадвам на джунджурийките ,които си направила
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #47 -:
май 02, 2012, 15:07:00 »
веднага щом се сдобия със снимки ще ги кача *THUMBS*аз мн си ги харесвам
,а и доста спестих като гледам какво е в магазините
,а и друг е въпросът ,че не им е добра техниката-все едни такива никакви-направени набързо ,без капка въображение:)-е така щот тря се направят и да се вземат парите на хората(е затова никога няма да ни бъде
)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #48 -:
май 02, 2012, 17:05:53 »
и аз така започнах.Обиколих всевъзможните магазини,бутици,изложения и молове за сватби.Не намерих нищо което да ми грабне окото от раз.В 90% от магазините стоката беше еднотипна и за мен безцветна.Извинявам се да бялото е за сватба,ама всичко ми беше като за погребение,както каза ти няма капка въобръжение,за цени да не говорим (Късметче за хвърляне,уж с камъче сваровски,счупено в единия край
,цена 3,50)И друго ,което ме дразни в някой магазини няма цени и общо взето по външен вид имам чувството ,че ги определят.Човек да с е гръмне. И так а малко по малко,по малко,направих това което исках.В този дух,много се радвам н амацките дето си правят сами нещицата и на драго сърце помагам с каквото мога
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #49 -:
май 02, 2012, 17:09:03 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,32082.15.html
това бях сътворила за нашата сватба.Съдейко по гледането на снимката (150 пъти),явно и на други им харесва
(това беше малко нескромно),което много ме радва
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #50 -:
май 03, 2012, 07:58:54 »
то вече скромността е за тези,които нямат други качества
,а при теб са доста качествата
-страхотни са ти нещата-то от теб ми дойде вдъхновението да творя
много професионално изработени и стилни-нямам търпение да ти покажа мойте да видим какво ще кажеш по въпроса -все пак ти си човека с опита
.Да те питам откъде взе малките бутилчици-и на каква цена
?
Аз гледах в Метро-ама такива с джин ,уиски,ама едното ми излиза 1.84, за на човек ми е доста скъпичко,с вино шишенца не съм виждала
Не си спомням вече за фотото -кой ви беше?А и номерцата за масите -как така ги направи-давай идей за дизайн-страхотно си се справила с твойте
.
И най-важното щях да забравя-кумското пиле- ти е страхотно-само едно нещо мн се чудя как така се застопорява седнало,ти ли го пече,и за украсата много ми харесва.
«
Последна редакция: май 03, 2012, 08:21:12 от mery_bery
»
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #51 -:
май 07, 2012, 07:50:12 »
имам вече снимчици:)
Активен
Vanina
Новак
«
Отговор #52 -:
май 09, 2012, 22:09:30 »
Здравейте момичета
Имам нужда от малко помощ помагам с организирането на сватбата на моята братовчедка но ни делят доста километри, тя е в Панагюрище аз във Варна и рядко пътувам до Пазарджик (от където съм родом) та на въпроса ми трябват ми цветарски магазини в Пазарджик за изработка на букета и украсата на колата четох но не открих много информация в темите намерих един "Гардения" където нещата не ми допаднаха особенно в интернет и четох за още едно магазинче някъде срещу общината ако не се лъжа зад градинката но няма сайт нито координати ще съм благодарна за насоки мислех си аз да подготвя цветята но няма да имам физическата възможност и това да и направя
Благодаря ви предварително!
«
Последна редакция: май 09, 2012, 22:23:50 от Vanina
»
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #53 -:
май 10, 2012, 07:49:35 »
Здравей,Ванина.Аз също си правех сватбата от разстояние.В пз съ посетила 1-2 магазина за цветя.Единия беше срещу адвокатурата.Но отношението и цените цепят мрака.На мен никак не ми харесаха.Аз си поръчах букета от града,в който живея и ми го донесоха в деня на сватбата.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #54 -:
май 10, 2012, 09:18:27 »
Здравей ,Vanina и от мен:).освен въпросният магазин-срещу адвокатурата,има и още 1, за който се сещам-срещу пазара-там има много цветя,показаха ми 2 албума с букети и украси за коли,които са правили,но правят и по твой проект-носиш им снимка и нещата се получават:)
Активен
Vanina
Новак
«
Отговор #55 -:
май 10, 2012, 14:17:35 »
Аз и предложих да си поръча такъв тип букет и украса за колата, незнам къде е питала но са и оферирали за колата 150 лв. а за букета 60 лв. как е това като цена за Пазарджик?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #56 -:
май 10, 2012, 14:48:20 »
За колата незнам,моята не беше с живи цветя. За букета май минимума беше толкова,поне когато аз гледах.Мери бери е по-наясно сега с тези цени.
Активен
Vanina
Новак
«
Отговор #57 -:
май 10, 2012, 15:03:07 »
Аз и предложих да не е с живи цветя за да й направя аз нещо, но на нея не и хареса искаше да е пищно пък и искаме да ползваме украсата после за булчинската маса, но може и на варианта да минем аз да направя нещо, моята кола я измислих супер елементарна само с тюл и 4 изкуствени рози и много ми хареса как се получи качих снимка в галерията
Предложих и това в лилавото но да е в розов цвят нейната сватба е в светло розово, бяло и черно.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #58 -:
май 10, 2012, 15:05:45 »
Има и друг вариант,ти така или иначе ще с и по-рано там,преполагам,може да купите цвета и пиафлора и да и направиш украсата.Пиафлора с вакуумка можеш да си поръчаш по нета и да ги направиш.
Моята беше подобна на тази с тюла,само че с мрежа и беше по цялата кола.Бях си направила и панделки за вратите и багажника
Активен
Vanina
Новак
«
Отговор #59 -:
май 10, 2012, 15:14:43 »
Да мога аз си мислих ама ще украсявам ресторанта и незнам дали ще ми остане време за всичко пък и съм с малък разбойник на 1,2 годинки може нещо да се обърка винаги с него и затова щеше да е по лесно и за мен да си ги поръча но сега ще мисля. Довечера ще говоря с нея, ще чакам и още инфо за цените как се струват и на скорощните бъдещи булки да кажат
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
32