Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 18:13:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162587 пъти)
maryanka_
Регистриран
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #15 -:
април 25, 2012, 11:48:44 »
ЗАбравих да Ви попитам ...Наехте ли си сватбени агенти или сами си организирахте сватбите ? ..Защото това ми е дилемата.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #16 -:
април 25, 2012, 12:39:25 »
Дааа това с гарнитурата е уникалното съвпадение-навсякъде в града:)-може би е най-лесно за приготвяне ,евтино и стой в хладилника:)
Bamce, на вашата сватба какво беше менюто?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #17 -:
април 25, 2012, 12:50:00 »
Ние малко се бяхме поуляли с яденето,но имахме гости от Плевен,Видин,Пловдив,Монтана,София и Пазарджик,които бяха пътували бая.Рода голяма:)
Та ние започнахме със салатка,мисля че беше овчарска,после основното беше мешана скара - пържолка,шишче,кюфте,кебапче и гарнитура картофи соте.След това поднесоха едни големи плата с панирани кашкавалчета и сиренца,заедно със сухи мезета и накрая - тортата и портата,както се казва.По масите имаше и ядки.преди всичко това имахме уелкъм парти,в което гостите бяха омели сладките,които бяхме приготвили.Като казах сладки искренно ви препоръчвам цеха на Федона.Чувала съм страшни неща и за тях и бяхме решили че ще ги купуваме от друго място,но се оказа че др скалд излезе отпуска и не отвори докато стана време за сватбата.И отидохме там.Много пресни,направо от производството ни ги извадиха,и много вкусни,особенно луксозните саралии...мммммм.И всички мн ги харесаха.Ние ги нападнахме със шаферките още като редихме подносите,беше голям майтап:))
Та това за менюто.Храната беше вкусна,поне така казаха.Аз не пипнах почти нищо(нямах време от скачане
) Боцнах няколко хапки и пържолка от различните чинии на моите приятели(докато дях при тях да ги видя как са) и ми харесаха.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #18 -:
април 25, 2012, 12:52:00 »
Това за гарнитурата в хладилника го разбрах на една друга сватба.На половината гости карнитурата явно беше от друга сватба,защото беше различна от нашата и вкиснала.Аз лично не бих си сложила такава гарнитура.Само като я видехме с мъжо и почвахме да се хулим,без да казваме защо
А и да си кажа честно не ми изглежда добре опка пт ляво,топка от дясно и посредата роле
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #19 -:
април 25, 2012, 12:57:01 »
maryanka
,всичко сами си организираме-цялото семейство взима участие и ни е много приятно-правим си кафе беседи,кой какво трябва да свърши,дори вчера започнах да си правя късметчетата и е много вълнуващо,а и доста се спестява от финансова гледна точка
-стига човек да знае какво иска ,намира и начин да го направи.Друг е въпросът дали имаш време,за цялата тази организяция,сигурна съм ,че всеки сватбен агент би те натоварил финансово с много излишни :"...така трябва,онова се прави,това се купува,има нови тенденции....."да и на нас ни е ясно,как трябва,но има и един финансов въпрос отстрани ,който само почуква от време на време и те стяга гурлото:)-аз съм много практичен човек в това отношение
.Да ти кажа нещата си стават от самосебе си с времето:),а и най-новите тенденции в момента след година- две ще са демоде:)залагай повече на настроението ,хапването, пийването и новите дрешки
.
В случай,че няма на кого да разчиташ и агента би ти бил полезен,поне с тези който разговарях в града са доста любезни и отзивчиви:)
Bamce ,твоят съвет от опита би бил много полезен:)
в този случай.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #20 -:
април 25, 2012, 13:01:35 »
Bamce,напълно те подкрепям за сладките на Федона-винаги вкусни и пресни,поне от тези,които аз съм яла-всичко им е по специална технология и с акцент към вкуса:)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #21 -:
април 25, 2012, 13:09:06 »
Аз всичко си направих сама.
Трябваше д а организирам хора от 3 града (Плевен,София и Пазарджик) и съответно цялата сватба.Почнах от поканите и така докрая.Търсех ресторантите по интернет,после като ходихме до Пз с милото му казвах кой е ресторанта и той ме водеше там и така решавахме.Не бях запомнила името на Фазанарията и незнаех как да му го обясня,но тогава се видяхме с ДЖ-я и той го спомена и тогава ми просветна.Отидохме да пием кафе там,хареса ни и на двамата и това беше.
Не съм ходила до Асеновград за рокля,а с моята дружко-шаферка обиколихме София и роклята сама си ме избра.Така и до последно не можах да харесам друга.
Колата я взехме от един приятел,който ми я предостави за да мога да си сглобя украсата,която след това на сватбата бяха сложили.Така не се притеснявах,че нищо нямада стане.
Удоволствие за мен беше накрая да чуя Страхотно си се справила.От всичките вашата беше най-хубава.Милото знаеше колко усилия хвърлям да направя всичко и ме подкрепяше.
Въпреки всичко стана супер
Какво да ви разкажа още
Ако нещо ви интересува или мога д а помогна кажете
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #22 -:
април 25, 2012, 13:10:11 »
Мери -бери както се казва такъв акцент си бяхме вкарали с тези сладки,че не е истина.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #23 -:
април 25, 2012, 13:50:09 »
на вас
Сега се сетих да те питам-по-принцип това си е строго индивидуално-но ми е интересно при теб- какво беше съотношението -парички /подаръци:)?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #24 -:
април 25, 2012, 13:57:10 »
Наистина е индивидуално.Ние си бяхме написали в поканата,че искаме парички и всички знаеха,но въпреки всичко си имахме и подаръци,но ни бяха питали какви искаме.така,че бяхме получили това от което имаме нужда.като съотношение,ако можем да го определим 2към 1,т.е повечко парички,по- малко подаръци,но както казах ние си бяхме искали определени неща,така,че нямам 15 еднакви сервиза,които да не ми трябват.
Моя съвет е и вие да си ги определите.Винаги съм се чудела как по филмите имат списък с подаръците,е сега ми се струва напълно реално.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #25 -:
април 25, 2012, 14:25:13 »
Ох да ти кажа,от сега ми е ясно ,кой какво ще предпочете-то си е ясно-тези дето си ни питат-значи ще се съобразят с нашето менение,въпреки всичко ще се опитам да вмъкна темата за пликовете ,че е по-добър вариант.Всичко е толкова индивидуално,че ...каквото стане:)забелязала съм тенденция ,че по-близките си дават парички,хубаво е поне ,че вас са ви питали при избора на подаръците-и за мен би бил удачен този вариант-не искам сервизи и тиганчета-имам си ги -даже ми пречат
.Чудя се как да информирам за това от какво имаме нужда -хора ,които не ни питат нищо
.Нямам против подаръците-въпросът е да са ми от полза:)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #26 -:
април 25, 2012, 14:31:25 »
Аз го бях вмъкнала ето така, с рима.Може д а напишеш нещо от сорта и да вмъкнеш за подаръчето,от какво имаш нужда
За подарака не му мислете, а в плик го Вий сложете.
Веселото настроение със себе си носете и с него Вий ни заразете.
NB! Присъстващите се ЗАДЪЛЖАВАТ:
- да не напускат тържеството трезви
- да тропат силно с крака и на масата от горе да викат „А сега!”
- да викат силно „Горчиво”
- да потвърди присъствието си до год.
(Поради недостиг на спални чували и палатки, за Ваша сметка може да преспите в хотела на комплекса, 3 стъпала по-нагоре от купона. За резервации и други въпроси притеснявайте булката или се обадете на телефона й:
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #27 -:
април 25, 2012, 14:46:19 »
супер си го направила,на мен не ми стискаше иначе и аз се бях навила да напиша тази фразичка "...в плик ги вий сложете...",но моя позната ме разколеба да не би да си помислят тогава ,че трябва да има подаръци -и аз не посмях-малко нож с 2 остриета
,а и аз вече съм раздала поканите,решила съм на по-оправните да им кажа за нашите предпочитания и -да разчитам,че ще се раздуха новината
,какво друго ми остава
?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #28 -:
април 25, 2012, 14:52:09 »
Май наистина друго не ти остава.Все пак е хубаво да им кажете,поне аз не виждам нищо притеснително или ако искат да подарят подарък поне да е нещо от което имате нужда
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #29 -:
април 25, 2012, 16:47:51 »
Кажи ми как я измайстори така-украсата за колата,как се закрепват-поставените обекти върху нея:)?И нещо което доста време и все забравям да питам-за медицинските излседвания за ритуалната зала-къде ги правихте и колко струват:)?
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Нагоре
Изпечатай