Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 20:24:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 159866 пъти)
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
Re:Гримът 6-та част
«
Отговор #240 -:
август 17, 2012, 15:36:09 »
пратих ти линкове на лично
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #241 -:
август 17, 2012, 15:41:12 »
Цитат на: Josephine в август 17, 2012, 15:10:44
я прати една да видя, моля те.
Не обичам да ми се развяват снимките насам-натам, затова и във ФБ не качвам
Нищо лично
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #242 -:
август 17, 2012, 15:43:30 »
Цитат на: punk_girl123 в август 17, 2012, 15:14:46
Да бе тя и въпросната булка това твърдеше, но
според мен
крайния резултат беше плачевен!
А и все пак на професионалните снимки позираш, а на сватбата се дебне момента и няма време за пози/освен на фотосесията/
Тя пък може така да си се харесва
, а не да се прави на такава каквато не е.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #243 -:
август 17, 2012, 16:30:07 »
аз мисля че умереност му е майката- ако съм професионалист, бих се гримирала сама. Ако не съм - бих наела някой, който обаче да не ми сложи 3 пласта фдт като маска, а да ме направи изкуствено -естествена
Тъй като за венчавката в малкия град, за момента не намирам въобще гримьор, се радвам че поне в София ще има професионалист, който да ме гримира.
И зависи от лицето на жената- има хора фотогенични, с хубави кожи. На тях и малко да им сложиш са Ок и на снимки. Но за повечето хора си трябва гримьор да се намеси и става супер.
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #244 -:
август 17, 2012, 16:53:30 »
Момичета, здравейте
Напълно съм съгласна с заи4е_миа
Цитат на: zai4e_mia в август 17, 2012, 15:43:30
Тя пък може така да си се харесва
, а не да се прави на такава каквато не е.
Да не говорим, че за различните хора харесват ралични неща и ако за един човек "резулата е плачевен", то за друг "резултата е страхотен". Има младоженци, които не искат нито фотограф, нито видео, булката иска сама да се гримира и тогава какво значение има дали грима е за студийни снимки или за репортажни снимки. Нали чара на човечеството е именно в разнообразието - всички сме различни и всички имаме различни мнения.
А сега искам да се върна към темата "ГРИМЪТ"
Искам да споделя, че най- накрая след дълги лутания си имам гримьор - Зоран Коцов. Спокойна съм , че това е правилният избор, което не е малко, защото вече имах леко разочарование от друг гримьор - казваше се Бети и фризьор - Noraffure. Държа да уточня, че самото ми разочарование идва не от самата им работа (защото така и не видях как работи), а от отношението и некоректните рекламни материали на едно от сватбените изложения. Именно на едно такова сватбено изложение получих талон за отстъпка, с който пробните грим + прическа трябваше да са безплатни. Преди ден два се обадих и разговарях с гримьора и фризьора, записах си час за пробни грим и прическа. Накрая се оказа се те под пробна прическа и грим разбират само консултация какво искам и да ми кажат дали ще стане или няма да стане с моята коса и кожа. Разбира се казаха, че ще стане, но ако искам да се видя... това ще ми струва определена сума (което не ми беше казано в предварителния разговор по телефона). Съответно аз останах разочарована от некоректното отношение и бях загубила час и половина (в работно време). Да не говорим, че в предварителния разговор споменахме, че ще се възползвам от безплатните пробни грим + прическа, че ще си взема воала, лап топа (за да покажа какво ми харесва). Та момичета ходете си при сигурни хора (или такива, при които си посещавате редовно и имате доверие или такива, при които има само положителни отзиви).
Josephine®, благодаря за полезния пост ( за минералните фон дьо тени). За хора като мен, които в ежедневието си слагат само спирала, беше много полезно
Активен
emmmmmy
«
Отговор #245 -:
август 17, 2012, 16:58:44 »
Лейди Сънфлауър, същото се случи с мен във виктория стил. Несериозно отношение, неадекватност.
Добре е да се ползват препоръчани стилисти. И аз съм за!
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #246 -:
август 17, 2012, 16:58:55 »
В тази връзка да кажа, че ако зависеше от бъдещото ми супружеско тяло, въобще нямаше да ползвам гримьор. Той си ме харесва само с червило и спирала и за него това е напълно достатъчно. Много се притеснява да не ме загрозят с гримирането.
Та на вкус и цвет товарищей нет.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #247 -:
август 17, 2012, 17:03:20 »
Алла, при нас ситуацията е подобна - той заяви, че сутрин по пижама, рошава и сънена съм била най-красива
Ама нямаше как така да отида на сватбата.
За минералните ФДТ на Зоя БГ, някой с мазна кожа ползвал ли ги е?
«
Последна редакция: август 17, 2012, 17:06:41 от kiwi
»
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #248 -:
август 17, 2012, 17:57:39 »
аз не познавам мъж, който да харесва гримирани жени
Аз определено съм за ФДТ и пудра при повод - предимствата им са много и всички ги знаем....когато козметиката е подходяща за конкретната кожа грешките при нанасянето са малко...аз лично от година ползвам един минерален адаптиращ се ФДТ на Орифлейм и съм адски доволна - цвета се адаптира към кожата и стои абсолютно незабележимо (идеята му е да покрива малката разлика в тена през зимата и лятото).....а пудрата е необходима, за да матира и завърши визията...особено през лятото е много важно да имате пудра ....дори и да нямате ФДТ....но фина пудра на прах, по възможност прозрачна, не компактна....тук сте писали за прахообразен минерален ФДТ, той "съвместява" и двете - ФДТ и пудра.....но аз лично не успях да намеря точния нюанс за моя тен, затова смених тактиката
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
«
Отговор #249 -:
август 20, 2012, 23:27:39 »
Момичета, в петък бях на пробен грим при Ева Серева и пиша да споделя впечатления.
За пробния грим бях в салона й, но в деня на сватбата се уговорихме да дойде вкъщи.
Много е мила и през цялото време ми обясняваше какво прави, какво ми слага и защо. Попита ме какво искам и какво не, и дали имам някаква конкретна представа. Принципно аз си се гримирам много леко - със спирала, леки сенки и гланц и тя ме предупреди, че най-вероятно гримът ще ми се стори тежък, но че на снимките няма да се вижда много.
Кумата ми никак не беше възхитена, а тя повече се интересува от гримове. Каза ми, че ружът и червилото са прекалено ярки и че цветът на лицето ми е оранжев и се вижда разликата с ушите и вратът ( а аз съм много бяла). Гримьорката ми беше обяснила, че в деня на сватбата ще ми изравни тена на лицето и деколтето задължително, но се чудя дали да не поискам все пак да ми сложи малко по-светъл фон дьо тен.
Като цяло се харесах, но единствено се чудя дали е нормално това, че в края на деня кожата ми вече лъщеше. Притесняваме да не стане така и на сватбата
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #250 -:
август 21, 2012, 07:19:08 »
Щом е станало на пробния има голяма вероятност и на самия ден да стане така. Все пак тогава ще танцуващ, ще се потиш! А относно цвета на фон дьо тена, аз лично без да го видя не мога да кажа!
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
«
Отговор #251 -:
август 21, 2012, 08:42:41 »
да и мен това ме притеснява, но ще се обадя на гримьорката да споделя и ще видя какво ще ме посъветва. Чудя се дали да не отида и другаде на пробен грим и да видя разликата и дали пка така ще лъщя
...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #252 -:
август 21, 2012, 13:13:09 »
най добре й кажи че си лъщяла и че цветът ти се сторил тъмен и дали може да се регулира това.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #253 -:
август 21, 2012, 13:18:01 »
Цитат на: zai4e_mia в август 17, 2012, 15:41:12
Не обичам да ми се развяват снимките насам-натам, затова и във ФБ не качвам
Нищо лично
да, разбирам те, бих запазила конфиденциалност стига да имаш желание
Просто исках да видя за какво точно говориш като каза че може да си само с гланц и че изглеждаш страхотно
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #254 -:
август 21, 2012, 15:06:54 »
Цитат на: marina_kb в август 21, 2012, 08:42:41
да и мен това ме притеснява, но ще се обадя на гримьорката да споделя и ще видя какво ще ме посъветва. Чудя се дали да не отида и другаде на пробен грим и да видя разликата и дали пка така ще лъщя
...
Мен специално ме попитаха за грима, по-лъщящ или не. Аз казах, че искам да е възможно най-матиран (и аз мразя да ми лъщи лицето, а кожата ми е мазна и много често така се получава). Нищо, което да ме кара да светя като крушка на сватбата.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...