Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 00:36:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на kiwi - 24.05.2012г.  (Прочетена 146324 пъти)

irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: май 28, 2012, 14:18:54 »

Кивиии  Сватбаааа честито на вашето семейство weddingday Обичайте се и се разбирайте много smile Ще чакаме подробно разказче  от сватбата и пътешествието smile а ако сме заслужили и малко снимчици smile
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #241 -: май 28, 2012, 14:23:56 »

Киви честито и от мен - нека има много рози по Вашият семеен път  give_rose
Активен
lili4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 135

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 28, 2012, 17:59:20 »

Kiwi, честито и от мен, желая ви много щастие и любов............. give_rose
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #243 -: май 28, 2012, 18:01:22 »

Честита  Сватбаааа  и от мен! Бъдете винаги влюбени и щастливи give_rose
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #244 -: юни 05, 2012, 22:05:13 »

Здравейте отново, благодаря на милите думи на всички, които са навестили темата.
Прибрахме се днес от медената седмица и малко и след борбата с прахосмукачката и пералнята и за десерт кутиите с подаръци си имаме прилично изглеждаща къща с почти заличени следи от сватба smile След малко ни е време за сън, но преди това е време да започна и моето сватбено разказче.

При нас финалната подготовка за сватбата започна разстърсващо, но не само за нас, а и за цяла България на 22.05 в 3 сутринта, знаете останалото. След доста интересна нощ, в която има няма да съм спала 2,5 часа на 22 сутринта имах записан час за релаксация - маникюр и педикюр - предсватбен гъдел по план, а всъщност борба да държим очите отворени. Ноктите станаха страхотни въпреки всеобщото недоспиване smile

След това спринт до вкъщи, за да досъберем багажа и да го качим в колите и да потегляме за нашата извънградска сватба. Всички в София бяха доста унили и напрегнати в този ден, времето беше почнало да се разваля, тичахме нагоре надолу... по стълбите, с асансьора.... съпътствани от чудене свят ли ми се вие или блока отново се мести... и така... за малко да си забравя булченската рокля...

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 05, 2012, 22:08:55 »

Още, още..... good bouncinggirl
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #246 -: юни 05, 2012, 22:15:31 »

Offtopic

Четенето на сватбената книга, която гостите получиха в ресторанта (и попълваха малко или повече почерпени, според реда на масите Wink ) се оказа доста забавно следсватбено изживяване smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #247 -: юни 05, 2012, 22:18:43 »

Не забравих роклята, но далеч не бях взела всичко необходимо smile Хайде повече утре, сутринта трябва да си сменя адресната регистрация и да си подам заявление за документите с новото име. Стискайте палци да стане бързо.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 06, 2012, 12:18:54 »

Честито, мила!!!!  weddingday Пожелавам ти безкрайно семейно щастие!!!!  heart heart heart
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 06, 2012, 13:07:46 »

Искаме още от разказчето за вашата извънградска разтърсваща сватбаааа Bravo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юни 06, 2012, 19:52:39 »

И аз го чакам този разказ с нетърпение.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #251 -: юни 06, 2012, 20:53:06 »

След кратка разходка успях да си сменя адресната регистрация и да подам заявление за новите документи. За мое учудване всичките общински власти бяха оведомени за новото ми име автоматично. Браво smile!

И сега още малко разказ:

На 22 май някъде към 13.00 тотално изтощени все пак успяхме да потеглим с милото с две коли претъпкани с роклята, костюма, вино, ракия, уиски (целия тоя зор за транспортиране на алкохола заради специалните етикети и специалното вино) и още с почерпки и сватбени джунджурии към крайната цел. А крайната цел за драгия читател е Сватба в долината на розите, в сезона на розите и сред толкова ухание и цвят..... Предбулченски фантазии някакви.... Girl_hide  crazy На излизане от София вече времето беше почнало да се разваля, по магистралата разбрах, че в София вали вече ужасно, при нас все още беше слънчево, но облаците ни преследваха и заплашваха сериозно моята незабравима фотосесия в розовите градини. Е какво като дават по прогноза да вали цяла седмица в България, нас точно, в Карлово, трябва да ни подмине.

Надявам се аз да ни подмине, и все пак си мисля, как като стигнем за всеки случай трябва да си намеря чадър и гумени ботуши за фотосесията из нивята smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #252 -: юни 06, 2012, 21:09:17 »

Пътуване като пътуване, само дето като слязохме от магистралата и завихме към Карлово стана ясно, че облаците не са на моето точно мнение за фотосесията и не смятат да заобикалят района. Стигнахме до ресторанта за финално доуточнаване. Разтоварихме всичките бутилки и се изля такъв дъжд.... Не знам колко сме седяли там час поне, изливаше се като из ведро.

Това беше момента (към 7 вечерта, след общо 3 часа сън в последните поне 32...), в който реших да се вслушам в опита на вече препатилите булки, че детайлите не са важни, ще си направим красиви снимки друг път и да започна да се примирявам с факта, че тоя моя сценарий за сватба може и да не стане точно така smile Вечеряхме и за разтоварване решихме да гледаме евровизия - всеки от нас е заспал почти веднага като сме се събуждали на различни песни за да изгасим лампите и да измием зъбите.... А на другия ден аз перфекционистът трябваше да отида до сладкарницата, за да им обясня как да ми наредят розите, от кой цвят да сложат, последно да се уговоря с флористката за бутониерите, да водя преговори с фризьорката може ли все пак да си измия косата в деня на сватбата, защото така обичам, и обещавам, че тя няма да лети и ще е лесна за обработване, да посрещнем първите гости, които ще спят в къщата .... Добре, че това легло не се движеше - спали сме непробудно, до 8, когато в Сопот денят започва с църковен звън, всеки ден ... много е вълшебно.

Offtopic За всички бъдещи булки, които четат това - направете си списък със задачи (това ме спаси) и телефоните на всички хора, които ще правят нещо за вас в деня на сватбата и на хартиен носител (винаги се случва на някой да му трябва нещо в последния момент,).
« Последна редакция: юни 06, 2012, 21:38:31 от kiwi » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #253 -: юни 06, 2012, 21:23:25 »

:offtopic:Както казах вече, едно голямо вълшебство е  този край на България за мен. Може на всяко друго място нещата да вървят наопаки, но там е друго, хората са усмихнати, добри и готови да помогнат и накрая всичко се нарежда. Не е чудно, че от там са такива личности като Левски и Вазов.

23.05 - 8,30 - отбора е строен, задачите са раздадени и отиваме на първата обща мисия за деня - посещение в гражданското, където декларираме лично, отново, че още искаме да се вземем. А аз съм по сандали, навън е към 15 градуса макс, по-топли обувки не взех, нали сме там само за 2 дни и идва лято... Булка с температура пък съвсем нямаше да ми се върже в сценария - трябват ми затворени обувки. Видяхме магазинче за обувки точно до гражданското и хоп вътре, а там изненада smile Взех най-елементарните кецове и не се сдръжах - бели гумени ботуши (едни единствени, моя номер) - радост - фотосесията ми е спасена  yahoo yahoo yahoo yahoo tease

Всичко останало се нареди, намерихме си и страхотни локации за снимки.... задачите са приключени, следобеда релакс и сладки приказки с първата част гости. Вечерта инвентаризация...... кой какво къде е сложил и кой какво утре ще носи. О ужас - кутията за подаръците не е взета  cray нищо де, ще ползвам кошницата.... и от втори ужас ..... воала ми е в гардероба.... вкъщи.... Нищо де нали имам цвете и има сватбен магазин в града.... има, ама воалите или много бели или много жълти.... и хоп след цялата ми пропаганда за булките с воал.... аз точно да остана без.... 8 вечерта е, трябва да си сложа маска на лицето и да спя... с воал без воал, каквото сме взели това е.........

Денят за сватба е на вратата, но за него ще ви разкажа утре...
« Последна редакция: юни 06, 2012, 22:56:42 от kiwi » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юни 06, 2012, 21:24:39 »

Разказваш така увлекателно.Чакам още с нетърпение-през 5 мин влизам да видя още написано
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: