Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 22:13:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162772 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юли 14, 2012, 12:41:00 »

хахах,питай,ще  отговарям:)

Ние  живеем  в  друг  град  и  си  поръчах   букета от  там.Ходих  в  едно магазинче  срещу  адвокатурата,но не ми направиха  добро  впечатление  и  се отказах набързо.Незнам  другите момичета от  къде  са  взели  техните.

Медицинските  стават  бързо,но  важат  само  1  месец,да  гоимаш на  вредвид.Отиваш  приличния и питаш,те  ще  ти кажат по-подродно.

https://www.facebook.com/aegean.paradise/info#!/EVITA.FLYORTCA -  флъорцата - имат и  грим ,и  прическа и  лак:)))

Мери е  чувствителн а  към гримът и за  това се гримира  накрая  самичка:( Не можа д а  си намери  подходящ гримъор
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #241 -: юли 16, 2012, 13:32:34 »

Здравейте, някой може ли да помогне с информация от къде може да си купим стъклени бутилки за вино и ракия?
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #242 -: юли 16, 2012, 17:34:08 »

Thea, кога ви е сватбата? На мен грим и прическа ще ми правят в Меги стил, намира се до Заппа. Букета го поръчах от магазинчето срещу адвокатурата, нямам забележки към обслужването,  даже жената беше много мила. И аз като теб от години не съм в града и не знам нищо, но от снимки и благодарение на форума, нещата се нагласят. За гримьора, фризьора и цветарския магазин мога да ти дам повече информация и да ти кажа дали съм доволна след сватбата, която ще е в събота. Дано не ти е късно smile
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #243 -: юли 16, 2012, 17:41:08 »

Millie, благодаря. Няма да ми е късно. Сватбата е началото на септември.
Аз до Заппа нито салон за красота съм видяла, нита мягазинче за цветя. явно въобще не съм им обърнала внимание.
Ще чакам да дадеш отзиви и приятни безстресови оставащи дни до сватбата  Wink
А за бутилки не знам. Слушала съм, че известно време преди сватбата помолват в някой ресторант да им събират празни бутилки...
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #244 -: юли 17, 2012, 20:30:54 »

Мили, не знам от къде да си намериш бутилки, но на нас от ресторанта ни предложиха ако не си намерим, да сервират виното и ракията в канички, идеята ми хареса и не знам и дали ще търся бутилки. Относно магазина за цветя срещу адвокатура съм убедена, че няма да имаш проблем и аз моя от там ще го поръчам като дойде времето. Правят прекрасни букети и са много мили give_rose
Теа разкажи малко повече за сватбата- къде ще е, до къде си стигнала с подготовката  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 17, 2012, 20:57:03 »

Вметка,и ние  нямахме  бутилки.Наливаха  в  канички и не е имало проблем някой  да  няма,после  ни  върнаха  остатъка
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юли 19, 2012, 00:23:58 »

Thea ,много съм доволна от салона ,в който си правих и маниккюра ,и прическата( и гримират също перфектно)-страхотни професионалисти-салонът се намира срещу полицията и се казва Гери Стил.Страхотни са-останах изключително  доволна -при условие ,че на мен трудно ми се угажда Girl_hide blum Wink
Активен
Thea
Професор

« Отговор #247 -: юли 19, 2012, 15:06:24 »

Благодаря, mery_bery, може да пратя някой за пробен грим там.

beboranka, сватбата ще е в Пловдив. Не съм напред в подготовката, защото преди 2 седмици решихме, че сватба ще има, а датата ни е началото на септември. Но имаме дата в гражданското, ресторант, ди джей, фотограф и украсата ще ми направят.
Днес ще поръчам поканите, макар че вече всичките ни гости знаят. Трябва да уредя и тортата, букета, бутониери, рокля и т.н. Уж все дреболии, но понеже всичко уреждам от разтояние и става бавно, а и се изнервям вече  nea
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #248 -: юли 19, 2012, 15:20:07 »

Теа не се изнервяй, това са хубави "нерви". И аз от разстояние правя подготовката, от Пловдив за Пазарджик. Ако ти трябва помощ и да не се разкарваш до Пловдив с каквото мога ще помогна. Важното е че нещата свързани с датата са запазени. Ние торта ще поръчваме в Захарната къщичка, в събота бях там, нямахме време да разгледаме каталога, но поне се разбрахме със жената- най-късно един месец преди сватбата трябва всичко около тортата да е уточнено и поръчано, така че ако поръчвате там го имай в предвид. Взехме си и торта "Снежанка" и ни хареса, ще пробваме и още няколко. В кой ресторант в Пловдив ще ви е сватбата?
Активен
Thea
Професор

« Отговор #249 -: юли 19, 2012, 15:56:26 »

Благодаря ти много. Аз обаче съм извън БГ и още по-сложно става. Добре че са роднини и приатели там да помагат с каквото могат.
Ние ще сме в резиденцията "Петър 1". Вашият ресторант кой е ?
Торта ще поръчам от Пловдив "Сладък рай". Няколко човека ми е препоръчаха, а и тортите изглеждат страхотно  good

"Захарната къща" също са добри. Мноооого вкусни тортички и пасти има в полската сладкарница зад "Алианс" Банк /отзад на градинката срещу хотел "Тракия"/. Но за тях не съм сигурна правят ли сватбени торти...
Букета и цветята от къде ще ги поръчваш ?

Кумско пиле и питка от къде могат да се поръчат ?!
« Последна редакция: юли 19, 2012, 16:04:43 от Thea » Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #250 -: юли 19, 2012, 16:52:17 »

Ние ще сме в ресторант Йор Даниел, букета ще го поръчам от магазина за цветя срещу адвокатурата. За кумското пиле питай в ресторанта, повечето предлагат тази услуга. А за питките Бамсе и Бери Бери да кажат къде се намира пекарната, че аз няма да мога да ти обясня правилно.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юли 19, 2012, 17:34:39 »

беше  на  Пловдивка  пекарната,но аз  хептен  не  съм от  Пазарджик и не  мога  да обясня къде  точно е.Мери бери я  зане  като  адрес:)
Активен
Thea
Професор

« Отговор #252 -: юли 19, 2012, 19:54:13 »

ааа, знам е тази пекарна. Не знаех, че още съществува.  До нея ходех години наред на уроци и курсове  smile благодаря за информацията !

beboranka, Йор-Даниел е хубав ресторант. Води се малко "по-изискан" от другите good
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #253 -: юли 20, 2012, 08:26:30 »

Мили, мила утре е Големият Ви Ден, пожелавам ти да бъде най-вълнуващият, най- хубавият, най-приказният и да бъде по красив от колкото е бил в мечтите ти  give_rose Много весело настроение и ще чакаме разказче после  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юли 20, 2012, 12:08:42 »

danceg Bravo Утре  МИЛИ  е  БУЛКААААААААА Party time weddingday Сватбаааа
МНого  емоции,голям  купон  и  много семейно  щастие  пожелавам:))
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: