Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 20:42:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 159931 пъти)
Amelie
Ентусиаст
Публикации: 72
Отг: Гримът 6-та част
«
Отговор #195 -:
юли 24, 2012, 11:58:07 »
Между другото, аз когато трябва да се гримирам за официални поводи, и нямам желание да го правя сама, ходя при момичетата от Мас. Е, няма толкова старателни и прецизни гримьори. Обясняват обстойно, постоянно питат дали ти харесва, работят с най-качествената козметика в бранша и не пестят от нищо. Аз лично с 2 ръце бих ги препоръчала дори и на булки.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #196 -:
юли 24, 2012, 11:58:49 »
Цитат на: Bride♥ в юли 24, 2012, 11:30:41
Благодаря ти за бързия и точен отговор!
Аз съм виждала няколко снимки в сайта му и много ми харесва как гримира. Просто съм си казала, че ако не ми мине котка път - той ще е!
Искам да уточня, че грима на снимките в албума ми е доста силен, но на снимки не си личи.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #197 -:
юли 24, 2012, 13:07:34 »
Цитат на: Amelie в юли 24, 2012, 11:58:07
Между другото, аз когато трябва да се гримирам за официални поводи, и нямам желание да го правя сама, ходя при момичетата от Мас. Е, няма толкова старателни и прецизни гримьори. Обясняват обстойно, постоянно питат дали ти харесва, работят с най-качествената козметика в бранша и не пестят от нищо. Аз лично с 2 ръце бих ги препоръчала дори и на булки.
в мола на цариградско ли ? с една съфорумка обсъждахме че и това за мен е вариант. Колко взимат, ако не си закупя нищо от продуктите или е само срещу продукт гримът?
мерси
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #198 -:
юли 24, 2012, 13:08:46 »
бях чувала някъде че е безплатен ако си закупиш продукти на MAC за поне 40лв (или май 60лв да беше?) да не те объркам...
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #199 -:
юли 24, 2012, 13:33:37 »
Цитат на: emmmmmy в юли 24, 2012, 13:07:34
в мола на цариградско ли ? с една съфорумка обсъждахме че и това за мен е вариант. Колко взимат, ако не си закупя нищо от продуктите или е само срещу продукт гримът?
мерси
Аз знам за мола на Стамболийски, но не знам точно какви са условията.
Активен
snejana90
Новак
«
Отговор #200 -:
юли 24, 2012, 13:41:37 »
emmmmmy
защо не се обадиш направо в магазина на MAC , те най-добре ще ти обяснят условията. Ето този номер намерих на страницата на The Mall : +359) 2 87 87 845
Активен
emmmmmy
«
Отговор #201 -:
юли 24, 2012, 14:06:54 »
Цитат на: snejana90 в юли 24, 2012, 13:41:37
emmmmmy
защо не се обадиш направо в магазина на MAC , те най-добре ще ти обяснят условията. Ето този номер намерих на страницата на The Mall : +359) 2 87 87 845
Снежи, знам им телефоните, но нямаше да питам , ако можех да звъня
Благодаря все пак.
Интересува ме не само това,ами отзиви на клиенти,както в случая на Амели
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #202 -:
юли 24, 2012, 16:13:52 »
Абе името си има значение, освен марките с които работи. Защото за втората сесия ходих на уж професионален грим (който на всичкото отгоре също струваше 50 лв., защото Слав имаше ангажимент тогава, а аз нямах друг ден) и беше тотален провал. Трих и се гримирах сама, защото иначе щях да приличам съвсем на чучело. Лицето ми беше с 3-4 тона минимум разлика от тялото, очната линия много зле нанесена, сенките някак не както трябваше, бях оранжева. Карах я да прави 4-5 пъти промени, сплъсти ми миглите, обяснявах какво исках и как се нанася еди кое си, тя се смути, започна да клепа още по-зле и накрая я помолих да спре. Гримирах се сама, а лошото беше че нямах никакво време и беше на 2 на 3. Ако това се беше случило на сватбата ми щях да откача!
emmmmmy, аз за резервен вариант се бях спряла на Пепа Стоянова. На мен много ми допада работата й, страхотен стил има. Мис Бони също гримира много добре (абстрахирайки се от чалга клиентките му, всъщност е страшно забавен и гримира уникално), Кирил Чалъков (но той не поема много ангажименти). Това са моите предложения аз бих се спряла на едно от тези имена. Изключвам Слав, който ме гримира мен, защото ти го изключваш, успех с избора!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #203 -:
юли 24, 2012, 17:02:34 »
Кристи
, благодаря за имената, за съжаление тези, които съм изключила просто не са в БГ или са заети на моята дата. Аз първо от най-известните почнах, с идеята че имат рутина и поглед. Остава две мадами които чакам за отговор, плюс пепа.
А това което ми описа за втория си грим от 50 лв, ми се случи вчера за 40 лв, и толкова точно описание , съвпадащо с моята мацаница, не бях чула досега
Активен
Amelie
Ентусиаст
«
Отговор #204 -:
юли 24, 2012, 18:20:04 »
Цитат на: emmmmmy в юли 24, 2012, 14:06:54
Снежи, знам им телефоните, но нямаше да питам , ако можех да звъня
Благодаря все пак.
Интересува ме не само това,ами отзиви на клиенти,както в случая на Амели
Ами трябва да си закупиш 3 продукта. Такива са условията. И не излиза много евтино, честно да ти кажа, но пък след това си имаш продукти. А те са в безобразно огромно количество. Аз например ползвам един пигмент, закупен от Мас от Щатите вече 3 години, и съм изхабила само 1/5 от него, а си го ползвам щедро.
Можеш да се ориентираш за цените на продуктите от сайта им. Той е в долари, цените в лева са приблизително двойни.
Горе-долу по-евтино нещо от 30 лв - няма. Но пък за продуктите няма да съжаляваш - най-доброто, което може да съществува в козметиката. Червилото ми седи цял ден. Моливът не мърда, докато не го махна, спиралата не тече. Базата за грим направо ти прави лицето като на кукла.
Аз бих ти препоръчала, ако решиш да се гримираш там, да си вземеш червилото, което ти сложат. Можеш да го подновиш, но няма да има нужда да е повече от 1 път. Пък и червилата са сред "евтините" продукти.
За пробен грим, според мен няма нужда, защото каквото не харесаш, го поправят на място. Ти си избираш цветовете - ти решаваш формата, разбира се, ако не си наясно, консултантите са супер.
Аз по този начин съм се сдобила с пълен комплект от гримове и четки от там, както и с най-подробни обяснения кое как се използва и защо е така.
На мен най-много ми хареса как ме гримира Тони. Ако ми пратиш мейл на лични, мога да ти пратя и снимка на гримовете, които са ми правили там.
Надявам се да съм била полезна.
«
Последна редакция: юли 24, 2012, 18:25:44 от Amelie
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #205 -:
юли 24, 2012, 21:12:08 »
Амели
, това молът на цариградско ли или стамболийски? писах ти лично с мейла си .
Аз мисля да ида в този на цариградско, тамън сме там на среща на форума четвъртък. Много ти благодаря за препоръките- мен така или иначе ми трябват мигли, гланц за освежаване и хубав молив за очи. ще говоря с тях направо за 26ти.
Благодаря, просветна ми малко надежда че ще наредя малко нещата, макар и в последния момент.
Активен
Amelie
Ентусиаст
«
Отговор #206 -:
юли 25, 2012, 08:27:10 »
Да, само в The Mall има МАС, аз ти пратих линкове със снимки, вече ти ще си прецениш дали ти харесва. Пък и като говориш на място също.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #207 -:
юли 25, 2012, 09:21:48 »
Много ти благодаря
Амели
! Оставям го като първа резерва, мак варианта.
Аз се свързах с Ева Серева, много мила дама, но каза че е заета на моята дата, но без въобще да ми е длъжна, се е свързала с колежката си Надя Сивкова, която гримира за фотосесии на космополитан и други. Тя е свободна на моята дата. Ще обменя с нея какво Не ми хареса при предишния грим и направо ще я викам в деня на сватбата. Друго не мога да си позволя вече.
Мисля да ви държа в течение, ако всичко е Ок, ще бъде хубаво в форума да вкараме още едно име, на което да може да разчитат булките, защото виждам как не достигат за конкретните дати , добрите гримьори.
Активен
mari_m
Сватбар
«
Отговор #208 -:
юли 25, 2012, 09:29:03 »
хммм, само аз ли се отнасям толкова лежерно към гримьорите....
Аз не се гримирам...в крайни случаи слагам спирала и червило и толкоз....така че нито мога да кажа как искам, нито как не искам
, поради което се оставям в ръцете на професионалистите! Незнам кой ще ми е гримьора, тъй като си знам фризьора и му се доверявам напълно /Мърфи/, знам че той работи с професионални гримьори, та той ще ми избере кой да ме гримира и просто на 11 август сутринта отивам в салона и ме почват!
пп. обаче като ви чета тук почвам леко да се притеснявам...но се доверявам изцяло на фризьора си и неговия екип, и съм сигурна че нещата ще се получат както трябва
Активен
emmmmmy
Отг: Отг: Гримът 6-та част
«
Отговор #209 -:
юли 25, 2012, 09:41:35 »
Цитат на: mari_m в юли 25, 2012, 09:29:03
хммм, само аз ли се отнасям толкова лежерно към гримьорите....
Аз не се гримирам...в крайни случаи слагам спирала и червило и толкоз....така че нито мога да кажа как искам, нито как не искам
, поради което се оставям в ръцете на професионалистите! Незнам кой ще ми е гримьора, тъй като си знам фризьора и му се доверявам напълно /Мърфи/, знам че той работи с професионални гримьори, та той ще ми избере кой да ме гримира и просто на 11 август сутринта отивам в салона и ме почват!
пп. обаче като ви чета тук почвам леко да се притеснявам...но се доверявам изцяло на фризьора си и неговия екип, и съм сигурна че нещата ще се получат както трябва
Мари ,и аз се отнасях лежерно
и дадох 40 лв напразно, след като се доверих именно на любезните фризьори с които ще съм, Но не съм премислила тогава. Аз мисля този път да подходя така- да й покажа снимки от пробния предишния, да обсъдим какво ми е стояло добре и какво зле, и просто да поправим грешките. това е. не е сложно, не изисква повече от час, но пък се надявам да ми спести триенето в сватбения ден , и гримирането сама, в крайна сметка ...
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...