Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 22:37:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 21 -ва част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 21 -ва част (Прочетена 222883 пъти)
estlar
Ентусиаст
Отг: Булчински рокли - 21 -ва част
«
Отговор #405 -:
юни 21, 2012, 08:04:06 »
bib, малък съвет, не води толкова много хора по пробите, вземи си решението сама. Аз направих тази огромна грешка. Бях се влюбила в една рокля точно в Арети, но вместо да си запазя всичко за себе си и просто да си я купя (не беше от скъпите им модели), реших да се консултирам. Е, от консултации по роклите и съобразяване с кого ли не (младоженец, кум, кума, майка, свекърва) избрах модел, който е по-скъп и дори не толкова красив, колкото онзи в Арети. Не искам да се оплаквам от хората, които ми шият роклята, напротив, отношението им е невероятно и съм влюбена в тях, просто още помня онази рокля. Радвам се, че поне ти си имала късмет и са ти помогнали да купиш мечтаната рокля. Просто предупреждение за в бъдеще, виждам, че сигурно сега започваш подготовката.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #406 -:
юни 21, 2012, 08:50:56 »
Биб
, и мен ме мързи да слагам запетаи, ама чак пък толкова
!
Почти нищо не разбрах, само знам че не бива да взимаш със себе си хора. Когато избереш, тогава вземи свекървата , след като плаща и държи на вниманието ти. Но бъди твърда в избора си.
Активен
wera84
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #407 -:
юни 21, 2012, 11:13:09 »
Момичета, благодаря за съветите и мненията Ви. Аз се спрях на модела на Грънчаров с презрамките, тъй като ще съм в 6-тия месец, няма да може да се стегнат кой знае колко връзките отзад, а пък не ми се иска роклята да се свлича постоянно. Естествено поисках малко да я променят - панделката ще е сатенена като на другия модел и също ще има дантела надолу. Ще видим какво ще се получи накрая
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #408 -:
юни 21, 2012, 11:36:22 »
Аз вече съм писала, но си взех роклята от Fede и съм много щастлива. А вчера си взех и шал към нея, който е от същата дантела като на роклята. Без було съм и страшно много ми харесва
.
Понеже гледам какво пишете, бих ви посъветвала няколко неща:
- избирайте роклята сами. Аз ходих само с майка ми, но тя не ми се бърка. А и като се облечеш и се харесаш някак си разбираш кое е твоето. Поне аз лично нямам нужда от помощ в избора.
- Аз вече си бях купила роклята, но впоследствие си взех списание Булка (ей така да го разгледам и да се почвуствам Булка
), та там мисля имаше какъв тип рокля да си вземеш според фигурата. За всички, които се колебаят нека се поразтърсят и да видят модели, които са за тях. Аз например съм дребна, ниска и слаба и тип принцеса хич не ми седят и дори и не съм пробвала. И въобще има си модели за различни по вид фигура и т.н. Поне при мен като избирам дрехи, това е водещото, нещо, което на мен ще ми седи най-добре.
Та така и успех с търсенето на всички булки
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #409 -:
юни 21, 2012, 13:30:00 »
Момичета, според мен е много важно да се пробва по 1 рокля от всеки тип, защото при мен примерно - мислех, че искам едно, а то изобщо не ме правеше да се чувствам булка... Затова пробвате още на първото място А-линия, русалки, принцеси и тн., и виждате кое е най-добре.
) На мен това пробване много ми помогна и веднага разбрах какво ми трябва, за да изглеждам и се чувствам така както искам! Успех на всички!!
Активен
bib
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #410 -:
юни 21, 2012, 14:38:20 »
Е най-накрая взехме роклята от Арети всъщност тя е на деметриос.Разбрах аз твърде късно, че не трябва толко хора да идват с мен ама ... след дъжд качулка. Та точно това исках да покажа максимум 2 човека, като ходите за рокля.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #411 -:
юни 21, 2012, 15:04:29 »
Щом се стегне хубаво няма да имаш проблеми, не се притеснявай.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #412 -:
юни 21, 2012, 15:22:59 »
бях гледала някакви смешни булченски снимки, като си вдига двете ръце булката било за разчупване на питка, било за нещо друго и й лъсват циците, защото роклята й била само с бюстие, без презрамки, та и мен същото ме притеснява, да не ми излезе нещо....а не е като да няма какво да излиза
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #413 -:
юни 21, 2012, 15:25:10 »
Това само ти можеш да си го предцениш докато пробваш! Аз нямах такива проблеми и притеснения и нищо не се показа
Активен
bib
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #414 -:
юни 21, 2012, 15:30:57 »
Горката булка.Аз в момента се мъча да се сетя дали имаше роклята ластици, които да я придържат здраво за мен.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #415 -:
юни 21, 2012, 15:42:21 »
биб, супер е роклята!
Не се притеснявай за падането, не знам дали си обърнала внимание(защото аз от вълнение пъвият път изобщо не обърнах внимание), но роклите от този клас обикновено имат вътрешни вградени корсети и като те стегнат няма мърдане
Активен
Mrs.™
«
Отговор #416 -:
юни 21, 2012, 15:57:03 »
Много е красива роклята. Когато роклята се стегне , няма как да падне. НО не стягайте прекалено много понеже някой корсети се "чупят" и седи много грозно.
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #417 -:
юни 22, 2012, 07:34:03 »
От миналата събота ходя на проби. Записах си часове в няколко бутика. Дори през седмицата си пуснах един ден отпуск, за да мога да видя всички места, които си набелязах. В първия бутик на Витошка до Южен парк - момичето беше много любезно, обаче роклите бяха огромни и ужасно тежки. Едната беше 23 кг.
А аз търся много изчистена, лека, лятна рокля.
Харесвам повечето модели на Pronovias, дори успях да се видя в няколко. В събота се надявам да избера нея. Роклята с главно Р.
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #418 -:
юни 22, 2012, 08:03:12 »
Ха-ха, в магазина на Витошка леки рокли няма да намериш. Аз отидох там с конкретни идеи за изчистена рокля по тялото и харесах една на снимка, но вместо с дантела като на снимката, беше изпълнена с камъни, така че за съжаление отпаднаха на първо четене, въпреки че момичетата там са много любезни и търпеливи. Виждам, че си се ориентирала към високите класове, пробвай и в Арети, там са по-леки модели, въпреки че и те имаха основно принцеси и А-линия.
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #419 -:
юни 22, 2012, 08:55:40 »
Нямаше как да знам колко тежат роклите.
Разгледах сайта и ми казаха, че освен San Patrick предлагат и други марки. От каталога си харесах два модела, нямаше ги и двата. И просто премерих това, което имаше в наличност като модел, който искам.
Ще разгледам за Арети, благодаря за препоръката.
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Нагоре