Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 21:57:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162724 пъти)

beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #165 -: юни 05, 2012, 10:51:41 »

на 20 октомврииии  smile Поне за тогава е планирана и ресторанта и диджея по телофона са резервирани, но не сме си запазили дата в църквата. Както писах по-рано на 17 юни ще сме на Пазарджик и тогава ще я запазя- дано да няма неприятни изненади  Girl_hide
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юни 05, 2012, 11:15:24 »

Няма д а имате,споко,доста  рано  запазвате,така,че  ще има места  бол:))А ти  сега  къде  си?
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #167 -: юни 05, 2012, 11:37:41 »

в Пловдив  smile не че е голямо разстоянието, обаче тази седмица имам изпити и трябва да пътувам до свищов, а през седмицата съм на работа и затова не можем до отидем по-рано.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юни 05, 2012, 11:54:29 »

Напълно  те  разбирам.Споко,всичко  ще  се  нареди
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юни 05, 2012, 14:28:56 »

какво да ви кажа момичета-то колкото повече наближава сватбата-толкова по -гадно ми ства-много съм се притеснила-обхващат ме разни кофти мисли(сънувам и кошмари),онзи ден бях на пробен грим и в момента ,в който излязох от салона ми се възпалиха очите 2 дена едва се оправям -категорична съм сама ще се гримирам-независимо колко опита направих с гримьорите на,които се спрях-резултата е отвратителен за мен :'(само ме избива на рев -някой гости в последния момент се отказват,други ми се самопоканят-абе нищо не може да се планира като хората-едно го мисля друго става и вече ми мина цялото желание и въодушевление от наближаването на сватбения ден cray.Само притеснения и нерви и тва -сега разбирам  защо хората искат сватби в тесен ,семеен кръг.Иначе всичко ,което зависи от мен съм го приготвила и нагласила-с голям мерак всичко си направихме.Явно ме обхваща предсватбена треска blush-нз на какво се дължи цялата тая каша .Сега ми остана да си украся бъклицата,знамето, да поръчаме предишния ден питите и да се видим пак със фотото.Тва е за ся crazy
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юни 05, 2012, 14:38:01 »

Мери  Бери,така е и при мен  беше  така,до последно  махах и слагах  гости,столове,маси  и  т.н.Това  ще мине ,не  го  приемай  вътрешно.Отвори  си  една  биричка,кротни се  некъде и и  се наслади.Гримът  къде  го пробва?Наистина  най-добре  самичка да  се  гримираш,поне  си си изпробвала  гримовете.За  другото не  се  притеснявай,в  деня  н а сватбата  нищо от  това  не  трябва да  те  вълнува.тогава  сте  единствено  ти и твойто  мъж.Много  гуш  от  мен и  горе  главата момиче,оправи се  с  всичко  до  сега,няма да  гъташ  каруцата  накрая.Марш  на  дискотека или  бар  довечера и отпусни  душата и  това напрежение:) Yes
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юни 05, 2012, 15:06:29 »

@}->--мерси Бамсе,аз направо съм на ръба на нервна криза,то че ще ми идва е верно ,и в комбинация с  това цялото напрежение и  своенравие на гостите направо нз какво да ти кажа наистина ми пуши главта-това е някакво безумие осъзнавам го ,но емоционално едва се сдържам-то и да пробвам да  релаксирам не става-ще си ме държи до последно емоцията и нервите най-много. :'(Ние с моя мъж не можем да се осъзнаем какво става girl_impossible и двамата сме много притеснени.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юни 05, 2012, 15:21:55 »

Напълно  те  разбирам.И при нас  беше  същото.Аз  дето не  пуша(отказах ги) неми  стигаше кутия  на  ден,търчане  нагоре  надолу,телефони,ужас,идват  роднини,мармалад беше.И  мъжът ми ,който по принцип има  железни нерви  и  рядко се  изпуска,трепереше като лист.За  това,както  се  казва  хванете  гората поне  за малко,или  вземи  вана,накисни  се,сложи  масълца и  хубава  музика и малко  отпусни  душата  без  да мислиш  за нищо.Всичко  ще е  ок,само се  притесняваш  излишно
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #173 -: юни 05, 2012, 15:22:17 »

Ох Мери Бери като чета, тека се развълнувах, че все едно моята сватба е след седмица и половина! Определено те е хванала пред сватбена треска, но не се притеснявай, всичко във Вашият ден ще беде по-красиво от колкото си си го представяла  girl_wink Сигурна съм. Що се отнася до гостите......без коментар, не мога да разбера тези хора не разбират ли колко е важно тава събитие та си правят своеволия hunter Но един съвет от мен- като си ядосана- крещи, като ти се плаче- плачи, недей да тъй нищо в теб, защото рискуваш да избухнеш изведнъж(поне при мен така става).
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юни 05, 2012, 15:39:47 »

Най-мис тава гадно,че ми отказват гости на чиито сватби сме присъствали в пълен състав ,при тва доста добре сме се представяли -хоп и изведнъж айде  не можем да дойдем и се започва,а сватбата ми е в Недяля-не търпи никакви възражения,а и съм ги поканила още март месец }:->много ме е яд,и се чуствамдоста засегната .А аз ,че си плача,и че си крещя си е истина,всички най-близки около мен си го подбират в 1 момент-бахти и сватбата,и чудото много е затормозяващо,но е прав братовчедм и за едно-койтосте уважава,ще дойде @}->--това е и самата истина-аз така ги мисля нещата.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юни 05, 2012, 18:34:17 »

Съгласна  съм с  Беборанка,а  и  братовчед  ти  е  МНООООООГОООООоо прав  да  ти кажа,който иска  ще  дойде,значи  наистина  държат на теб  и  т е уважават,хич  не  се коси  за  глупости give_rose
Активен
beboranka
Ентусиаст
**

« Отговор #176 -: юни 05, 2012, 18:58:47 »

Не се ядосвай за гостите, тези за които си заслужава ще са при теб и не е необходимо, а за останалите просто не си струва.(ох аз как давам съвети,но като се познавам ще съм по същият начин-ЯДОСАНА, но като дойде моят ред ви предупреждама от сега, че ще ви стане лошо от мен blum )
Най- близките ти хора и тези които държат на теб ще са до теб във най-важният ти момент и няма да го пропуснат, а на останалите ...........( tease да не ставам груба).
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юни 05, 2012, 20:07:44 »

хахахха,Беборанка  разби ме,ама  добре  го каза ( да  не  ставаш  груба) laugh а  ако пък  чак  толкова ни  стане  лошо  от  теб,ще  вземем  хапче  против  гадене  и  ще ни мине girl_wink
Наистина момичета ,не  го  взимайте  толкова  навътре,босле ще  видите ,че не  си е  струвало,това  са бели кахъри.Мислете  за  ДЕНЯТ  с  главно  Д,вашата  СВАТБА,за  човека ,който  много  обичате  и  ще е  до  вас  в  добро и  зло,мислете  за  мига  ,който  ще е самоваш и  всички  ще  ви  се  радват,прекарайте го  с най  голямата  усмивка  на  уста  и с много  много  радост friends любов заедно
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юни 06, 2012, 09:35:55 »

А  Мили къде се покри? С нея  какво  стана?
Ванина  дали  се  ориентира  вече,и  с нея какво  стана Girl_sing
Активен
karmen1
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #179 -: юни 07, 2012, 15:56:45 »

привет на булките от пазарджииикк бройте ме и меннн smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: