Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 22:16:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162781 пъти)
mery_bery
Сватбар
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #285 -:
юли 25, 2012, 19:41:36 »
Хубаво си се насочила-според мен ще те направят-въпросът е ,че ако направиш пробен грим,може да не се получи същото на основния грим-това са едни от опасенията ,ако някъде ти кажат ,че не правят пробен грим
.Не се тревожи, който и гримьор да избереш ще те направи-не е ко знай каква философия-проблемът според мен е много да не се заиграе да те направи като фолк звезда:)-че те масово го правят тоя опушен грим и т.н.,най-важното е да си кажеш какво очакваш .
.Ако искаш ми прати снимка -аз бих те посъветвала -какво би ти вървяло:).
Активен
marchelka
Новак
«
Отговор #286 -:
юли 27, 2012, 16:55:42 »
Гледам за грима и прически говорете. Ами аз за грима съм сигурна - сама ще го правя. И нямам грам съмнение. Много добре се справям с това. Освен това искам да е минимален. А за прическата: искам да е нещо с плитка/ки, нещо такова
http://menatwork.theeventexecutive.com/images/braided-wedding-hairstyle-tec-petaja.jpg
или така
http://hairstylesutopia.com/wp-content/uploads/2012/05/wedding-braid.jpg
или това е страхотно!
http://3.bp.blogspot.com/-YajMjSGHq-A/Tmj8xGsjpeI/AAAAAAAAAD0/-xomIlzb13Y/s1600/tumblr_lofml6xXB71qctjnko1_500_large.jpg
но също така много харесвам и подобни изчистени
http://www.hairandmakeupbylavish.com/wp-content/uploads/2012/04/Wedding-Hair.jpg
още имам време да мисля и да избирам, но с плитките ми се вижда доста сполучливо.
Мисля, че това тряба да направя след избора на роклята. Ох, гледам бг каталози и не намирам нищо подходящо... а така не искам да поръчвам от чужбина
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #287 -:
юли 27, 2012, 17:09:56 »
има страхотни прически с плитки-избор голям:)все ще ти хареса нещо,а за рокля от чужбина не те съветвам-освен, ако не си абсолютно сигурна ,че знаеш точно какъв модел искаш
.
В Асеновград е пълно с рокли-щом аз там си харесах:)))!
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #288 -:
юли 27, 2012, 17:31:27 »
marchelka
, третата прическа с плитките е суууууупер !
За това си трябва и доста коса де
Но е мн хубава.
Моята рокля пристигна снощи. Поръчах е на майтап преди 2 дни от интернет /аз съм в чужбина/ и ми пасна перфектно. Не е много "типична" булческа, доста лека и ефирна.
В Асеновград има, но зависи кой какво търси. аз исках изчистена и нашите от целия град само 3 рокли харесаха
Но определено там е рая за роклите и за всеки има нещо
Аз продължавам да се "тормозя" кумското пиле само от ресторанта ли може да се поръча ? Не правят ли в града някъде такива?
И знаете ли какви бели цветя се намират началото на септември. Там срещу адвокатурата са казали бели рози и хризантеми /за бутониери/, ако искаме други от Холандия се поръчват. Аз нито искам рози или хризантеми, нито от Холандия
Няма ли други, които растат септември ?
Активен
marchelka
Новак
«
Отговор #289 -:
юли 27, 2012, 19:00:18 »
Роклята искам да е доста ефирна, с висока талия нещо подобно
http://neonilla-wedding.com/images/stories/svadebnye-platya-ampir-1.jpg
но да е по-изчистена.
Третата плитка и на мен е фаворит!
имам и доста коса на разположене хаха
дълга ми е и доста гъста и затова искам да я прибера в плитки
Между другото писах на онова момиче за торти - сега се пишем в скайп! Много е готина и разбрана, да ви кажа! Още не съм сигурна дали точно тя ще ни прави торта, но поне си говорим и тя доста идеи ми дава. Тя не взима много поръчки. Вече има доста запазени дати. Прави май по 2 торти седмично, ако са за рождени дни и само една сватбена. Разбрахме се да ми направи торта с 4 вкуса да ги пробвам.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #290 -:
юли 27, 2012, 19:34:48 »
Thea -ние сме тук, ти се мъчиш
-в Тангото също украсяват пилета,както и в Таритата
За цветята не мога да ти кажа-то и да ти кажа -дет се вика-дали тук ще ги имат е другия въпрос:)
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #291 -:
юли 27, 2012, 20:31:53 »
Цитат на: mery_bery в юли 27, 2012, 19:34:48
Thea -ние сме тук, ти се мъчиш
-в Тангото също украсяват пилета,както и в Таритата
За цветята не мога да ти кажа-то и да ти кажа -дет се вика-дали тук ще ги имат е другия въпрос:)
Супер, ще питам. Това Тангото сигурно и то е магазин.
Мериииии
, голямо благодарско от мен
marchelka
, мисля че ще намериш подобни рокли. А и в Асеновград шият и то хубаво по твой модел. Предполагам имаш достатъчно време. Моята рокля също е с висока талия и надолу е шифон.
Щом сте се разбрали за торта, супер. Само трябва да питаш евентуално за стойка, ако е по-голяма и за доставка в ресторанта.
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #292 -:
юли 27, 2012, 21:50:00 »
Thea
,
Тангото имат страница и са заведение в кв.Запад-работи постоянно-и там знам ,че украсяват-ако им занесете вие пилета,или може и пиле да ти осигурят-в момента са се преориентирали към кетаринга-така ,че доставят и по домовете.
http://gostilnica-tango.bg/-
това им е сайта:)
marchelka
,моето мение е ,че да търсиш своята рокля ,мерейки е истинско щастие за всяка булка-аз измерих милион и 1 рокли-и се оказа,че моята рокля сама си ме намери-много вълшебен момент
-беше сатрахотно-видях се с много модели,цветове,кройки,десени-уникално е и мисля ,че е това е част от незабравимите мигове,в предсватбената подготовка :danceg:Успех!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #293 -:
юли 28, 2012, 07:10:00 »
леле каква еуфория кипи тук.... :girlsigh:Личи си ,че мери бери е минала скоро по този път:)
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #294 -:
юли 28, 2012, 08:19:32 »
мани мани:)-много добре съм вече запозната
-по сватбения въпрос:)-ще продължавам да посещавам форума,помагайки на кой с каквото мога:)))-готов сватбен гид съм вече:)
Днес чак си публикувах снимките във фейса- *YAHOO*кво да ви кажа не мога да си отворя страницата от посещения-вчера имах 1000 харесвания и коментари-всички с нетърпение чакаха да ги кача ,за да изживеят отново тези прекрасни сватбени мигове-уникална сватба беше!А сега почваме с двд-тата да ходим по гости-и всеки ще иска копиее-ще ме разорят мойте хораааа
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #295 -:
юли 28, 2012, 10:35:24 »
отваряй видео студио:)) предполагам ,че и със снимките ще се случи същия вариант:)
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247
millie
«
Отговор #296 -:
юли 29, 2012, 16:06:17 »
Привет и от мен от прохладна Шотландия
Нямам дарбата да разказвам увлекателно и ще ви спестя подробен разказ от Големия ни ден, но ще се радвам да помогна с каквото мога на бъдещите булки
Въпреки, че от началото до края на Сватбения ни ден бяхме съпътсвани от различни непредвидени ситуации, които ни караха да импровизираме постоянно и да се отклоняваме от плана се получи прекрасна сватба и страхотен купон.
Честно казано не съм се притеснявала изобщо, което не е типично за мен.
Голяма грешка от моя страна беше, че както винаги исках да правя всичко сама и от организацията та до самата сватба всяка малка подробност минаваше през мен.
Винаги съм си мислила, че шаферките с еднакви рокли изглеждат страхотно и са повече за красота, определено подцених тяхната важна роля в самия ден. Аз нямах големи шаферки, мойте бяха две малки принцески.
Момичета, доверете се на близки приятелки и им възложете задачи, не си усложнявайте живота с мисли по организацията, а се пуснете по течението
Много накратко ще кажа по няколко думи за впечатленията ми от ритуалите, техническите лица, който ни помагаха да направим нашия ден така вълшебен и ресторанта.
Ще започна с ритуалната зала на гр. Пазарджик –
определено не съм доволна, залата е много малка, а и понеже в деня имаше още 9 сватби претупването беше направо стряскащо. Моят съвет – ако имате възможност за изнесен ритуал не се колебайте!!!
Църковния ни брак беше в църквата Св Богородица – СТРАХОТЕН ритуал, по-възрастния свещеник каза думи, който ще помня цял живот
Сватбата ни беше в комплекс Ливадите, също така те ни направиха и украсата, на която държах страшно много и дори надмина високите ми очаквания. Обслужването беше на ниво, до колкото чух отзиви, защото аз лично не съм сядала на масата за по-дълго от минута
Всичките ни гости останаха възхитени от избора ни на ресторант
DJ ни беше Николай Мелин – Огромно благодарство към него, страхотен е! Главен виновник за реализирането на нашата вълшебна приказка
И ние и гостите ни останахме възхитени
Фото – Гоша Георгиев - няма да избързвам да коментирам преди да съм видяла снимките, но с прекрасната усмивка и полужително си настроение допринесе много на цялостната визия
Моя грешка отново, че нямахме голяма фото сесия – но както винаги трябваше да мисля за другите, а не за себе си!!! Нищо, все пак се надявам, че снимките, който направихме ще са хубави
Тортата ни беше от Захарната къща – направиха я както исках, само нюансите на цветовете не бяха точно както исках, но и така изглеждаше добре и беше супер вкусна
Прическата и грима ми ги направиха в Меги Стил. Изключително съм доволна! Нямах точна представа каква да е визията за грима и се оставих в ръцете на Борислава – Бубето, която си свърши работата прекрасно. Меги също ми направи страхотна прическа, а от наблюденията ми мога да кажа, че и другите две момичета Диди и Вили работят наистина добре
Букета ми го направиха в магазинчето за цветя на Верка Попова. Стана много сладурски и точно както го исках. Доволна съм и от обслужването, много мила и уснихната жена
........ Незнам какво пропускам ??? Надявам се, че съм била полезна и не съм би утекчила прекалено
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #297 -:
юли 29, 2012, 16:39:23 »
:danceg:Браво Мили:))
Наистина много се радвам ,че всичко е минало добре.Мен лично не си ме отегчила,даже искам още (малко подробности от кухнята ,така да се каже).Свещенника в църквата е наистина голям сладур и мен ме трогна на нашата сватба:)Съгласна съм с теб за шаферките ,че наистин а имат важна роля,а не само да красят:)Моле ли да споделиш повече за непредвидените ситуации
И кога избяга в Шотландия?
Още веднъж Честито и с нетърпение очаквам снимки да те видя:)
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #298 -:
юли 29, 2012, 17:18:27 »
Millie
, честито. Пожелавам ви дълги и щастливи години семеен живот.
Разказа ти е много хубав и полезен. приятна почивка в Шотландия и ще чакаме снимки
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247
millie
«
Отговор #299 -:
юли 30, 2012, 15:41:15 »
Благодаря ви момичета
За съжаление не съм на почивка в Шотландия, почивката ми беше в България, но покрай сватбата не си починахме въобще... но пък си струваше
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...