Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 20:50:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 159957 пъти)
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Отг: Гримът 6-та част
«
Отговор #30 -:
май 11, 2012, 16:19:13 »
Ами пробвай с един - два и от тях и прецени
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #31 -:
май 11, 2012, 16:33:51 »
Аз в Бургас не съм попадала на гримьор или фризьор, или център, които да не ми дадат веднага цена по тел. или имейл - напротив. Изненадва ме, че в София по този начин се процедира.
Това е невероятна глупост, но явно преценят наистина колко могат да ви "одрусат". За мен тези цени трябва да са обявени в сайтове и т.н. , а ако не по телефон, да може да се отговори нещо категорично. Не съм убедена, че бих се спряла на студио, което ми увърта.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #32 -:
май 11, 2012, 16:37:02 »
Цитат на: InLove_Girl в май 11, 2012, 16:33:51
Аз в Бургас не съм попадала на гримьор или фризьор, или център, които да не ми дадат веднага цена по тел. или имейл - напротив. Изненадва ме, че в София по този начин се процедира.
Това е невероятна глупост, но явно преценят наистина колко могат да ви "одрусат". За мен тези цени трябва да са обявени в сайтове и т.н. , а ако не по телефон, да може да се отговори нещо категорично. Не съм убедена, че бих се спряла на студио, което ми увърта.
Ами прави сте, просто ще събирам пари повече време и ще ида при някой който имам отзиви и има и ценови пакети. Все пак няма да си правя само една процедура , да кажем.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #33 -:
май 11, 2012, 16:37:23 »
Цитат на: emmmmmy в май 11, 2012, 15:14:32
Руми, проблемът е че и това съм описала, че ще искам само маша с фиксация , на средно дълга коса. Точно защото знам че и машата им фигурира в листите, винаги разделена на три- къса, дълга, средна коса. Но цена- няма....
Em, страхотни къдрици правя с преса за коса. Съвсем безплатно. Навсякъде едно и също. Казваш им булка и те хората ценорасписа двойно почват да го виждат
Активен
emmmmmy
«
Отговор #34 -:
май 11, 2012, 16:42:13 »
Цитат на: kiwi в май 11, 2012, 16:37:23
Em, страхотни къдрици правя с преса за коса. Съвсем безплатно. Навсякъде едно и също. Казваш им булка и те хората ценорасписа двойно почват да го виждат
Кив, то и да не им кажа, като дойдат в самия ден и видят булото , кумът и т.н.
Мерси
и аз правя с пресата, ама искам да държи цял ден, а все пак не ми се купува професионален стилизант-фиксатор, който ще струва колкото половината ми прическа при фризьор. Моята коса ни обикновен лак я хваща, ни преса... даже и кичури и студено къдрене като са ми правили , се чудят хората що за инато животно е таз коса...
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #35 -:
май 11, 2012, 17:05:49 »
kiwi,така е,чуят ли за сватба-и клечка за зъби да е 10лв:))-всичко е толкова завишено,че нямам думи
Аз грима сама ще си го правя-поне не ми е за 1 път ,а и съм гримирала по доста поводи и други момичета-много не ми се различава от професионалният -така като гледам на снимките:)според мен е по-важно излъчването
,а и гримът трябва да е семпъл ,според мен-трябва много да се внимава с цветовете в този ден,че на целия този бял фон около нас:) и слънцето ... ще е интересно
Вече за прическа съм си сложила в галерията-две предложения-като ще е нещо комплексно от тях:)имам дълга къдрава коса,и при това пак ще ми я докъдрят и пак се тая
,но наистина ще е голяма занимавка-да му мисли фризьорката-след баловете отивам на пробна прическа-да видим кое ,как ще е:).,ще имам и диадема с камъни,перилчки и цветенца в косата
Дано се получат нещата:) и при вас момичета-то е тръгнало едно пръскане на кинти какво да се прави:)дано поне резултатът е такъв какъвто сте си представили
Активен
dodo4
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #36 -:
май 11, 2012, 17:37:14 »
Дали някой може да ме ориентира къде се продават абсорбиращи кърпички за отнемане на излишното омазняване( след като човек е гримиран вече)? Става дума за София. Мерси, предварително.
Иначе аз днес си направих пробен грим сутринта и все още държи почти перфектно...само тоз проблем с омазняването - лекичко лъщя...не че е болка за умиране, ама ако има решение, да го пробвам
)
Много се колебаех за гримьор, тъй като искам по-лек грим, но сега мисля че си заслужава- придва много завършено-небрежен вид
Активен
emmmmmy
«
Отговор #37 -:
май 11, 2012, 17:38:52 »
назад е писано за тези кърпички, моля четете темите
Активен
jenifer
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
май 11, 2012, 23:27:04 »
Цитат на: dodo4 в май 11, 2012, 17:37:14
Дали някой може да ме ориентира къде се продават абсорбиращи кърпички за отнемане на излишното омазняване( след като човек е гримиран вече)? Става дума за София. Мерси, предварително.
Иначе аз днес си направих пробен грим сутринта и все още държи почти перфектно...само тоз проблем с омазняването - лекичко лъщя...не че е болка за умиране, ама ако има решение, да го пробвам
)
Много се колебаех за гримьор, тъй като искам по-лек грим, но сега мисля че си заслужава- придва много завършено-небрежен вид
Поразрових в нета и намерих тези:
Матиращи салфетки с оризова пудра
Не съм търсила по магазините, предполагам трябва да има и на други марки, но определено ще си купя и аз, през юли сигурно ще е много топло.
«
Последна редакция: май 12, 2012, 00:51:36 от jenifer
»
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #39 -:
май 12, 2012, 05:42:14 »
Вярно, че е важно излъчването, но поне за сватбата аз ще отделя пари за грим и прическа; даже се замислих, че в повечето случаи ми се вижда по-силен грима, но на снимките стои добре, а пък и нито имам нерви нито способност да се гримирам достатъчно добре както искам
и все пак и с гримьор и без вие сте булка и ще бъдете неотразима
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #40 -:
май 12, 2012, 09:37:41 »
Моят съвет е задължително да ползвате професионален грим и прическа, просто разликата е оттук до небето!
Активен
dodo4
Новак
«
Отговор #41 -:
май 12, 2012, 11:52:57 »
jenifer, много ти благодаря.
За грима и аз съм твърдо "за". Независимо дали е силен или по-лежерен, ефектът е забележителен
Стоях с пробния грим почти 13 часа, и на практика почти не мръдна - само леко лъщене се появи, но то сие от кожата- моята си е мазна по принцип и пак тенът си стоеше гладък и свеж.
«
Последна редакция: май 12, 2012, 11:55:38 от dodo4
»
Активен
dodo4
Новак
«
Отговор #42 -:
май 13, 2012, 20:12:51 »
намерих матиращи кърпички в sephora - 50бр. за 10 лв. - вършат добра работа. Има и в douglas - на sesheido - 100бр за 40 лв.
Активен
tifi
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #43 -:
май 14, 2012, 09:21:36 »
може да ползвате и поразрачна пудра за да матирате, тя няма цвят само матира и далеч по добре да ви сложат овлажняващ фон дьо тен и после прозрачна пудра отколкото да сложат матираш фон дьо тен който като се усмихнете няколко пъти ще ви оформи бръчици
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
май 14, 2012, 11:56:19 »
Момичета аз си купих червило от YSL и си купих и спирала. Не знам защо много ме е гнус да ми слагат от спиралата там, а и тази която ползваха на професионалният грим не ми се стори нищо особено.
Тази я купих от Clinique можела да се мие само с топла вода и била доста устойчива. Утре ще бъда с нея на народните хора , там се потя много и ако издържи ще я ползвам на сватбата.
За момичетата, които сами си правят грим - ако ползвате добри продукти и се гримирате редовно като нищо можете да си спестите това перо. Мен ме гримираха 3 пъти на пробният грим докато се харесам, така че ...Като устойчивост е така, но пък не винаги се харесвате с такъв.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре