Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:32:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 21 -ва част  (Прочетена 222952 пъти)

Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #270 -: май 21, 2012, 17:54:53 »

Честита рокля, elizabet4eto! Наистина малко некоректно от тяхна страна да не я почистят, но пък не си помрачавай настроението - ще я почистиш и ще си чака блестяща нетърпеливо Големият ден smile
Можеш ли да покажеш и двете роклички, че съм любопитна да ги зърна?
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #271 -: май 21, 2012, 18:07:40 »

Благодаря ти, Snow!  give_rose Не ми се иска много да качвам снимки преди сватбата, защото по всякакви сватбарски въпроси моят човек се допитва до форума.  pardon Ще кача снимки след   Сватбаааа
На Феде роклята е номер 13 от колекцията Si. А другата е по-пищна с шлейф, без обръч и мъниста в горната част. Чудих се доста, дали да скъся шлейфа, дали да сложа гривна, но след едно голямо разочарование роклята си седи така. (Дано не прозвучи много грубо, но ако нямате солидно количество излишни нерви, време и пари, не ходете в Ciazza  sad ).
Активен
morgana
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #272 -: май 21, 2012, 21:13:45 »

За почистването, аз така съм разбрала, може и да не съм схванала правилно. Така или иначе утре аз ще си взема моята рокля и ще пиша прана ли е или не.
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 22, 2012, 07:37:54 »

Имам един въпрос към по-опитните бъдещи булки - сестра ми се влюби в тази рокля http://romantika-fashion.com/wp-content/gallery/outlet_rent/7713_b.jpg - и си я капарира. Но тя е мостра и е пробвана не един и два пъти, както и май са я давали под наем. Няма как да й направят същата рокля тук или да я поръчат от оригиналния дизайнер на време за сватбата, тоест сестра ми ще носи тази и сега се чуди как се процедира с химическото чистене. Може ли, не може ли, салонът не трябва ли да го поеме като разход?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 22, 2012, 07:44:18 »

tinycat а сестра ти говори ли със салона..лично според мен ако е давана би трябвало да саа давали вече на химическо  crazy поне така аз мисля...ако ли пък не са според мен сте си в правото да поискате или друг модел или да поемат химическото.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 22, 2012, 08:01:39 »

tinycat, а тя ще я купува ли или ще я вземе под наем? Мисля, че в този случай вземянето под наем е по-доброто решение. Аз не би си купила рокля, която е пробвана и носена многократно. А за химическото - и в двата случая са задължени да ви я дадат след химическо...
 Offtopic А знаеш ли каква е цената под наем за подобни рокли в Романтика?
Активен
morgana
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #276 -: май 22, 2012, 08:53:54 »

Имам един въпрос към по-опитните бъдещи булки - сестра ми се влюби в тази рокля http://romantika-fashion.com/wp-content/gallery/outlet_rent/7713_b.jpg - и си я капарира. Но тя е мостра и е пробвана не един и два пъти, както и май са я давали под наем. Няма как да й направят същата рокля тук или да я поръчат от оригиналния дизайнер на време за сватбата, тоест сестра ми ще носи тази и сега се чуди как се процедира с химическото чистене. Може ли, не може ли, салонът не трябва ли да го поеме като разход?

Аз бих искала да ми направят отстъпка от цената, независимо дали ще я дадат на химическо или не.
Активен
serendipity_85
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #277 -: май 22, 2012, 09:02:08 »

Моята рокля я поръчах в края на април и преди два дни ми се обадиха, че е готова  yahoo Оригиналният вариант го има в галерията ми. Поръчах я без да съм пробвала точно нея (само сходни модели със същия силует) и не съм я виждала на живо как изглежда. Чак в петък ще мога да я видя и да я пробвам, тъй като я правеха в друг град и сега се започна голямото притеснение дали ще е това, което очаквам  smile
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #278 -: май 22, 2012, 09:20:08 »

serendipity_85, много е красив модела, дано роклята ти е точно това, което очакваш!  give_rose
tinycat, според мен за модел даван под наем, трябва да изисквате максималното - и отстъпка и почистване на роклята. mda
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 22, 2012, 10:10:49 »

Някой да знае дали "Романтика" ще работят през почивните дни, че не си вдигат телефоните   sad И трябва ли предварително да си запазя час за проба ? И пробата плаща ли се- ако "да", колко струва ?

М.Tyler и Арети ще работят през 4'те почивни дни, а магазина в който предлагат рокли на Justin Alexander- не, като в сряда ще работят до 17:00. Споделям, ако някой друг също ще обикаля сватбените магазини през почивните дни  blum
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #280 -: май 22, 2012, 11:42:29 »

tinycat, и аз си взех мостра, която си личеше, че е пробвана (не съм питала дали са я давали под наем).
Увериха ме, че ще си получа роклята след химическо и изгладена и това няма да ми струва нищо допълнително.  give_rose
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: май 22, 2012, 12:18:16 »

Mарина, надявам се и сестра ми да не остане разочарована, понеже роклята изглежда божествено на нея. Като си я сложи за първи път имаше и сълзи и емоция и сякаш наистина това е роклята за нея.
Майка ни настоява за нова рокля (нова от дизайнера или нова ушита тук) понеже не иска сестра ми да носи нещо вече обличано и давано под наем, но поради недостига на време и поради това,че сестра ми реагира толкова емоционално на роклята, аз лично се застъпвам за нея + химическо.  diablo
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #282 -: май 22, 2012, 12:26:35 »

и аз никога не съм мислила, че ще си купя мостра, но толкова ми хареса роклята + добрата й цена и не му мислих много много. Времето ще покаже дали това е правилен избор, но ако в ателието са коректни, тогава няма да има проблем  Bravo
Активен
eldjy
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #283 -: май 22, 2012, 13:19:09 »

miss™ не знам дали салон Романтика ще работят през почивните дни, но аз вчера ходих за втори път да пробвам рокли при тях (става въпрос за централата на ул. Цар Симеон). Когато отидох за първи път, нямах запазен час и въпреки всичко ми обърнаха достатъчно внимание и пробвах 2-3 рокли. Имат един каталог само с намалени рокли, като при някои имаше чувствително намаление на цените, от който аз си харесах 1-2 модела.
tinycat, ако сестра ти е намерила роклята за себе си, това, че е пробвана, не трябва да я притеснява според мен, освен ако не е скъсана или повредена някъде. Аз самата обикалям за рокли от почти месец и много добре знам каква мъка е да намериш именно "твоята"  huhhuh.gif. В Романтика ми казаха, че корекциите на намалените рокли се заплащат, но чистенето е включено в цената.
Активен
eldjy
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #284 -: май 22, 2012, 15:00:43 »

Моля, заповядай по всяко време Wink! Аз също бих искала да благодаря на всички, защото именно тук научих страшно много информация blush, която впоследствие ми беше много полезна и след едномесечно обикаляне из бутиците на София и след като изпробвах безброй много рокли, вече мога да се похваля, че вчера и аз капарирах своята мечтана рокля  danceg и сега с нетърпение очаквам първата й проба smile. Покрай обиколките обаче събрах и много впечатления и инфо, които с удоволствие бих споделила с всеки, който има нужда smile.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: