Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:13:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 21 -ва част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 21 -ва част (Прочетена 223107 пъти)
estlar
Ентусиаст
Отг: Булчински рокли - 21 -ва част
«
Отговор #300 -:
май 23, 2012, 15:38:39 »
Утре ще направя няколко снимки, надявам се да разрешат. Ами, просто съм наистина слаба, тип кльощава, да си го кажем честно (46кг) и няма много какво да закрива ребрата по деколтето. Ако отслабна още, а аз имам такава склонност, ще е меко казано грозно, все едно съм излязла от концлагер. Обмислям вариант ако се стигне до там, поне един прозрачен шал спускащ се зад гърба да прикрива гледката или самото деколте да има такава скриваща част. Не видях нито един такъв модел в магазините. Допълнително ли се поръчват? Видях по-нагоре в темата ефирни бюстиета тип блузка, които са идеални за целта, поставят се върху роклята. Те се закупуват отделно, нали?
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #301 -:
май 23, 2012, 15:53:12 »
estlar,
http://www.holidaywed.com/
погледни последната рокля от колекция 2010, може да ти допадне
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #302 -:
май 23, 2012, 15:58:02 »
Цитат на: estlar в май 23, 2012, 15:38:39
. Не видях нито един такъв модел в магазините. Допълнително ли се поръчват? Видях по-нагоре в темата ефирни бюстиета тип блузка, които са идеални за целта, поставят се върху роклята. Те се закупуват отделно, нали?
на най -изгодна цена са в ибей и в lightinthebox.com тези болера-блузи
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #303 -:
май 23, 2012, 16:40:10 »
Ясно какво е притеснението.
Ехх, и аз да бях 46кг....
Разгледай новата колекция на Проновиас за 2013 -
http://www.pronovias.com/wedding-dresses/new-collection/
там 1/3 от роклите са с едно рамо с високо деколте, др 1/3 са с точно тюл или дантела над деколтето, което прикрива много.
Ще ти даде идеи, а и повечето уважаващи се ателиета следят отблизо големите дизайнерски къщи и правят сходни модели.
Направо си те представям малка фина, с рокля като тази
pronovias.JPG
(56.42 KB, 753x559 - видяно 396 пъти.)
«
Последна редакция: май 23, 2012, 19:55:37 от yara
»
Активен
dani_ela87
Любопитен
«
Отговор #304 -:
май 23, 2012, 21:19:28 »
благодаря ви момичета
estlar мила според мен е важно ти самата каква рокля искаш и с каква най се харесваш ако имаш виждания каква искаш да е ....с обръч или без,тип торта или по сепла няма значение какво ти казва продавачката . :)успех на всички бъдещи булки
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #305 -:
май 24, 2012, 06:44:49 »
http://www.bhldn.com/shop_the-bride_wedding-dresses/savoir-faire-gown
Влюбих се в тази линия и в този модел. Сънувах се в тази рокля. Мисля, че това е добър знак. Допивам си кафето и тръгвам на лов.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #306 -:
май 24, 2012, 08:44:20 »
в булченски салон Холидей , има подобни модели,
естлар
Активен
Amelie
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #307 -:
май 24, 2012, 10:19:45 »
Да попитам ветераните за съвет. Понеже ние ще правим подписването и църковния брак в различни дни. И ми се искаше за подписването да си взема нещо по-откачено - къса рокличка, може и пухкавичка да е.
Нещо от този тип:
http://www.davidsbridal.com/Product_Short-Dress-Featuring-3D-Floral-Appliques-ES9895_Bridal-Gowns-Shop-By-Silhouette-Short
http://www.davidsbridal.com/Product_Short-Satin-Faced-Organza-Dress-with-Tulle-Overlay-VW351113_Bridal-Gowns-Shop-By-Silhouette-Short
Някой да е виждал нещо интересно тук?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #308 -:
май 24, 2012, 10:23:45 »
Цитат на: Amelie в май 24, 2012, 10:19:45
Да попитам ветераните за съвет. Понеже ние ще правим подписването и църковния брак в различни дни. И ми се искаше за подписването да си взема нещо по-откачено - къса рокличка, може и пухкавичка да е.
Нещо от този тип:
http://www.davidsbridal.com/Product_Short-Dress-Featuring-3D-Floral-Appliques-ES9895_Bridal-Gowns-Shop-By-Silhouette-Short
http://www.davidsbridal.com/Product_Short-Satin-Faced-Organza-Dress-with-Tulle-Overlay-VW351113_Bridal-Gowns-Shop-By-Silhouette-Short
Някой да е виждал нещо интересно тук?
http://kataleia.com/%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F
http://www.arogans.com/10-balni-i-abiturientski-rokli
Активен
Mrs.™
«
Отговор #309 -:
май 24, 2012, 12:33:06 »
Имам рокля !!! 1'ви магазин- 2'ра рокля и готово !
Роклята е на "Деметриос" от Арети. Поръчах си и воал и получих безплатно обувки . Много съм доволна, понеже не обичам дългото пробване и чудене коя да е роклята. Дори жената в бутика беше много учудена как така не желая да пробвам повече рокли
«
Последна редакция: май 24, 2012, 13:49:54 от miss™
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #310 -:
май 24, 2012, 12:36:00 »
честито мис, и аз така бях с първата- първи магазин, трета рокля и я капарирах
За тези които още търсят, сега видях че тук има намаления някакви на булченски рокли :
http://www.monamourbrides.com/pages_bul/promo_bulchinski.html
«
Последна редакция: май 24, 2012, 12:38:02 от emmmmmy
»
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #311 -:
май 24, 2012, 17:54:20 »
Днес бях на първа обиколка, но вече имам бял и черен списък
Сватебн център - бял списък. Момичетата имаха добро отношение, отнасяха се с лека подигравка към по-семплите модели, които самите те предлагаха, което ме учуди, но поне бяха искрени в мнението си какво ми стои добре, какво не и се съобразиха напълно с исканията ми при подбора на рокли.
Невена - ЧЕРЕН, ама много черен списък. Бях с обикновена рокличка и ниски обувки, за да мога да се събличам и обличам по-бързо и да не бавя хората. Посрещат ме в магазина с очевидно недоверие дали мога да покрия цените им. Започнаха с въпроси каква сума мога да си позволя и до там спряха. Нито въпроси какво искам, нито дори ми показаха повече от 5 модела булчински рокли, отказаха да си уговорим среща за да говорим за конкретните модели, които искам, просто безумие. Ако не знаели колко съм готова да платя било загуба на време. Показаха ми една рокля, която беше страхотна на снимката, но съсипана от някакви лъскави камъчета, останах потресена от този кич. Някаква бабка шиеше роклите пред мен, дори сама трябваше да попитам при дивани мога ли да седна или не. Май нарочно започнаха да мятат неща по тях. Цирк и половина. На по-голям цирк не съм попадала. Щом 6000 е най-ниската цена за рокля, която предлагат, да направят обслужването малко по-добро. Може дори и да има клиенти, които да се съгласят да си купят нещо от там. Никога не бих стъпила втори път там.
Грънчаров и син - много слънчеви хора, изключително любезни и с чувство за хумор. Уважават какво искаш и се съобразяват напълно с желанията ти, готови са на всичко. Прочетох негативни коментари за забавяне на поръчки, дано не се окажат верни.
Princess Fashion - много свежо място. Добро обслужване, останах очарована от търпението на момичетата. Цените са доста по-високи от стандартното, но качеството е добро, въпреки че мострите са неподдържани. Колкото и да се опитваха да уверят една булка, че чисто сивата й рокля е "слонова кост", май и тя не остана убедена. Химическото чистене не знам дали успява и да избели наново плата. Но това са само някои мостри. За съжаление не могат да поръчват всички модели, което означава, че за някои трябва да се преправят мострите. Моделът, който аз харесах например, беше единствена бройка и трябваше да се коригира, не може да бъде внесен отново, защото е от миналогодишната колекция.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #312 -:
май 25, 2012, 13:25:05 »
Момичета бях на последна проба в ГиС - ще се наложът още малко корекции в дължината на роклята и под бюста защото съм отслабнала още покрай сватбата ( от какво не знам, хем добре си ям
)
Роклята е станала прекрасна и аз съм влюбена в нея. Имам си и було със орнаменти от дантелата
Ужасно съм доволна от ГиС - всичко по уговорките е спазено, същата дантела, същите материи ( шифон), цветът е прекрасен ( светло шампанско) , това е Моята Рокля. Нямам търпение да дойде Денят и да я облека пред любимият. Той милият само ме кара с колата до там, а аз мълча като партизанин на разпит
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #313 -:
май 25, 2012, 17:06:45 »
Момичета днес ходих до сватбена агенция My love (бях писала за нея преди няколко страници). Обслужването е добро и като цяло съм доволна. Пробвах няколко рокли и всички ми харесаха като изработка, определено бях приятно изненадана.
«
Последна редакция: май 25, 2012, 22:15:20 от alla
»
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #314 -:
май 25, 2012, 17:57:18 »
Ммм, alla, много е красива и оригинална тази рокля!
И ти стои прекрасно!
А отпред какво представлява? Има ли декорации по бюстието или е изчистено?
И в кой ценови диапазон е? (ако желаеш да споделиш де
)
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22