Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:48:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160074 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: август 17, 2012, 07:07:05 »

Нели пощата ти е пълна и затова ще ти отговоря тук.

Грима при Слави е 100 лв. Не мога да кажа, че се работи трудно с него. Той е артист и има поглед как на даден човек ще му отива да е гримиран, но въпреки всичко си пита, как искаш да те гримира. Даже първия път, седя аз на стола и чакам, а той ме гледа и вика "е кажи как да те гримирам де". Грима, който той прави просто е уникален по снимки.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #226 -: август 17, 2012, 08:01:02 »

Момичета какъв ФДТ ще ми препоръчате? За момента нямам нищо за криене по лицето, кожата ми по принцип е суха. Хич не ми се иска да слагам ФДТ, обаче се притеснявам, че от емоции и вълнение ще съм като розово доматче на снимките.  blush Искам само руменината по бузките да скрия  badgirl
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: август 17, 2012, 08:07:19 »

ти сама ли ще се гримираш?
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #228 -: август 17, 2012, 08:10:13 »

Girl_hide да
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #229 -: август 17, 2012, 08:16:44 »

Зайче, препоръчвам минералните фон дьо тени. Обикновено са много изчистени от хим. съставки. Имат прахообразна текстура, но много нежна и деликатна. Нанасят се много лесно с четка (кабуки, или такава за пудра) и няма възможност за грешки, имат приятна покривност, стоят естествено, и точно заради прахообразната си консистенция лъсването в Т-зоната се случва на по-късен етап. Няма значение коя марка - вече почти всяка има, естествено по-добре е, ако се довериш на по-селективните. Добре е отдолу да сложиш крем + основа, ако кожата ти е много суха.
Успех!  good
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #230 -: август 17, 2012, 09:05:59 »

Ето с такъв дали ще стане:
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D1%8C%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BD-Popsicle.1825
Продават и тестери по 0,75 гр. Изобщо не мога да се ориентирам това колко е като количество. Дали един ще ми стигне или да си взема 2?
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: август 17, 2012, 11:36:25 »

относно минералните аз съм 100% за: http://www.bareescentuals.com/on/demandware.store/Sites-BareEscentuals-Site/default/Experience-Show?cgid=BM_FOUNDATION Такива ползвам, много съм доволна, гарантирам че са страхотни!

това си купувам аз: http://www.bareescentuals.com/bareMinerals-Get-Started-Kit-with-Bonus-Gift/USMasterGSK,default,pd.html?start=1&cgid=BM_SUB_STARTER
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: август 17, 2012, 13:09:24 »

Извинявам се за тъпите въпроси, но как ги поръчваш и колко е доставката до БГ? И друго - защо комплект от всички цветове, а не само цветът за твоята кожа  huhhuh.gif  blush
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #233 -: август 17, 2012, 14:42:27 »

Момичета, и на мен ми е голяма чуденка това с фон дьо тена и с пудрата. Аз по принцип такива неща не ползвам - слагала съм не повече от 2 пъти. Та мисълта ми е сега за сватбата дали трябва да имам фон дьо тен или мога да ползвам само перли например? Предполагам, че и гримьорката ще ми каже, но все пак търся и други мнения  smile
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: август 17, 2012, 14:56:54 »

Абе момичета! Не че искам да ви критикувам, но сватбата е важен момент! Има професионално видео и фото заснемане. Как очаквате да изглеждате на тези снимки без грим? Грима трябва да е силен и подчертаващ за да не изглеждате като умита мивка в сватбения си албум.
Може и да ми се разсърди една булка /няма да казвам коя, но все пак ако се сети коя е/ беше сложила лек грим и на снимки на мен ми изглеждаше много зле!
Не казвам да се наклепате като фолк дива, но естествените излъчвания по снимките се получават с много обработка за да изглеждат добре и те все пак имат доста грим, които просто не личи!
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #235 -: август 17, 2012, 15:09:03 »

Правили са ми професионални снимки само с гланц за устни и мога да твърдя, че си изглеждам екстра  Offtopic
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: август 17, 2012, 15:09:44 »

купувам си ги от чужбина, или ги поръчвам на някой познат да ми ги донесе, има ги и в ягодката от там съм ги поръчвала онлайн...има и още един сайт от който съм ги поръвала онлайн...

А колкото до цветовете те са за различни неща....последния ми кит беше 1 основа, 2бр фдт с различен цвят с които или можеш да моделираш лицето, или ако не умееш това можеш просто да си ги използваш единия зимата, единия лятото...другото е минерален завършек, нещо като озаряваща пудра....преди него забравих да кажа че нанасям и ружа, т.н. докосване от слънцето....просто различни неща са, затова са много...то всичко си е описано в комплекта.....а има и минерален коректор забравих да спомена. smile Хем са покривни, хем изглеждат естествено smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: август 17, 2012, 15:10:44 »

Правили са ми професионални снимки само с гланц за устни и мога да твърдя, че си изглеждам екстра  Offtopic

я прати една да видя, моля те.
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: август 17, 2012, 15:12:40 »

Josephinе, благодаря за отговора, ще може ли да ми изпратиш на лични сайтовете за поръчване?  give_rose
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: август 17, 2012, 15:14:46 »

Да бе тя и въпросната булка това твърдеше, но според мен крайния резултат беше плачевен!

А и все пак на професионалните снимки позираш, а на сватбата се дебне момента и няма време за пози/освен на фотосесията/
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: