Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 22:19:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162793 пъти)
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #225 -:
юни 23, 2012, 08:08:30 »
Аууууу ,тези хора срама нямат ли:)) за меден месец или поне медена седмица не се ли говори?
Как е с емейния живот:)Т олкова притеснения му дръпна...
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #226 -:
юни 23, 2012, 09:56:18 »
Мери Бери, аз ти видях част от украсата
, хората явно са искали всичко да е наред във вашият ден и се бяха подготвили предварително и тюлените воали бяха там от събота вечер, и аз бях там
. Видях ти част от украсата, видях теб пред обредният дом, кажи- речи съм била на половината сватба
, а ти беше прекрасна. Родопско ханче ми е един от любимите ресторанти, поздравления за избора
«
Последна редакция: юни 23, 2012, 11:33:09 от beboranka
»
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #227 -:
юни 27, 2012, 10:24:17 »
:bravo:мерси за хубавите думи- защо не дойде да се снимаме:)))? да Ханчето е уникално с тази райска градина,и воали, и бели покривки,и балони -супер беше.А за храната нямам думи-до сега не съм ходила в заведение ,и при всичките порциони да ми остане храна в чиният-а там остана толкова много храна,представете си щом най-ящните се озориха
,а хората помнят 1 сватба по това,какво им е било в чиниите,-нашата определено дълго ще я помнят:)))-ядене и пиене на корем,имахме и домашна ,30 годишна ракия
-"къде я е кътал баща ми -и аз нз:)"-не остана и капка по масите.Всечко беше уникално,а кума ни какво шоу направи-невероятен купонджия и поддържаше настроението през цялата сватба-гостите ни са възхитени от него и кумата-нямам търпение да си получа DVD-то от цялата сватба:)да разбера и аз какво е станало :girlhide:всичко ми е като в мъгла:)
.
Имам 1 въпрос-какво да правя с парчето,където ни посрешнаха в рестоарнта и счупените чаши?
И още нещо -сега трябва да сменям фамилията(май имам 20 работни дни като срок)-има ли някакви специални процедури (да ходя пак до есграуна)за тя работа-или си отива по надлежния ред?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #228 -:
юни 27, 2012, 10:37:29 »
За чашите и питката и идея си нямам какво да правие.За документите - автоматично в паспортна служба излиза новата фамилия,няма скрито покрито,така че отиваш там и подаваш документите!И вече си госпожа:))
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #229 -:
юни 27, 2012, 12:41:04 »
И аз не знам какво се прави с тях. Би ли споделила какво ви беше менюто, Бамсе и ти
На нас ни дадоха примерни менюта и казаха, че може да използваме тях, да правим комбинация между тях или да си измислим някакво. Тате като видя менютата и каза "Хората гладни ще останат", а на мен ми се вижда доста ядене по около 1кг на човек. И сега се чудя какво да правя, е ние имаме още доста време, ама искам всичко да съм уточнила от рано.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #230 -:
юни 27, 2012, 13:33:49 »
Разби ме твоя тате..не че моя не беше така,ааааааа свекъра беше "Е защо толкова много,какво ще го правим?",А ние "Има хора ,които ще пропътуват 300 км зада дойдат,дали няма да са гладни:)"
ТА нашето меню беше:
Салата,беше сервирана предварително,заедно със ядки по масите
ранна вечеря
картофи соте,кюфте,кебапче,шишче,пържола(пилешка,всичко др беше свинско),хляб
плата от панирани сиренца и кашкавалчета и мезета от шпек и луканка(неможахме д а решим,кое искаме повече)
Тортата и портата:)
това беше,даже и хартиса
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #231 -:
юни 27, 2012, 13:41:00 »
хахаххах-ех тея хора -галдни да не останат:)
При нас менюто ни беше:
1.Шопска слата
2.Палачинка с млечна салата
3.Мешена скара-кофте,кебапче,шишче,пилешка пържола(сториха ми се доста голям грамаж,аз изядох само кебапчето и кюфтето и дотам-не можех нищо др да хапна:))
4.Гарнитура-карофено пюре,ориз със зеленчуци,маслинки,зелева салата с моркови
5.Луканка
6.Хляб
7.От нашата питка имаше на всеки,
8.Тортатадома
9Пиене -ракия,бира,безалкохолно ,мин. вода+домашната ракия
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #232 -:
юни 27, 2012, 13:58:59 »
аз да си кажа нищо не ядох,само като ходех по масите и питах как е храната,която и при нас остана,и ми бутаха по нещо от техните чинии,все едно си нямах, и беше много вкусна.И при нас се "оплакаха" че е много ханата,ама както се казва по-добре да остане,отколкото да не стигне.
Не съм писала алкохола,но и при нас беше така,домана ракия,вино,биричка и безалкохолно и вода
«
Последна редакция: юни 27, 2012, 14:00:54 от bamce
»
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #233 -:
юни 27, 2012, 14:01:35 »
Много ви благодаря! Основното ми се вижда много, но май сте прави има си и по-ящни .
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #234 -:
юни 27, 2012, 21:25:20 »
да така е,ние се съобразихме и с това,че имахме гости,които си мезат доста и едновременно с това си пийват,т.е. бавно и полека във времето,та затова и предпочетохме повечко хапване,освен че имахме и гости от майната си дето се вика:)
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #235 -:
юли 03, 2012, 11:51:55 »
:girl_wink:и мойте гости ми подхвърлят оттук -оттам,че им била много храната
"чак сме се били престарали- било излишно"-кво да ви кажа-на мен ми беше супер
хапвах в движение
Активен
trakiiskidar
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #236 -:
юли 08, 2012, 17:28:22 »
Привет на всички пазарджиклии, на които скоро предстои да изживеят най-вълнуващия ден от живота си. Във връзка с това искам да отправя към всички Вас едно примамливо танцово предложение от Фолклорна танцова формация “Тракийски дар”, която е създадена през 2011 г. от четирима млади, но опитни и обиграни танцьори, изпълнени с ентусиазъм, жар и желание за изява. Всички те танцуват с нестихващо усилие и благодарение на това се движат с бързи темпове към професионализма. "Тракийски дар" представя собствени хореографии от основните фолклорни области, изобилстващи от динамика и актьорско изпълнение. Всяко едно изпълнение на формацията успешно вдига градуса на настроението и впечатлява с талант и динамика.
На наистина скромна цена младоженците и техните гости се радват на приятно разнообразие от сватбеното тържество. Несъмнено тези, които вече са се доверили на ФТФ “Тракийски дар” за своя празник, са останали приятно изненадани и удовлетворени. Доверете ни се и вие!
Това можете да направите, свързвайки се с нас на e-mail:
[email protected]
или на тел.: 0898707081 и при проявен интерес ще Ви изпратим снимков и видео материал на формацията. Доверете ни се и няма да Ви разочароваме!
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #237 -:
юли 13, 2012, 16:55:57 »
Здравейте, дами.
Искам да помоля за помощ, да ме насочите към добър гримьор /може и фризьор/.
Не съм в Пз и ще имам само 1-2 дни преди сватбата за да намеря гримьор. Момичетата, вече минали по този път, могат ли да препоръчат или да "предпазят" от някой гримьор ?
На бала ми ме гримира една жена от студио срешу МГ-то, но това е било преди 10 год. Бях страшно доволна. Сега не ги знам
А маникюр и педикюр къде правихте ?
Сещам се, че има фризьорско училище на "Стилист Капанов", малко след новот заведение "Escape". Там някой ходил ли е ?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #238 -:
юли 13, 2012, 19:02:33 »
Здравей,Теа:) Моята прическа и грим бяха направени в салон Зора,намира се в двора на пицария Примавера.Маникюра ми го прави една позната,иначе бих ти препоръчала и салон Флъорца( Евита Флъорца).Може да ги намериш в гугъл или ако искаш ще ти пратя линковете им във ФБ.
Малко по надолу Мери бери е обяснила,къде се е разкрасявала:)
Ако имаш питанки - насреща сме:)
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #239 -:
юли 14, 2012, 12:14:45 »
Блогодаря,
bamce
Четох назад из темичката и бях записала залон Зора, Мери Стил, Рени Илиева /прическа/ и Фльорца. Даже сънувах "Фльорца"-та тази нощ. Те правят грим, нали ?
Аз прочетох, ме Мери си правила сама грима, явно съм пропуснала за салона за красота.
А бутониерки от живи цветя, сватбен букет от къде поръчвахте ? От "Флора" ли ? Там има ли широк избор ?
Медицинските за колко време ви станаха ?
Ох, много въпроси ... :huh:Благодаря още веднъж !
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...