Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 22:28:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на kiwi - 24.05.2012г.  (Прочетена 146284 пъти)

Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #300 -: юни 08, 2012, 16:39:09 »

Гучи за фондан съм чувала, че сладкарите работят с релефна матрица,  която се натиска върху готовия фондан и после фондана се слага върху тортата. Успех и да покажеш красоти smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #301 -: юни 08, 2012, 22:34:48 »

Момичета, след един "забавен" следобед в КАТ фотографа ме изненада с въпроса - искаш ли да си получиш снимките днес?

Да, да, да smile Как да не искам? Съвсем навреме да ми опресни паметта за тържеството, утре ще кача мъничко снимки в галерията, просто сега ги видях всичките по няколко пъти и не мога да избера, но пък мога да ви доразкажа...

It`s Party Time:

Offtopic Мъничко отклонение  - както сигурно забелязвате от 16:00 часове в разказа няма, от тук нататък съюо няма да има. Всичко беше толкова хубаво, че никой не е гледал часовника и добре, че не сме го гледали, щяхме да видим как бързо отлита този прекрасен ден.

Посрещането беше уникално, влязохме отново под ръка в преобразения ресторант. Цветя, свещи и звезди бяха наредени по масите. Гостите бяха на крака, радваха се и аплодираха. А звездите на звездната сватба влязоха съпроводени от музиката на Чикаго. Грандиозно!

Захраниха ни с парченце хляб потопено в сол, защото живота има и солена страна и в мед, за да има и сладки моменти.

Питка чупихме и в ресторанта, а този предател кумът (както личи от снимковия материал) лекичко е подбутнал моята ръка по-назад и естествено парчето на младоженеца беше по-голямо. Не ме мислете мене  blum - аз си имам разрешително да пазарувам, а той трябва да изкарва парите  Bravo Bravo Bravo
В интерес на истината, не знам защо, в гражданското също чупихме питка. Там голямото парче се падна на мен, следователно благата и отговорностите са разпределени по-равно както трябва да бъде във всяко семейство.

Първият танц си беше на нашата песен (Journey - Open Arms), много нежна и понеже си е нашата съответно момента беше много силен smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #302 -: юни 08, 2012, 22:40:53 »

Хайде сега лека нощ, а утре следва вълшебния край на партито и снимки smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 08, 2012, 22:42:43 »

Леле Киви как разказваш, било е прекрасно smile Чакаме с натърпение снимките smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #304 -: юни 09, 2012, 12:45:03 »

СНИМКИ за всички любопитки smile

Само 3 са защото чакам гости и нямам време да ги намалявам, но има къде да видите и роклята и слънцето и облаците smile

Offtopic Края на разказа после smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 09, 2012, 15:08:52 »

Киви страхотни сминки, невероятни сте smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 09, 2012, 15:16:09 »

Ей,голям сладкиш си КИВИ  Позадравления за хубавите снимки и за страхотните младоженци разбира се   Bravo
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #307 -: юни 09, 2012, 15:17:52 »

Хронологията даже ми се губи smile Пропуснах да ви пиша за ритането на менчето. След подробен инструктаж от ДЖ, кума и кумата - силно, с фалц и да не го обърнеш.... е как да го ритна това менче, това е цяла наука  nea .... с толкова страние го засилих и ..... УЖАС..... излях цялата вода върху един от гостите, който от фотографска страст, беше застанал точно срещу мен. Извинявах му се три пъти цялата вечер smile  Иначе добре се справих със засилката  Bravo, излях водата, изкарах и двете цветчета и се очаква според ДЖ-ското тълкование да се сдобием първо с момиченце, като видя видеото ще си го тълкувам и аз smile

Летния дъжд на влизане в ресторанта беше колкото да ни поздрави smile Премина бързо и успяхме да се възползваме от залеза и да се снимаме с гостите в градината.

Изненадата от голямата главна шаферка получихме в началото на партито. Тя ни е танцьорка (любител) и беше поканила няколко приятелчета от танцовата и група, които си бяха взели и носии и всичко, та спретнаха малък спектакъл с няколко хорца. После и булката тропна с тях едно Еленино (много по-лесно е без булчинска рокля  tease ).

Искате ли още?
« Последна редакция: юни 09, 2012, 15:19:24 от kiwi » Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юни 09, 2012, 15:21:21 »

Риторичен въпрос  yahoo Даваййййй
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #309 -: юни 09, 2012, 17:01:50 »

Специален поздрав за младоженците имахме от братовчедите на милото - поздравителна реч и по един танц - 14 годишната балерина и 8 годишната сладурана изигра танца на шута (отново тип балетна постановка) Мнооого талантливи и пластични момичета smile Изненадаха ме,  с каква нова рода се сдобих smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 09, 2012, 17:18:47 »

Киви, аз го казах и за сватбата на булка88- такова време , шарено, с облаци , се дава само на късметлиите и добрите булки  blum , и  е един път за снимки ! yahoo
Букетът много ми харесва че е дребен и непретрупан, не закрива булката smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #311 -: юни 09, 2012, 17:30:10 »

Тортата беше прекрасна. Е нямаше друг начин нали бях там да обясня как точно и колко захарни рози да направят, сигурно съм ги измъчила smile

Уникална ни я бяха направили, с двойно повече рози от колкото очаквах, с различни цветове - преливащи се един в друг smile
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юни 09, 2012, 18:23:31 »

Kiwi, много сте хубави, а снимката само с теб е просто прекрасна - слънцето, синьото небе, зеленото поле, а и ти си много красива!

Честито и да сте много щастливи, успешни, здрави, да се разбирате прекрасно и да се радвате на дечица и сплотено семейство!
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #313 -: юни 09, 2012, 19:55:18 »

Честито, мила! Страхотна булка си била! Пожелавам ви дълги и щастливи години семеен живот. Сватбата е била много хубава. Един наистина вълшебен ден!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юни 09, 2012, 21:06:52 »

Много красива булка с дар слово Bravo give_rose girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: