Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 13:53:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162485 пъти)
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
Re:СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #405 -:
юли 24, 2013, 07:54:31 »
може в Пазарджик още ли така посрещат хората..ние имахме същия проблем когато избирахме ресторант.Седят и те гледат все едно си им длъжен,едва ли не им плащаш за безпокойството..ужас.Ние бяхме във Фазанарията.Не сме имали проблеми никакви.Супер доволни бяхме.Но до колкото знам се е сменил собственикът и не съм ходила да видя как е
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #406 -:
юли 24, 2013, 09:15:22 »
Monita, мисля, че във Фемили няма да е тясно на 80 човека. Когато тръгнахме да търсим ресторант за нашата сватба се сблъскахме със същото... куверт от 30лв нагоре, по лев на човек за внесен алкохол, 100лв, ако "внесем" DJ, 100лв на час след 00ч. и за внасяне на сватбена торта искат пари и ред други неща, а всичко останало, което написах е от истории на мои близки. Друго, което ме притесняваше беше музиката- дали нямаше да ни направят проблем за шума след 10 или 11ч. Те твърдят, че има достатъчно отстояние, но аз живея наблизо и се чува много. Вие предполагам ще сте вътре, така че това не бива да те тревожи.
Bamche, и нашата сватба беше във Фазанарията... сега са я взели собствениците на Йор- Даниел- изцяло за сватби. Като цяло сме горе-долу доволни, но имаше доста неуредици. На първите срещи обещанията бяха грандиозни и с наближаването на датата обяснявах колко искат това да стане но заради независещи от тях обстоятелства това няма да стане.
Тук, обаче не ни караха да плащаме за внесен алкохол, допълнително безалкохолно, ядки. След 12ч. е 50 лв на час, DJ си идва без проблем, но за всичко друго трябва да ги ръчкаш и доплащаш. Кувертът ни беше около 27-28лв и имаше всичко в него. Претендират за високо качество и професионализъм, но са на светлинни години, според мен. Вечерята закъснява (обещана за 9.30, а я изнасят към 11ч) и вместо да започнат от възрастните, защото те ще си тръгнат по- рано, започват от където им е удобно. Сервитьорките- 18 годишни (спестявам епитети) вървят нацупени, никакво отношение, обясняват ми как били на парцели и не зависели от тях други маси, на кумовете не сервирали още торта в 2.30ч през нощта, та трябваше аз да влизам в кухнята да се карам с тях.... и куп други неща. Абе.. голямо ръчкане трябва. Дори и за касова бележка или фактура трябваше да настоявам. Както казах предния път, ресторантите в Пазарджик има какво да усъвършенстват по отношение на обслужването.
Не мога да отрека, обаче, че ми върнаха целия алкохол и не консумираните ястия и мезета.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #407 -:
юли 24, 2013, 11:26:30 »
аз не съм имала такива проблеми.Каквото си казаха си беше на место .Върнаха си ми всичко,което беше хартисало.даже на сутринта като станахме ни питаха дали искам е от това ,което е останало от вечерта.И при нас го имаше доплащането за след 2 часа мисля че беше ,ние седяхме до 4,искаше ни само за 1 час.Куверта беше 25лв и остана ядене.Внесохме си алкохола,безалкохолно,даже ни казаха с коя борса работят и че това което хартиса може да го върнем на борсата.Аз съм мн доволна,но тогава управителката беше друга.Такова обслужване исках,като се има на впредвид,че съм работела в сферата знаех какво търся.даже по средата на сватбата се появи един ловец видимо изнервен,че шумим,погледна какво е ,плесна с е по челото и се прибра да спи:))
Активен
Monita
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #408 -:
юли 24, 2013, 18:18:53 »
Олеееее, не знам какво да кажа
! Наистина искат пари за какво ли не... малко се отчаях дори
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #409 -:
юли 24, 2013, 18:55:51 »
да,така е.чудят се за какво да искат.
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #410 -:
юли 24, 2013, 19:18:58 »
Това с доплащането за алкохола някак си мога да го разбера...ама за диджей да се плаща, за да влезе ми идва в повече! Нямам обяснение!
И колко искаха , за да си докараш диджей?
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #411 -:
юли 24, 2013, 20:24:29 »
Не се отчайвай... Има много хубави моменти на този ден! И лошите избледняват или поне нямат значение накрая.
Когато знаеш, какво да очакваш, неуредиците се приемат по- лесно. Всичко ще бъде ок!
Активен
elita
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #412 -:
юли 24, 2013, 21:29:58 »
Ако ти харесва, а то там си е много красиво и не ти пречи доплащането за дж, алкохол и т.н. си го запазете, но ако и като организация за сервиране и т.н. не са добре по - добре търси другаде. Не съм била там на сватба и не знам как се справят
И е хубаво за бройката на гостите да питате, защото на нас ни казаха, че сега ако не са точно 100, а са 95, може но не по - малко ...
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #413 -:
юли 24, 2013, 22:02:18 »
За да знам дали можем да поемем подобни разходи, първо трябва да видим в какъв размер са
Интересно ми стана колко искат за диджея
Активен
blanche
Новак
«
Отговор #414 -:
юли 24, 2013, 22:09:47 »
Когато питахме за там , казаха 100лв, за да използва тяхната техника. Попитай ги отново... може нещата да са се променили, защото наистина не звучи реално. Те предлагат техен DJ, но той е ориентиран предимно към поп- фолк. Нашият беше Митко Пильов- много е в час, искаше листа с песни, за да се ориентира. Той сам напътства купона и ритуалите.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #415 -:
юли 25, 2013, 08:02:43 »
И нашия беше Митко.Голям сладур:))
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #416 -:
юли 25, 2013, 22:24:57 »
Можете ли да ми дадете координати на Митко Пильов? Благодаря!
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #417 -:
юли 25, 2013, 23:38:36 »
Моята сватба ще е в Хебър и искам да ви кажа, че съм очарована от персонала. Ще ви дам подробности след сватбата, но не ми излезе по-скъпо, отколкото на приятели, които са правили в други ресторанти.
Миналата седмица бях на сватба във Фемили и не искам да стъпя там повече. Климатичната им инсталация не струва, яденето е ужасно, персонала е с претенции....
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #418 -:
юли 26, 2013, 06:45:08 »
Монитс,някой изпрати ли ти тел на Митко ?или да ти пратя аз?
Активен
Monita
Любопитен
«
Отговор #419 -:
юли 30, 2013, 23:08:13 »
Дам, получих го
Благодаря много
Vampire_lady
може ли повече подробности около сватбата в ресторант Фемили? Благодаря
Хебър на снимките им в сайта също много ми хареса. Хубаво е , че чуваме и добри отзиви
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...