Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:07:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 21 -ва част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 21 -ва част (Прочетена 223085 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Отг: Булчински рокли - 21 -ва част
«
Отговор #240 -:
май 17, 2012, 16:04:10 »
наскоро някой питаше за мола, там няма нужда от час, но някои от магазините когато си искат , спускат кепенците посред работен ден . така че за да не се разкарваш, звънни и питай дали ще са там. явно нямат мнго клиенти и си бият камшика по -рано.
За паркинг, убий ме - не помня лелее, срам
Ама мога да ти кажа че малко по нагоре е Билла, може да оставиш колата там, буквално е на 2 мин.
като ти гледам списъка, е доста разнороден като ценови клас, ако имаш горен лимит на цената, да помагаме да отсееш някои от фирмите , просто няма смисъл иначе да обикаляш всичко.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #241 -:
май 17, 2012, 16:07:23 »
Паркинг има отпред, не е голям, но и навалица няма
С бариера е, но е безплатен. Винаги съм си намирала място.
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
«
Отговор #242 -:
май 17, 2012, 16:08:03 »
Jane, сватбеният мол има паркинг пред входа и е малък (не съм сигурна дали има подземен), но няма навалица от хора. Там ходих с една приятелка да мери рокля през януари и никъде не и поискаха пари.
Да знаеш, че на сайта им работното време беше грешно и затваряха по-рано от посочените часове
Активен
Jane
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #243 -:
май 17, 2012, 17:01:54 »
Благодаря момичета! Ще гледам да отида сутринта, да хвана повече магазини отворени.
Горната граница е 1500! Но по - скоро ми се иска нещо между 700 и 1000. За 1500 трябва да ми падне ченето
Страшни сте, много благодаря за отзивчивостта. Аз съм най - загубената булка. Сватбата е края на август и трябва да избирам вече.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #244 -:
май 17, 2012, 17:15:59 »
в този случай може би може да пропуснеш Виргиния ЗДравкова ателието и Мтейлър. цените там са по -скоро към горната ти граница,освен ако не си купуваш нещо супер изчистено като модел. Ти си знаеш , давам само примерна насока.
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #245 -:
май 18, 2012, 21:21:42 »
Аз моята рокля си я купих от Fede. И да както беше писал някой по-горе, сега до 27 май имат разпродажба на мострите. Булчинските рокли са по 299 лв., но си личи че мострите са мерени, тоест позацапани. Иначе си плащаш допълнително още 60 лв. за корекция, да я подкъсят, сменят нещо по нея, включително и химическо. Аз лично, ако можех щях да си купя още
5 рокли, но нямаше как. Моята беше мостра, която беше някаква пробна межу два модела и шита по поръчка, но не беше носена и за мой късмет ми пасна перфектно и само я дадох да я подкъсят. Иначе да, роклите са правени за жени с малък бюст, аз по някакво чудо се напъхах в моята и при това ще я нося без сутиен. Но могат по принцип да направят корекции за бюста и да отпуснат за момичета с по-голям бюст.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #246 -:
май 19, 2012, 00:39:15 »
И аз от Fede останах много доволна, а и момичето което беше в магазина беше супер мило и отзивчиво и предлагаше хиляди варианти за деколте, платове и тн. В крайна сметка купих от друго място, но със сигурност имаше много хубави рокли, а тези цени са просто супер
Ходих и в Арети и имаха на някой от роклите намаление на 50% - идваха по 600-700 лв, което също не е за пренебрегване.
Успех, Jane!
Активен
miluju_rali
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #247 -:
май 19, 2012, 07:42:03 »
Момичета здравейте
Миналия месец бях писала, че си купих рокля и обещах снимка при първа възможност. Качвам ги в галерията да я видите
«
Последна редакция: май 19, 2012, 08:08:53 от miluju_rali
»
Активен
miluju_rali
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #248 -:
май 19, 2012, 09:59:24 »
marina_kb много ти благодаря
Тя така на закачалката изглежда супер семпла и безлична
но като я облякох просто ми заспа.Взех я без никакви корекции, освен че ми пришиха презрамки, защото аз така исках.Наистина моя съвет към всички е да вземете тази рокля, която ви заспи, когато я облечете и я почувствате като втора кожа!
Активен
strawberry88
Любопитен
«
Отговор #249 -:
май 19, 2012, 11:12:35 »
miluju_rali
, честита рокля! И на мен много ми харесва! Не е безлична, красива е и много стилна! Сигурна съм, че като я облечеш, ще се открои дори още повече.
Момичета, аз също си имам рокля вече. Видях я готова, мерих си я и ми заспа. Единствено ми взеха мерки, за да ми ушият нова, понеже тази не беше точно по моите размери. Първоначално се бях наканила на по - различен модел, но във всичко изглеждах като солета и някак другите рокли простееха облечени на мен, докато тази някак изпъкна, а и се чувствах доста добре в нея.
«
Последна редакция: май 19, 2012, 11:30:55 от strawberry88
»
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #250 -:
май 19, 2012, 12:44:47 »
morgana, със сигурност ли има включено химическо към 60те лв за корекции във Fede? Аз си поръчах също рокля от там и също останах доволна от комуникацията с тях, но ще запазя окончателното си мнение за след като си взема роклята в понеделник.
За химическо обаче нищо не споменаха.
miluju_rali, честита рокля и от мен!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #251 -:
май 19, 2012, 17:21:00 »
Цитат на: miss™ в май 13, 2012, 19:16:13
Момичета, някоя от вас да е посетила "Justin Alexander" и да има отзиви за качество на роклите и цени ?
Da повдигна пак въпроса си
И да попитам още нещо ако някой знае, защото май никой не е пробвал рокли на "Justin Alexander", видях че техен предтавител е "Аеgean Paradise", но на сватбеното изложение в "Шератон" споделиха, че ще отварят магазин в София и ... знаете ли дали са го отворили или все още техни рокли мога да видя само в "Аеgean Paradise" ?
И да попитам за мнение за роклите в M.Tyler ?
Активен
Jane
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #252 -:
май 19, 2012, 20:30:48 »
Момичета, бях днес до Феде, наистина са страшно милички и отзивчиви. Харесах си и рокля:
http://fede.bg/index.php?option=com_fpss&view=slideshow&Itemid=493
Първата в галерията
Утре ще гледам двата сватбени мола в младостите и ако там не харесам нищо, сигурно тя ще е
Ще ми я пазят до понеделник.
«
Последна редакция: май 19, 2012, 20:33:57 от fiibi_bg
»
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #253 -:
май 19, 2012, 20:41:58 »
Цитат на: elizabet4eto в май 19, 2012, 12:44:47
morgana, със сигурност ли има включено химическо към 60те лв за корекции във Fede? Аз си поръчах също рокля от там и също останах доволна от комуникацията с тях, но ще запазя окончателното си мнение за след като си взема роклята в понеделник.
За химическо обаче нищо не споменаха.
miluju_rali, честита рокля и от мен!
Ами казаха, че ги чистят. И аз моята трябва да си взема другата седмица
. Но освен булчинската рокля от там си купих още една за 100 лева, такава късичка (като за бал е малко) и си я изпрах и и няма нищо. Е прах я на ръка, накисната във ваната все пак. Платът на късичката е като на булчинската ми и нищо му няма, перфектно си е даже. Така че поне е доказано, че се перат
.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #254 -:
май 19, 2012, 21:11:38 »
Цитат на: Jane в май 19, 2012, 20:30:48
Момичета, бях днес до Феде, наистина са страшно милички и отзивчиви. Харесах си и рокля:
http://fede.bg/index.php?option=com_fpss&view=slideshow&Itemid=493
Първата в галерията
Утре ще гледам двата сватбени мола в младостите и ако там не харесам нищо, сигурно тя ще е
Ще ми я пазят до понеделник.
роклята е невероятна, поздравления за нетрадиционния избор !!
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...