Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:24:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 159866 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: август 17, 2012, 15:36:09 »

пратих ти линкове на лично smile
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #241 -: август 17, 2012, 15:41:12 »

я прати една да видя, моля те.
Не обичам да ми се развяват снимките насам-натам, затова и във ФБ не качвам  nea Нищо лично  girl_wink
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #242 -: август 17, 2012, 15:43:30 »

Да бе тя и въпросната булка това твърдеше, но според мен крайния резултат беше плачевен!

А и все пак на професионалните снимки позираш, а на сватбата се дебне момента и няма време за пози/освен на фотосесията/
Тя пък може така да си се харесва  girl_wink , а не да се прави на такава каквато не е.  huhhuh.gif
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: август 17, 2012, 16:30:07 »

аз мисля че умереност му е майката- ако съм професионалист, бих се гримирала сама. Ако не съм - бих наела някой, който обаче да не ми сложи 3 пласта фдт като маска, а да ме направи изкуствено -естествена pleasantry Тъй като за венчавката в малкия град, за момента не намирам въобще гримьор, се радвам че поне в София ще има професионалист, който да ме гримира.
И зависи от лицето на жената- има хора фотогенични, с хубави кожи. На тях и малко да им сложиш са Ок и на снимки. Но за повечето хора си трябва гримьор да се намеси и става супер. good
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #244 -: август 17, 2012, 16:53:30 »

Момичета, здравейте
Напълно съм съгласна с заи4е_миа
Тя пък може така да си се харесва  girl_wink , а не да се прави на такава каквато не е.  huhhuh.gif
Да не говорим, че за различните хора харесват ралични неща и ако за един човек "резулата  е плачевен", то за друг "резултата е страхотен". Има младоженци, които не искат нито фотограф, нито видео, булката иска сама да се гримира и тогава какво значение има  дали грима е за студийни снимки или за репортажни снимки. Нали чара на човечеството е именно в разнообразието - всички сме различни и всички имаме различни мнения.
А сега искам да се върна към темата "ГРИМЪТ"
Искам да споделя, че най- накрая след дълги лутания си имам  гримьор - Зоран Коцов. Спокойна съм , че това  е правилният избор, което не е малко, защото вече имах леко разочарование от друг гримьор - казваше се Бети и фризьор - Noraffure. Държа да уточня, че самото ми разочарование  идва не от самата  им работа (защото така и не видях как работи), а от отношението и некоректните рекламни материали на едно от сватбените изложения. Именно на едно такова сватбено изложение получих  талон за отстъпка, с който пробните грим + прическа трябваше да са безплатни. Преди ден два се обадих и разговарях с гримьора и фризьора, записах си час за пробни грим и прическа. Накрая се оказа се те под пробна прическа и грим разбират само консултация какво искам и да ми кажат дали ще стане или няма да стане с моята коса и кожа. Разбира се казаха, че ще стане, но ако искам да се видя... това ще ми струва определена сума (което не ми беше казано в предварителния разговор по телефона). Съответно аз останах разочарована от некоректното отношение и бях загубила час и половина (в работно време). Да не говорим, че в предварителния разговор споменахме, че ще се възползвам от безплатните пробни грим + прическа, че ще си взема воала, лап топа (за да покажа какво ми харесва). Та момичета ходете си при  сигурни хора (или такива, при които си посещавате редовно и имате доверие или такива, при които има само положителни отзиви).

Josephine®, благодаря за полезния пост ( за минералните фон дьо тени). За хора като мен, които в ежедневието си слагат само спирала, беше много полезно
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: август 17, 2012, 16:58:44 »

Лейди Сънфлауър, същото се случи с мен във виктория стил. Несериозно отношение, неадекватност.
Добре е да се ползват препоръчани стилисти. И аз съм за! good good good
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #246 -: август 17, 2012, 16:58:55 »

В тази връзка да кажа, че ако зависеше от бъдещото ми супружеско тяло, въобще нямаше да ползвам гримьор. Той си ме харесва само с червило и спирала и за него това е напълно достатъчно. Много се притеснява да не ме загрозят с гримирането. Xixixi Та на вкус и цвет товарищей нет.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #247 -: август 17, 2012, 17:03:20 »

Алла, при нас ситуацията е подобна - той заяви, че сутрин по пижама, рошава и сънена съм била най-красива smile Ама нямаше как така да отида на сватбата.

За минералните ФДТ на Зоя БГ, някой с мазна кожа ползвал ли ги е?
« Последна редакция: август 17, 2012, 17:06:41 от kiwi » Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #248 -: август 17, 2012, 17:57:39 »

аз не познавам мъж, който да харесва гримирани жени  pardon
Аз определено съм за ФДТ и пудра при повод - предимствата им са много и всички ги знаем....когато козметиката е подходяща за конкретната кожа грешките при нанасянето са малко...аз лично от година ползвам един минерален адаптиращ се ФДТ на Орифлейм и съм адски доволна - цвета се адаптира към кожата и стои абсолютно незабележимо (идеята му е да покрива малката разлика в тена през зимата и лятото).....а пудрата е необходима, за да матира и завърши визията...особено през лятото е много важно да имате пудра ....дори и да нямате ФДТ....но фина пудра на прах, по възможност прозрачна, не компактна....тук сте писали за прахообразен минерален ФДТ, той "съвместява" и двете - ФДТ и пудра.....но аз лично не успях да намеря точния нюанс за моя тен, затова смених тактиката  pardon
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #249 -: август 20, 2012, 23:27:39 »

Момичета, в петък бях на пробен грим при Ева Серева и пиша да споделя впечатления.
За пробния грим бях в салона й, но в деня на сватбата се уговорихме да дойде вкъщи.

Много е мила и през цялото време ми обясняваше какво прави, какво ми слага и защо. Попита ме какво искам и какво не, и дали имам някаква конкретна представа. Принципно аз си се гримирам много леко -  със спирала, леки сенки и гланц и тя ме предупреди, че най-вероятно гримът ще ми се стори тежък, но че на снимките няма да се вижда много.

Кумата ми никак не беше възхитена, а тя повече се интересува от гримове. Каза ми, че ружът и червилото са прекалено ярки и че цветът на лицето ми е оранжев и се вижда разликата с ушите и вратът ( а аз съм много бяла).  Гримьорката ми беше обяснила, че в деня на сватбата ще ми изравни тена на лицето и деколтето задължително, но се чудя дали да не поискам все пак да ми сложи малко по-светъл фон дьо тен.

Като цяло се харесах, но единствено се чудя дали е нормално това, че в края на деня кожата ми вече лъщеше. Притесняваме да не стане така и на сватбата  blush
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: август 21, 2012, 07:19:08 »

Щом е станало на пробния има голяма вероятност и на самия ден да стане така. Все пак тогава ще танцуващ, ще се потиш! А относно цвета на фон дьо тена, аз лично без да го видя не мога да кажа!
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #251 -: август 21, 2012, 08:42:41 »

да и мен това ме притеснява, но ще се обадя на гримьорката да споделя и ще видя какво ще ме посъветва. Чудя се дали да не отида и другаде на пробен грим и да видя разликата и дали пка така ще лъщя  Girl_hide...
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: август 21, 2012, 13:13:09 »

най добре й кажи че си лъщяла и че цветът ти се сторил тъмен и дали може да се регулира това.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: август 21, 2012, 13:18:01 »

Не обичам да ми се развяват снимките насам-натам, затова и във ФБ не качвам  nea Нищо лично  girl_wink

да, разбирам те, бих запазила конфиденциалност стига да имаш желание smile Просто исках да видя за какво точно говориш като каза че може да си само с гланц и че изглеждаш страхотно smile
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #254 -: август 21, 2012, 15:06:54 »

да и мен това ме притеснява, но ще се обадя на гримьорката да споделя и ще видя какво ще ме посъветва. Чудя се дали да не отида и другаде на пробен грим и да видя разликата и дали пка така ще лъщя  Girl_hide...

Мен специално ме попитаха за грима, по-лъщящ или не. Аз казах, че искам да е възможно най-матиран (и аз мразя да ми лъщи лицето, а кожата ми е мазна и много често така се получава). Нищо, което да ме кара да светя като крушка на сватбата.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: