Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:24:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 159867 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #180 -: юли 23, 2012, 14:35:19 »

Изглежда ми странно да е така зърнисто. А на снимките според мен няма да е добре, особено на тези със светкавица. Защо не пробваш с перли за лице - би трябвало по-равномерно да се нанесат?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юли 23, 2012, 14:37:07 »

ми да ви кажа кожата ми не е от този тип, без грим щом не стои така на снимки, само днес на пробния грим . може да сте прави, да е сложила повече.на абитуриентския не изглеждах така а пак имах фдт. така или  иначе се отказах от тази гримьорка
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юли 23, 2012, 17:43:14 »

п.с Извинявам се за втория пост, след днес  angry си търся гримьор в софия , който да може да дойде в салона където ще ме правят. изключете Слав , Джулия ( тя не ходи на място ) . изчела съм всички теми но ми трябват скорошни препоръки.
Кив ми намери един вариант, но ми се ще да имам и back up, за да съм сигурна че няма да остана без грим. give_rose
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #183 -: юли 23, 2012, 17:57:00 »

Еми, добре си решила да се откажеш - като непрофесионално занимаваща се грим (но и преминала разни обучения) мога да ти кажа, че не е редно да ти стои така фон дьо тена - причините може да са няколко: лицето ти да не е било достатъчно хидратирано, или да е било прекалено хидратирано и гримьорката да не е изчакала да минат 10-на минути преди да нанесе фон дьо тена....начина на нанасяне също може да доведе до подобни неравности... За жалост, не мога да ти препоръчам гримьор, но от сърце ти желая да намериш най-доброто за теб smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: юли 23, 2012, 19:45:42 »

Еми, добре си решила да се откажеш - като непрофесионално занимаваща се грим (но и преминала разни обучения) мога да ти кажа, че не е редно да ти стои така фон дьо тена - причините може да са няколко: лицето ти да не е било достатъчно хидратирано, или да е било прекалено хидратирано и гримьорката да не е изчакала да минат 10-на минути преди да нанесе фон дьо тена....начина на нанасяне също може да доведе до подобни неравности... За жалост, не мога да ти препоръчам гримьор, но от сърце ти желая да намериш най-доброто за теб smile
сноуче, лицето ми е със смесена кожа, по към мазна,  хидратирано е. нанесе с четка фон дьо тена, но според мен не е правилната консистенция,и не го  е съобразила с лицето ми. не стига това ами плесна и пудра отгоре. сега махнах всичко , нанесох си само ББ крем и всички тези неравности от фдт й ги няма. тоест не е от кожата ми . smile
 яд ме е защото вече дадох 40 лв, а за тези пари и за и другите които ще дам за пробен при друга, ще идат толкова $, колкото да ида да си купя  MAC примерно и да се гримирам сама. cray
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юли 23, 2012, 21:45:38 »

хмм, много неприятно...сега като чета, че на пробен грим не се получава и изтръпвам crazy....аз няма да имам пробен грим....който е професионалист няма нужда от пробен грим...обаче това става ясно едва на края ...
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юли 24, 2012, 08:23:15 »

Аз затова заложих на известно лице, защото гримът в този ден е много важен! Не исках да се обърка нещо.
Ем, трябвало е по-рано да помислиш за тази част, ама ми се струва че все пак имаш още време. Аз също нямам вариант за теб, но мога да поразпитам тук-там.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юли 24, 2012, 08:33:08 »

Аз затова заложих на известно лице, защото гримът в този ден е много важен! Не исках да се обърка нещо.
Ем, трябвало е по-рано да помислиш за тази част, ама ми се струва че все пак имаш още време. Аз също нямам вариант за теб, но мога да поразпитам тук-там.
Веси, аз съм си ангажирала час преди 2 месеца при гримьорка от бнт, но никой не е благоволил да ме уведоми че по някаква си причина ще се откажа в последния момент , както Слав е постъпил с Голдиш. sad
затова ми извикаха друга, над която нямаше как да имам инфо коя е  и каква е.
Сега писах на Ева Серева, по препоръки , пък да видим.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #188 -: юли 24, 2012, 10:19:49 »

Много зле изглежда фдт  girl_impossible Да не би да е бил гъстичък?
Аз съм решила да се гримирам сама  pardon Нямам нужда от много грим пък и не се харесвам наклепана до ушите. Само малко фдт и пудра ще сложа за да не ми личи колко ще съм червена  blush
Активен
snejana90
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юли 24, 2012, 10:34:51 »

Аз също ще се гримирам сама smile купих си вече гримчета и едни миглички от MAC  girl_wink даже мисля тези дни да си направя едно пробно гримче smile
Активен
Bride♥
Любопитен
*
Публикации: 25

Just Another Bride

« Отговор #190 -: юли 24, 2012, 10:37:09 »

emmmmmy, подкрепям решението ти да смениш гримьора. Пробвай на няколко места и ако за себе си прецениш, че има разлика просто избери най - добрият вариант за сватбата си. Имаш много нежни черти и заслужаваш (както и всяка друга булка) да имаш безупречен грим - все пак не си го правиш сама, а те гримира професионалист. Стискам палци!  smile

Спряла съм се на Слави Стоянов за моят сватбен грим. Доста ми го препоръчваха, само ме предупредиха, че слага прекалено много грим и така да му намекна да сложи по - малко. Някой може ли да ми даде информация за него за това къде гримира - чувала съм, че ходи и в салони.
« Последна редакция: юли 24, 2012, 11:18:35 от Bride♥ » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юли 24, 2012, 11:27:22 »

Мен ме гримира той. Работи в салон pretty woman в капана. Аз лично не съм съгласна, че слага много грим. Слага колкото искаш! Моя е по тежък, но аз исках така пък и за мен лекия грим не се вижда на снимките. Виждала съм булки с лек грим и на някои снимки са направо като без грим. Но от личен опит мога да кажа, че  Слави е най-добрия в Пловдив. 3 пъти ме е гримирал - без забележка съм!
Активен
Bride♥
Любопитен
*
Публикации: 25

Just Another Bride

« Отговор #192 -: юли 24, 2012, 11:30:41 »

Благодаря ти за бързия и точен отговор!  give_rose
Аз съм виждала няколко снимки в сайта му и много ми харесва как гримира. Просто съм си казала, че ако не ми мине котка път - той ще е!
Активен
Amelie
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #193 -: юли 24, 2012, 11:51:20 »

Еми, според мен гримът не е съобразен с типа кожа. Много зависи от основата - те обикновено са или на водна или на силиконова основа, като силиконовата обикновено е подходяща за сухи кожи, а водната - за по-мазни, като съответно матират. Когато се сложат подходящите продукти, кожата изглежда като порцеланова.
Не съжалявай за парите, защото за 40 лв, нямаше да можеш и червило на Мас да си купиш.

Съвет към всички, според мен е най-удачно да бъдете гримирани от професионален гримьор. Рядко може да се улучи самата техника на нанасяне, а пък и рядко някой има всички видове четки и апликатори, с които оптимално се нанася грим. Но все пак ако решите да рискувате, бъдете внимателни с избора на продукти и моят съвет е да избягвате блестящите пудри, за да не се получи някой от тези ефекти на снимките.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: юли 24, 2012, 11:54:53 »

Амели, и аз така мисля, тя просто бързаше да ме нафляка,защото явно си мислеше че не разбирам какво се случва. nea  щом една обикновена основа за грим с малко мус фдт ми стои по -добре от нейните мацаници- здраве му кажи. А за МАC-a ме успокои и разсмя  funnytooth
  @}->--Благодаря за съветите на всички.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: