Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:35:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Veseto_87 - 12.05.2012г.  (Прочетена 130940 пъти)

tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 25, 2012, 16:30:35 »

Веси, мила ... не им се давай! Или искат или не ... и аз имах подобен проблем, отначало всяка искаше своето, но на всяка отидох и казах, че това е моя ден и ще стане така, както аз им кажа, ако ли не - просто да заповядат като гости на сватбата им - няма да има сърдити! Впоследствие, стигнахме до съгласие - взех им еднакви платове - сестра ми е едната шаферка и като моя сестра искаше да се отличава - нейната рокля е екрю с лилаво, а на другите 2 приятелки - лилаво с екрю. Казах им, че искам да имат панделки, независимо къде, но да е това ... след размисли и страсти - се съгласиха smile Нямаше къде да ходят - така,че - споко, които иска smile ти диктуваш правилата  give_rose
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #151 -: април 25, 2012, 19:58:15 »

Аз няма да имам шаферки с еднакви рокли. Сестра ми ще бъде главна шаферка, но тя по скоро се шегува с това определение. Няма значение приятелките как са облечени, в крайна сметка ще имаме красиви снимки заедно.
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 26, 2012, 07:40:29 »

Ох, Веси, напълно те разбирам, тъкмо писах нещо подобно в една тема. Според мен трябва да си им го кажеш, все пак е твоят ден, някак тъпо е да си правят каквото искат на твоята сватба. Да не са приемали да бъдат шаферки като не искат да се съобразят...
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 26, 2012, 08:18:21 »

Да кажа за партито на милото. Прибра се към 2.30 подпийнал и весел. Разбуди ме, искаше да ми разказва и разказва (като пийне става много приказлив, като повечето мъже). Приятелите ми са му взели някакъв специален рибарски стол, с козирка и не знам какво си още. Много е доволен. Зарадвал се е и на моята изненада - тортата и шампанското! smile Абе в крайна сметка - вече не е ерген!!! Wink
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 26, 2012, 10:47:45 »

Търся евтина рокля за шаферка - цвят сьомга, корал или както щете го наречете.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 26, 2012, 11:09:14 »

http://www.miniprix.bg/produs/88685/rochie-haine-dama/

http://www.miniprix.bg/produs/87349/rochie-haine-dama/
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 26, 2012, 11:13:46 »

http://www.miniprix.bg/produs/80971/rochie-haine-dama/

всички останали, които намирам са над 50 лв .

п.с
http://elegantna.net/nejna-roklya-koral-p-824.html
« Последна редакция: април 26, 2012, 11:15:59 от emmmmmy » Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #157 -: април 26, 2012, 13:27:31 »

Веси да те питам за солариума. Какъв ти беше тена преди процедурите, на по колко мин. И аз реших да ходя, защото съм с много бяла кожа и мисля да почна първите 2 пъти по 3мин pardon
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 26, 2012, 13:29:49 »

Аз по принцип съм си по тъмничка и трудно изгарям. Започнах с 6 минути като ги увеличих до 8. Последният пъх се пуснах на 10. Досега съм ходила около 50 минути, но не съм много черна, само лек тен имам. То така и мисля да остана, че не ми се иска да ставам като онези момиченца от една известна телевизия. smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 26, 2012, 14:03:52 »

Весето,имам  една позната шивачка,която  шие  евтино,мисля,че  беше около 20 лв  за рокличка.Ще  питам пак и  ще  ти кажа,Модел  имаш ли си?
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 26, 2012, 14:16:45 »

Аз за да нямам такива разправии /пък и честно казано нямам чак толкова добри приятелки/ за шаферка назначих сестра ми с нейния приятел. Роклята и каквато аз казах в цвят в дължина..е не мина без кавги ама на нея винаги мога да и се развикам.
Аз по наблюдения знам че при гражданския брак седи една двойка шафери а в църквата може и повече.
И за разкош имам две малки братовчеди които ще са със бели рокли и колан в цвета на роклята на голямата шаферка.

Обмисли го като вариант....все още има време, пък и според мен ще е сладурско!
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #161 -: април 27, 2012, 09:38:19 »

Съгласна съм с Пинк Гърл - страшно е сладурско малки шаферчета с бели роклички, при нас ще е детето на кумовете  Bravo
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 27, 2012, 09:54:05 »

В крайна сметка май ще поръчам това: http://www.skarleto.com/object.php?id=388 Като че ли не ми се рискува с корсет без да съм го пробвала.
Вчера бях при фризьорката. Пак ударих на камък. Оказа се, че на тази прическа, която искам, не може да се сложи було, няма къде. Сега пак трябва да избирам - или друга прическа или без було.
За малките шаферчета - просто няма как да стане. Имам 2 момиченца, ама са много различни на размери, няма да се получи добре, а и няма как да накарам родителите да им купят специални рокли.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 27, 2012, 18:26:56 »

Каква  ти е прическата? Моето було беше  закаченос  маса  фиби,защото  бях  с  къса  коса,която направиха  на кок,та ми е  чудно  защо да  не може д а ти се  сложи?
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 27, 2012, 18:56:13 »

Вчера бях при фризьорката. Пак ударих на камък. Оказа се, че на тази прическа, която искам, не може да се сложи було, няма къде. Сега пак трябва да избирам - или друга прическа или без було.
Здравей, мила, да се включа и аз в твоята темичка smile Честито и от мен  weddingday

Само да ти кажа, че гледах снимки, на които булото беше прикачено точно под кока, а не над него, и все едно го обвиваше, не знам дали това ти е идеята за прическа, но идеята беше много оригинална.

Иначе не е необходимо булото да е прикачено за косата, особено ако е дълго и идеята ти е за пусната коса.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: