Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 22:31:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162819 пъти)

Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #345 -: август 30, 2012, 22:08:40 »

Момичета, пак съм аз с питане blush Сватбата е другата седмица, а се връщаме няколко дни преди това и нямам никакво време за обикаляне....

Насочете ме къде мога да отида за почистване на лицето и малко да ми оправят веждите ? Къде има козметични салони? А за коло-маска към кой мога да се насоча ?

Иначе съм решила като се прибера да взема малко изкуствени бутониери, те ще са за гостите вкъщи, но не за най-близките. Сдобихсе и със свещи от "Менделсон". Ще попитам и в цветарския магазин да ми направят цвете за косата /лизиантус/, дано не им е твърде краткосрочно...
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #346 -: август 30, 2012, 22:40:25 »

Thea, и аз като теб имах само няколко дни свободни преди сватбата и нямах възможност да подбирам козметично студио, та се възползвах от първото, за което се сетих. Мисля, че се казва "Алида" (намира се в една от малките улички към полицията), всъщност е и фризьорски салон, но си има козметичка, която ми оправи веждите, направи ми кол-маска и процедури йонофореза и дарсонвал на лицето. Козметични студиа тук има на доста места (зад кафе "Космополитън" също се сещам, из самия център също до магазин "Модена"), ще си избереш някое. Все пак ако имаш мааалко повече време за такива спа глезотийки за лице и тяло ти препоръчвам спа центъра в клиника "Хигия".
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #347 -: август 31, 2012, 11:37:37 »

Теа, аз също не бях запозната със салоните за красота  и ми препоръчаха салона зад кафе Космополитан (което  La_Fleur споменава). Останах много доволна  Wink Също така там ми направиха маникьора и педикьора.
Активен
Thea
Професор

« Отговор #348 -: август 31, 2012, 12:16:28 »

La_Fleur, даде ми  много полезна информация.  give_rose Подсети ме за това студио до Модена, там ходех за коло-маска преди години и бях мн доволна. Но те май нямаха козметик. За СПА центъра на Хигия дори нямах представа, че съществува такъв. Бих го изпробвала, но няма да имам време. Какво точно предлагат там ? В сайта им намерих малко информация. Ако не сега, следващият път ще го изпробвам. Wink

Намерих адреса на този фризьорски салон, на Др. Бояджиев е. Още в понеделник ще си запазя час. Сега ще погледна в интернет какво точно представляват тези процедури, за които споменаваш, че ме няма много в тези неща.  blush

П.С. коригирам се, намерих информация за процедурите и  цените в Хигия.

Millie, за това студио въобще не се сещам къде е, хич ме няма там в онзи регион blush Но ако в другото нямат часове, естествено ще го намеря. smile Аз за миникюр и педикюр /както и за грима/ ще съм в Меги Стил. Ти там беше за прическа и грим, нали ? По-близо ми е.  give_rose
« Последна редакция: август 31, 2012, 12:19:51 от Thea » Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #349 -: септември 07, 2012, 11:40:42 »

Теа, май днес е твоя ден  Bravo Поразрових се назад, но открих само, че сватбата ти е началото на септември, петък и почивен ден .... Girl_hide което ме навява на мисълта, че трябва да е днес smile

....ако е така ти пожелавам  страхотна, невероятна, много весела и много красива сватба!  Нека винаги, когато се сетиш за този ден, на лицето ти да грейва усмивка    give_rose  yahoo
Активен
Thea
Професор

« Отговор #350 -: септември 08, 2012, 19:11:45 »

Millie, да, вчера беше Деня ! Много ти благодаря за пожеланията  give_rose
Имаше и изнервящи моменти, но сега като ми се струва, че всичко беше като една приказка, която трая миг. Сега ми е мъчно, че отмина....
Ще се включа с подробности тези дни. Но накратко, бях много много доволна от маникюра, прическата и грима, които ми правиха.   smile
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #351 -: септември 10, 2012, 10:37:44 »

Теа, аз също имах изнервящи моменти, моите бяха породени от роднини, които си мислиха, че трябва да са в центъра на събитието и са най- важни  girl_impossible Супер нетипично за мен, но ги поставих на мястото им с две изречения  beating

Много се надявам, че изнервящите моменти не са успели да ти развалят настроението   Wink

Радвам се, че си доволна от момичетата в салона на Меги, ще се радвам ако споделиш снимки и разкажеш подробности  girl_wink
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #352 -: септември 12, 2012, 10:55:19 »

Теа, със закъснение, но от сърце ЧЕСТИТО и от мен. Пожелавам ти щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство. Може ли да споделиш къде си си правила грима, защото вси още нямам гримьор.
Момичета да ви се похваля в петък си поръчах роклята  yahoo . Харесах си я в магазина на Стоян Радичев, но не можах да я взема, защото не ми стана  cray (слабичка съм, но с по- голям бюст) и затова трябваше да е по поръчка.
Активен
marchelka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #353 -: септември 12, 2012, 22:15:29 »

Теа, НАЙ-ДОБРИ пожелания и от мен на вашето младо семейство!!!  heart
Millie , точно затова и решихме да направим мини сватба с ограничен брой гости - само най-най-близки. Има няма ще се съберат 50-на души.... това ще са хора в които сме сигурни.  blush
Момичета, посъветвайте ми къде в Пазарджик правят хубава ноктопластика. Ще съм у вас на гости скоро и мисля да не губя напразно време и да мина през някой салон. Освен това и да  пробвам тортата, че имам уговоорка вече.
Ако имате контакти на маникюристки или още по-добре снимки на работите им - ще съм ви мнооого благодарна!
Активен
Thea
Професор

« Отговор #354 -: септември 13, 2012, 15:30:07 »

Благодаря ви, момичета  give_rose
Утре се прибирам към ГЕрмания и от там ще напиша малко разказче за сватбата и ще пусна 2-3 любителски снимки. И най вече да се види горе-долу грима, за който се интересува.

Беборанка, гримът ми го правиха във Меги Стил до Запа. Останах много доволна. Преди това му ударих голямо чудене за гримьор, но там се справиха отлично. ЗАнесох снимка на харесан от мен грим и се получи много добре, до вечерта ми издържа. НО човек трябва да си запише там от по-рано час, защото са резервирани със седмици напред. А и едни съвет, отдели повече време за гримьор, ако ходиш там, защото все бавят часовете /мен ме почна 15 мин. по-късно/.

marchelka, аз ходих и там /в Меги Стил/ на маникюр. Останах много доволна. Ходила съм само на 3-4 места в Пазарджик, но от Меги стил най ми хареса. Не съм правила ноктопластика обаче. Момичето там постоянно имаше записвания за ноктопластика, но личен опит не мога да споделя.
Активен
Thea
Професор

« Отговор #355 -: септември 15, 2012, 15:11:43 »

Здравейте, както обещах, ще драсна няколко  реда как протече нашата сватба. За мен беше невероятно изживяване, много красиво  и весело.  danceg

Прическата си е правих при моята фризьорка Дани /Йорди-Де, на автогарата /. За мен прическата беше много стилна и тя се справи великолепно, като се има предвид каква ми е ужасна косата, просто направи чудо.
Маникюр и грим – Меги Стил. Също останах много позитивно очарована от резултата. Единственият недостатък е, че имат много народ и постоянно се забавят часовете, но резултата е отлечичен.
Почистване на лицето правих при Алида. Първо бях много скептично настроена, но жената наистина работи много добре.

И след като вече свърших с подготовката в самия ден, започна голямото чакане на младоженеца..закъсня с към 30-45 минути..полудях. Добре че гостите бяха веселяци да ми поддържат настроението. Както и да е дойдоха и всичко беше точно. Тръгнахме всички към Пл, там бяха затворени булеварди, ремонти..ужас. Като стигнахме пред църквата, много очарователна, се оказа, че нашите и леля ми са се загубили.  shok В тях бяха и всички неща за ритуала. Направо лошо ми стана. След 10 мин. Се появиха, точно навреме. Ние докато правихме снимки в двора на църквата, видях че съм си скъсала роклята. При слизане от колата съм е настъпала, а тя беше много лека и ферична и горният шифонов пласт се скъсал.  cray Казах си: здраве да е, но ми стана кофти.
Ритуала в църквата беше много хубав, имаше и хор, просто чудесно. В ритуалната зала всичко мина за 10 минути. После продължихме с фотосесията из стария град. Там си доразкъсах роклята и докато чакахме пред ресторанта, кумата е резна долу с една ножичка, шоу..

В ресторанта бяхме организирали wellcome drink за гостите в градината, получи се чудесно.  Ресторантът беше много хубав, а Ди Джей-ят се справи великолепно, поддържа настроението винаги на 100%. Но както всяка приказка и нашата свърши бързо. Продължихме купона в една пловдивска дискотека и така завърши нашият сватбен ден. Останаха приятните, но и тъжни спомени.

Тъй като нямам още снимки, пращам няколко „любителски”, от които може да се види гримът ми малко, като получа професионалните, ще покажа повече. Паролата е денят и месеца на сватбата /0709/
http://teahristova.snimka.bg/wedding/svatba.701436.28447423
Активен
Millie
Сватбар

millie

« Отговор #356 -: септември 16, 2012, 00:41:08 »

Теа, изключително нежна и красива булка си била  Bravo Грима и прическата наистина са били супер smile Роклята - невероятно нежна и стилна  Bravo
Сега остава да чакаш видеото и снимките и с тях да изживееш деня отново  girl_wink
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: септември 16, 2012, 21:40:36 »

naisina mnogo  nejna Thea Bravo
Активен
Thea
Професор

« Отговор #358 -: септември 18, 2012, 12:01:18 »

Благодаря ви, момичета.  give_rose
Ние видео нямахме. Но ще си чакам снимките с нетърпение  smile Много моменти ми се губят или са ми в мъгла, добре че има снимки и клипчета...
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #359 -: септември 20, 2012, 09:11:10 »

Теа била си много красива булка  smile
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: