Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 22:08:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162757 пъти)

beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #360 -: септември 28, 2012, 11:32:16 »

Момичета, колко по рано трябва да се поръчат питите, става въпрос за хлебарницата на пловдивска, която бяхме коментирали. И мога ли да си избера как да изглежда питата, в каква форма да е или е нещо стандартно  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: септември 30, 2012, 09:03:35 »

питите  ги има  снимани,а  ти  само каваш  коя  искаш.Ние  ги поръчахме  от  днес  за  утре,нямаше  проблем.Може да  ги питаш,акоискаш  нещо  различно
Активен
trakiiskidar
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #362 -: октомври 31, 2012, 10:08:34 »

Привет на всички пазарджиклии, на които скоро предстои да изживеят най-вълнуващия ден от живота си. Във връзка с това искам да отправя към всички Вас едно интересно танцово предложение от Фолклорна танцова формация “Тракийски дар”.

Ние сме четирима млади, но опитни и обиграни танцьори, изпълнени с ентусиазъм, жар и желание за изява. Преди година създадохме тази формация с целта да предадем веселието и доброто настроение, което чувстваме на сцената, на хората, ценители на българския танц и традиции, и да направим техния празник по-колоритен. Това, което ни отличава от повечето подобни формации в гр. Пазарджик, е нашата наистина малка възраст в контраст с уменията ни.

"Тракийски дар" представя собствени хореографии от основните фолклорни области, изобилстващи от динамика и актьорско изпълнение. Всяко едно изпълнение на формацията успешно повдига градуса на настроението и впечатлява с талант и динамика.

Можете по-подробно да разгледате какво предлагаме на сайта ни: http://trakiiskidar.wix.com/home. Представа за нас можете да добиете от качените снимки и видеоклипове. Несъмнено тези, които вече са се доверили на ФТФ “Тракийски дар” за своя празник, са останали приятно изненадани и удовлетворени. Доверете ни се и вие!

Това можете да направите, свързвайки се с нас на e-mail: [email protected] или на тел.: 0898707081 и при проявен интерес ще Ви изпратим снимков и видео материал на формацията. Доверете ни се и няма да  Ви разочароваме!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: октомври 31, 2012, 15:21:17 »

trakiiskidar ,не  искам  да  звучи  гадно,но  това  се приема  за  реклама и има  вероятност  поста  ви  да  бъде  изтрит....
Иначе  поздравления момичета и момчета  и  успехи
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #364 -: октомври 31, 2012, 15:53:58 »

ех...да бяхте публикували поста 3-4 месеца по-рано.
За сватбата ни не бях планувала да има фолклорна формация, но вие сте толкова симпатични, че човек би се радвал да участвате в празника му. А това, че сте доста млади, тийнейджъри бих казала, още повече засилва симпатията ми към групата ви.
Браво, много сте хубави, продължавайте все така !  Bravo
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: октомври 31, 2012, 16:05:44 »

Thea,май  преди  време  пак имаше  техен  пост,само  че нямаше  сайта,а  иначе  да  беше  споделила  ,че  търсиш  такива  работи,щяхме  да  ти намерим.Такъв  тип изява  наистина  е мног  вълнуваща,примесена  с  целия  дух на  традицията
Активен
Thea
Професор

« Отговор #366 -: октомври 31, 2012, 16:55:45 »

bamce, не съм видяла. Точно това е, че аз не търсех такава изява за сватбата, предлагаха ни от ресторанта. Но като видях тези младежи, ме очароваха с излъчването си и играта.
Активен
trakiiskidar
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #367 -: октомври 31, 2012, 20:29:13 »

Thea, благодарим за хубавите думи! Танцуваме с желание и се стараем да сме добри в това, което правим, и най-вече да създаваме настроение у хората. Имаше подобен пост преди няколко месеца - извинете ни за рекламата - все още сме непознати за пазарджиклий и се опитваме да се популяризираме по някакъв начин.  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: ноември 01, 2012, 12:39:05 »

Ще  ви  имам н а впредвид:)А  ФБ също  е  добро място  за популяризиране:)
Активен
magi1
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #369 -: ноември 11, 2012, 21:33:09 »

Здравейте на всички,
 от доста време планираме сватба, но още не сме решили в Пловдив или Пазарджик да бъде, все пак по-сериозно започвам да се интересувам за DJ, за фото и видео. До колкото се информирах тези услуги в Пловдив са доста по-скъпи и си мисля дори тържеството да остане в Пловдив, че може да наемем екип от Пазарджик.

Моля споделете мнения за фотографи от Пазарджик и също да попитам за от за отзиви за DJ Борислав Ников.

Благодаря предварително smile
« Последна редакция: ноември 11, 2012, 21:41:14 от magi1 » Активен
Thea
Професор

« Отговор #370 -: ноември 12, 2012, 21:15:14 »

magi1, аз съм от Пазарджик, но сватбата беше в Пловдив. Изненадвам се, че цените са толкова различни. По-скоро ресторанта би ви излязъл по-скъп и от там би се спестило. За фото и видео не зная какви са цените в Пз, но трябва да съображиш, че може и да се поемат пътните на екипа.

Виж в тази и предната тема по-подробно, момичетата са дали доста отзиви за ди джеи и фотографи.  good Аз за такива от Пз мнение не мога да дам.
Активен
marchelka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #371 -: ноември 12, 2012, 23:04:42 »

o, колко отдавна не съм влизала във форума... пусто време не ми стига!
Ние все още не решихме с датата, но други неща са ми горе-долу подготвени: имам вече уговорка за покани и кутии за подаръци за гости; аксесуари и изненади за гости също са готови, освен това вече и имам уговорка за торта! Нали ви споменах, че ще идвам у вас на гости за един ден и имах уговорка с онова момиче дето прави торти да ми направи нещо от различни вкусове. Аууу момичета! Добре, че не живея в Пазарджик - бързо щах да се сбогувам талията си  danceg такива вкуснотии не съм яла! Вече никакво съмнение нямам кой ще ми прави тортата! Горещо я препоръчвам, казва се Юлия, между другото, че преди не знаех името й.
Също така бях за кратко и в Асеновград. Кво да ви кажа, или аз съм с голями претенции или... не намерих нищо, което ми харесва! Сега се чудя да не взема да хвана да ми шият роклята. Но този вариант хич не го харесвам. Или да поръчвам от чужбина, а този вариант ми се струва малко рискован. Но пък имам още време да мисля. оффф не е лесно да си булка  Makeup  biggrin
Активен
suny
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #372 -: ноември 29, 2012, 14:35:53 »

Здравейте момичета ,можете ли да ми кажете къде в Пазарджик поставят изкуствени мигли на снопчета,но от евтините?Не от тези по 200лв
Активен
Thea
Професор

« Отговор #373 -: ноември 29, 2012, 17:17:38 »

Мен като ме правиха в "Меги Стил" имаше едно момиче на което му поставяха мигли.  Но мисля, че не бяха от тези на снопчета, а отделни. Цената, която чух не беше 200 лв., но не мога да кажа колко точно.  По принцип там услугите не са от най-евтините, но отиди и попитай.
Навсякъде където има гримьор трябва да могат да поставят мигли.
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #374 -: декември 02, 2012, 11:23:50 »

Thea, каква е цената на грима  в "Меги стил"? Ще съм ти много благодарна, ако ми я напишеш на лични, защото ми трябва гримьор за събота, понеже гримьорката и фризьорката, при които ходя няма да могат да ме направят. Ще съм много благодарна, ако ме подсетите в кой салон още се предлагаха и двете услуги. "Зора" също не работи.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: