Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 19:22:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Veseto_87 - 12.05.2012г.  (Прочетена 131199 пъти)

tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 20, 2012, 08:25:32 »

veseto_87 подреждането мисля, че е най-сложното, поне при нас се отказа така. Затова според мен, не бързайте, направете уговорка с ресторанта, кога най-късно трябва да се предадат списъците и така. Защото и аз като теб избързах и после хабих нерви,защото до последно все някои не беше сигурен, и макар че вече нашите списъци са предадено, пак имаше отказали се .. за жалост, хората не осъзнават какво ти коства организацията на едно такова събитие ... (затова, съвет от изпатила си) smile  blum
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 20, 2012, 09:22:37 »

Да, и аз те съветвам да се уговорите с ресторанта да им дадете списъка с разпределението възможно най-късно, защото до последно има промени. Аз си спомням, че до последно с мъжа ми до късно вечер чертахме и пренареждахме места за хиляден път. Наистина се оказва много сложна и бавна работа ..
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #107 -: април 20, 2012, 09:43:26 »

Да ти кажа направи си организацията на масите с тези, които сигурно са ти потвърдили, а на другите кажи, че ако няма да ти потвърдят до ден-два няма да ги включите в сватбата. Страшно грозно и неуважително е към младоженците подобно поведение, аз лично смятам да бъда безкомпромисна към такива хора  beating beating beating
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #108 -: април 20, 2012, 09:58:35 »

Ох.. и мен ме чака същото и аз имам гости под ? Веси, дано се справиш без мн нерви с тази задача. Сутринта чух по радиото,че са наложени ограничения около Семинарията, проучи това да нямаш неприятни изненади. За съжаление не успях да чуя до кога са и къде точно, чух само бул. Черни връх и района около Семинарията... smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 20, 2012, 10:58:18 »

Оф, занам за тия пътища. Милот другата седмицаще обикаля маршрута с човека с лимузоната, за да видим как ще се движим и къде изобщо ще може да влезе с тая кола.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 20, 2012, 11:04:48 »

офф Весе, така ни е писано душа, да обикаляме затворените пътища на София  blum
Вие и около Семинарията, а ние още от началото на сватбата - при нас надлез Надежда се ремонтира. angry
За разполоежнието на масите, аз мисля, че няма да има пречка да дадете на управителя последните списъци в деня преди сватбата. Вие нали имахте ранна дата на потвърждение...какво стана ?

Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 20, 2012, 11:07:37 »

Да, имахме, ама на, уж близки хора, а все не са в час! Нали се сещаш, че и един човек да отпадне от маса, сменя цялата концепция. Няма как на мястото на баща ми на братовчед примерно, да сложим наш приятел. И кашата е пълна!  angry
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 20, 2012, 11:11:43 »

Пфуу така е права си  angry, но ако са малко хората, които пък чак толкова няма как да потвърдят или да отказат до последния момент, като си наредиш масите може да правиш козметични промени Wink
А за разположението на масите управителя даде ли ви схема ? Ще пренареждате ми ресторанта или ще позлвате неговите?
Аз за сега съм ги напрвила по неговата сххема, но имам една маса, която искам да променя...... pleasantry
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: април 20, 2012, 11:13:24 »

Май ще ползвам схемата, но честно казано не съм мислила много подробно. Ти какво ще променяш? Сподели някоя идея.
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: април 20, 2012, 11:17:02 »

хаха идея нямам никаква  blum просто имам една маса, на която хората са 14 , а не искам да са в началото на ресторанта, ами да са по - близко до нас и нз как да го направя точно, тези дни трябва да отидем да говорим за менюто и алкохола и мисля, да го питам да даде идея.
 Другото, кото гледах беше разположение на младоженската маса да се постави от ляво на ДЖ, а двете маси до прозореца от ляво, да се поставят на мястото на малдоженската ....
лелел мале как обяснявам само .... crazy crazy Oh my ...
п.с. ще ти пусна снимка на фацето Wink
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #115 -: април 20, 2012, 13:53:10 »

Аз отдавна си направих списъците по маси, все си мисля,че ако някой се откаже, просто ще намалим столовете около масата. Нищо фатално.

При нас са 2 маси по 15 души, 4 маси по 10 души, една 7 души (родители и сестри) и ние- 4 или 5 души.

Очертава се обаче от всяка маса поне 1-2ма да не дойдат, затова просто слагаме 2 стола по-малко и тъкмо има повече място за танци Wink Последната схема трябва да я дам освен на ресторанта, и на агенцията за украса, че да знае как да разпредели тейбълките. Та е съвсем сложно. Но си мисля, че седмица преди сватбата вече ще знам- ако някой още ми се колебае, приемам, че няма да дойде; за всичко останали приемам, че идват- ако се откажат в последния момент, просто ще остане празен стол (лошото е, че кувертите сигурно ще ги платим, затова се надявам да няма отказали се в последния момент...).

Идеята ми е, какво толкова ти се променя по схемите- ако не дойдат примерно 2ма или 3ма от дадена маса, просто разширяваш мястото на другите (ако са кръгли маси) или пък слагат по-къса маса от ресторанта (ако са правоъгълни) или ако нямат по-къса- избутват я да кажем до прозореца, така че да се освободи място към дансинга. Не знам дали  ме разбра...
« Последна редакция: април 20, 2012, 13:56:42 от anna_karenina » Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 20, 2012, 13:56:51 »

Ами и аз така съм направила и в неделя ще прозвъняваме гостите, ако има нещо ще направим малки корекции... но честно казано си познавам гостите и имам двайсетина човека, за които нз какво ще отговорят, но хубавото е, че са на две маси. Така, че при нас не е фатално. good
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 20, 2012, 14:01:45 »

Прави сте, но на мен ми се иска ако повече хора не дойдат, да намаля масите, а не хората на една маса.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 20, 2012, 14:57:38 »

Пак проблем! Правя бутониери за гостите, около 30 за по-възрастните и близки роднини, които представляват сатенена ленчичка с розичка по средата. Баща ми обаче се е запънал, че иска от тези белите цветчета от едно време. Е как да стане? само неговата ли да е различна? Или някак да ги разпределя? И аз не знам вече! за шаферките пък ще има гривнички и изобщо....
П.П. Къде мога да намеря от онова желе на кубчета (еко почва), което се кисне във вода и става като почва за цветя?
« Последна редакция: април 20, 2012, 15:22:54 от veseto_87 » Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #119 -: април 20, 2012, 15:59:38 »

Весиии честита темичка мила:))Аз на твое място бих му направила удоволствието да е  с такава бутониера,какво толкова:))А за тия желета даже незнам какви са blush
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: