Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 21:57:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3 (Прочетена 162724 пъти)
beboranka
Ентусиаст
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3
«
Отговор #165 -:
юни 05, 2012, 10:51:41 »
на 20 октомврииии
Поне за тогава е планирана и ресторанта и диджея по телофона са резервирани, но не сме си запазили дата в църквата. Както писах по-рано на 17 юни ще сме на Пазарджик и тогава ще я запазя- дано да няма неприятни изненади
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #166 -:
юни 05, 2012, 11:15:24 »
Няма д а имате,споко,доста рано запазвате,така,че ще има места бол:))А ти сега къде си?
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #167 -:
юни 05, 2012, 11:37:41 »
в Пловдив
не че е голямо разстоянието, обаче тази седмица имам изпити и трябва да пътувам до свищов, а през седмицата съм на работа и затова не можем до отидем по-рано.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #168 -:
юни 05, 2012, 11:54:29 »
Напълно те разбирам.Споко,всичко ще се нареди
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #169 -:
юни 05, 2012, 14:28:56 »
какво да ви кажа момичета-то колкото повече наближава сватбата-толкова по -гадно ми ства-много съм се притеснила-обхващат ме разни кофти мисли(сънувам и кошмари),онзи ден бях на пробен грим и в момента ,в който излязох от салона ми се възпалиха очите 2 дена едва се оправям -категорична съм сама ще се гримирам-независимо колко опита направих с гримьорите на,които се спрях-резултата е отвратителен за мен :'(само ме избива на рев -някой гости в последния момент се отказват,други ми се самопоканят-абе нищо не може да се планира като хората-едно го мисля друго става и вече ми мина цялото желание и въодушевление от наближаването на сватбения ден
.Само притеснения и нерви и тва -сега разбирам защо хората искат сватби в тесен ,семеен кръг.Иначе всичко ,което зависи от мен съм го приготвила и нагласила-с голям мерак всичко си направихме.Явно ме обхваща предсватбена треска
-нз на какво се дължи цялата тая каша .Сега ми остана да си украся бъклицата,знамето, да поръчаме предишния ден питите и да се видим пак със фотото.Тва е за ся
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #170 -:
юни 05, 2012, 14:38:01 »
Мери Бери,така е и при мен беше така,до последно махах и слагах гости,столове,маси и т.н.Това ще мине ,не го приемай вътрешно.Отвори си една биричка,кротни се некъде и и се наслади.Гримът къде го пробва?Наистина най-добре самичка да се гримираш,поне си си изпробвала гримовете.За другото не се притеснявай,в деня н а сватбата нищо от това не трябва да те вълнува.тогава сте единствено ти и твойто мъж.Много гуш от мен и горе главата момиче,оправи се с всичко до сега,няма да гъташ каруцата накрая.Марш на дискотека или бар довечера и отпусни душата и това напрежение:)
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #171 -:
юни 05, 2012, 15:06:29 »
@}->--мерси Бамсе,аз направо съм на ръба на нервна криза,то че ще ми идва е верно ,и в комбинация с това цялото напрежение и своенравие на гостите направо нз какво да ти кажа наистина ми пуши главта-това е някакво безумие осъзнавам го ,но емоционално едва се сдържам-то и да пробвам да релаксирам не става-ще си ме държи до последно емоцията и нервите най-много. :'(Ние с моя мъж не можем да се осъзнаем какво става
и двамата сме много притеснени.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #172 -:
юни 05, 2012, 15:21:55 »
Напълно те разбирам.И при нас беше същото.Аз дето не пуша(отказах ги) неми стигаше кутия на ден,търчане нагоре надолу,телефони,ужас,идват роднини,мармалад беше.И мъжът ми ,който по принцип има железни нерви и рядко се изпуска,трепереше като лист.За това,както се казва хванете гората поне за малко,или вземи вана,накисни се,сложи масълца и хубава музика и малко отпусни душата без да мислиш за нищо.Всичко ще е ок,само се притесняваш излишно
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #173 -:
юни 05, 2012, 15:22:17 »
Ох Мери Бери като чета, тека се развълнувах, че все едно моята сватба е след седмица и половина! Определено те е хванала пред сватбена треска, но не се притеснявай, всичко във Вашият ден ще беде по-красиво от колкото си си го представяла
Сигурна съм. Що се отнася до гостите......без коментар, не мога да разбера тези хора не разбират ли колко е важно тава събитие та си правят своеволия
Но един съвет от мен- като си ядосана- крещи, като ти се плаче- плачи, недей да тъй нищо в теб, защото рискуваш да избухнеш изведнъж(поне при мен така става).
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #174 -:
юни 05, 2012, 15:39:47 »
Най-мис тава гадно,че ми отказват гости на чиито сватби сме присъствали в пълен състав ,при тва доста добре сме се представяли -хоп и изведнъж айде не можем да дойдем и се започва,а сватбата ми е в Недяля-не търпи никакви възражения,а и съм ги поканила още март месец }:->много ме е яд,и се чуствамдоста засегната .А аз ,че си плача,и че си крещя си е истина,всички най-близки около мен си го подбират в 1 момент-бахти и сватбата,и чудото много е затормозяващо,но е прав братовчедм и за едно-койтосте уважава,ще дойде @}->--това е и самата истина-аз така ги мисля нещата.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #175 -:
юни 05, 2012, 18:34:17 »
Съгласна съм с Беборанка,а и братовчед ти е МНООООООГОООООоо прав да ти кажа,който иска ще дойде,значи наистина държат на теб и т е уважават,хич не се коси за глупости
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
юни 05, 2012, 18:58:47 »
Не се ядосвай за гостите, тези за които си заслужава ще са при теб и не е необходимо, а за останалите просто не си струва.(ох аз как давам съвети,но като се познавам ще съм по същият начин-ЯДОСАНА, но като дойде моят ред ви предупреждама от сега, че ще ви стане лошо от мен
)
Най- близките ти хора и тези които държат на теб ще са до теб във най-важният ти момент и няма да го пропуснат, а на останалите ...........(
да не ставам груба).
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #177 -:
юни 05, 2012, 20:07:44 »
хахахха,Беборанка разби ме,ама добре го каза ( да не ставаш груба)
а ако пък чак толкова ни стане лошо от теб,ще вземем хапче против гадене и ще ни мине
Наистина момичета ,не го взимайте толкова навътре,босле ще видите ,че не си е струвало,това са бели кахъри.Мислете за ДЕНЯТ с главно Д,вашата СВАТБА,за човека ,който много обичате и ще е до вас в добро и зло,мислете за мига ,който ще е самоваш и всички ще ви се радват,прекарайте го с най голямата усмивка на уста и с много много радост
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #178 -:
юни 06, 2012, 09:35:55 »
А Мили къде се покри? С нея какво стана?
Ванина дали се ориентира вече,и с нея какво стана
Активен
karmen1
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #179 -:
юни 07, 2012, 15:56:45 »
привет на булките от пазарджииикк бройте ме и меннн
Активен
Страници: