Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 18:19:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162595 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 25, 2012, 17:08:48 »

Медицинските  си  ги  вадихме в  "Здраве"-то.Питаш  личния си лекар,той  знае как да  ти  ги направи.

Украсата ти  беше  от  мрежа  и  изкуствени  рози.Закрепих  ги като  ги  вързах с  панделка за  мрежата.Другото  бяха  джувки,които  пак  бяха   вързани с  панделки и имахме  кутии на колата,които пак  бяха с панделки smile Правех  я по  колата,така  ,че  беше  лесно  да  видя кое  как  ще  стои.После  я напъхах в  един плик и  така  до  сватбата.ПОсле  я бяха  залепили с  тиксо,но до колкото  знам се е  отлепила и са  използвали  тежката  артилерия-изолирбланд (как са прежалили този  Ягуар с който  бяхме  незнам angry)

И  така направих  аз Girl_hide

ето и  снимка

* DPP_003331.JPG (71.1 KB, 420x280 - видяно 3645 пъти.)
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 25, 2012, 17:20:36 »

аз си мислех-да закрепвам мойте творения с вакумки good-аз съм харесала този вид украса на колата...
а за Здраве-ходихме онзи ден и ми казаха ,4е се минавало през 4-5 лекаря- на лекар по 25 лв Oh my ...,и аз паднах-затова те питах и за цената Girl_hide
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 25, 2012, 17:23:35 »

забравих снимката girl_wink

* Organza and Ribbon Decorations 1.jpg (69.65 KB, 550x413 - видяно 454 пъти.)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 25, 2012, 17:26:58 »

за цветето отпред  да,вакуумка,преди  това  трябва  добре да  я накиснеш  във  вода  ,за да  не падне ид а  държи  вакуума,така занам аз.А  тяла  с  някаква  лепка за капака.Цветята  от  страни  би  трябвало да  се  връзват.

вие  с каква  кола ще  сте?
« Последна редакция: април 25, 2012, 17:29:19 от bamce » Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 25, 2012, 17:46:44 »

още и ние не знаем drive имаме някакви предложения и вариянти,търсим по-голяма ,че кумът ни е 130кг-2м  girl_impossible,и кумата,и детето им,и младоженека, и аз с тая рокля biggrin
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 25, 2012, 17:50:33 »

bouncinggirl така  както  го описа ще  ви  трябва  камион  с  ремарке:))Или по-скоро  джип,май с  това  ще  ви е  най-удобно
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 25, 2012, 17:55:48 »

хахаххаах предствяш ли си,голям смях ще е ,и мъжа ми е 1.9м-камион с ремарке ще е идеален за случая-абе все някак ще се дотътрим:)тря ни лимузина ама сигурно са мн скъпи blush
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 25, 2012, 18:12:18 »

Ливадите имат лимузина:)Ама  според мен е  супер  неудобно с  тая една  врата..малко ми се получа стани да  седна girl_wink
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 26, 2012, 09:43:36 »

Не съм се замисляла за тяхната лимузина:),нз дали може да се ползва отделно,а и цената ще е жестока сигурно:) Girl_hide
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 26, 2012, 13:49:48 »

Мисля,че  я  даваха  под наем,ама  наистина  май  цената  е  жестока.В  София  доколкото  знам  са по 600-700лв.

Другото е ,че  може да  сте без шофъор.На  нашата  сватба  си  бяхме ние  и кумовете.Мъжът ми караше  колата,а когато  трябваше да  пие  се правеше:)
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 26, 2012, 18:22:03 »

До колкото знам -(а и съм свидетел на такъв случай,)то си има и поверие,че младоженеца не трябва в този ден да кара младоженската  колаsmile(то вашето е минало,но аз съм голяма суеверкаlolдори не трябва да е роднина шофьорът.Иначе си мислех с нашата-тя е чисто нов модел,но майка ми е категорична и не ни разрешава-като е много убедителна в приказките angry и от това ,което чух не смея да ти кажа-ще е някой приятел или познат  с кола,а вече в краен случай може и да наемем girl_wink
« Последна редакция: април 26, 2012, 18:41:40 от mery_bery » Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 26, 2012, 19:20:06 »

Оооооооооо не  съм знаела  за  такова поверие :angry:Какво  гласи,та да  си знам (за  друг  път blum)
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 26, 2012, 20:06:57 »

Това поверие го знам от моя преподавателка по български език,че младоженеца не трябва да кара колата,с която ще си вземе булката:)тогава дъщеря й се омъжваше и тя ми го спомена този момент с колата shok и аз бях втрещена-щом още го помня :angry:А случката ,която знам е:младоженците се пребират след сватбата с колата си,с която са забрали и булката  в началото на деня-младоженецът е карал -въпреки ,че по възрастните са го умолявали да не го прави-но той казал ,че не робува на суеверия и вечерта след като свършило тържеството решили с кумовете и сестрата на булката да отидат на бар ,и по пътя пука гума ,при тва на мост и се озовават долу под моста.Чак настръхвам като го споменавам angry.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 26, 2012, 20:14:35 »

Да чукна  ан дърво ,не да й  боже angry,при  нас  такова нещо  нямаше.А има  и  нещо  друго,ние  не  се прибрахме  със  същата кола,а с  нашата...Може  да  сме  развалили поличбата...

Честно и мен ме р азтресе angry...
« Последна редакция: април 26, 2012, 20:21:24 от bamce » Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 01, 2012, 13:40:45 »

Girl_sing Никакви  ви няма sad( Как  вървят  нещата...
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: