Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:50:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 21 -ва част  (Прочетена 223011 пъти)

Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 14, 2012, 12:49:47 »

Между другото от Грънчаров и син са повече от коректни и изпипват нещата на максимум! Правиха ми украсата и то от промоционалния им пакет, е направо се бяха раздали, беше страхотна, нещо което струва около 800-1000 лв. те го направиха за 300 лв. Бяха точни до секунда, обаждаха се, за да уточним нещата, а не ги издирвах аз. Видях и роклите им - ами материята е съвсем различна от масово предлаганите. Сигурна съм, че може да си спокойна с тях. Булка88 също може да се изкаже по отношение на украсата - тя също беше очарована от тях, също беше с промоционален пакет. Имахме и договор, от чиито рамки те излязоха, но в моя полза  good Не случайно са от толкова години на пазара явно...
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #211 -: май 14, 2012, 12:55:56 »

Tsutsi и моето мнение за роклите на Романтика е подобно, но не смеех да го изкажа до момента. Ходих в сватбения мол и там видях част от роклите им. Еми те направо бяха посивели от стоенето, ужасно кичозни и нищо общо със снимките. Страшно разочарование. После минахме и през Лита където си мислех, че има някакви евтини боклуци, еми честно от там може и да си купя рикля, но от Романтика не! А за обслужването не ми се говори. Не искам да обяснявам, че ме хващат бесните. beating
Дано не обидя някое момиче, което си е взело рокля от там. Може и да има по хубави (запазени) модели, но мострите бяха под всякакви критика. Може поне веднъж в годината да ги дават на химическо чистене та да се разбере какъв цвят са.
« Последна редакция: май 14, 2012, 14:13:47 от alla » Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #212 -: май 14, 2012, 13:01:03 »

Аз мога да кажа същото. Материите им и дантелите им определено са хубави. Както бях писала и преди това това бяха единствените рокли, които мерих една след друга и не скачах на 6 -та светлинна от статическо електричество. Казвам ви направо съм ги побъркала с моята рокля. Първо ходя да меря извън работното им време и те ме чакат в ателенцето ( единственият проблем е малкото ателие) , изровила съм целият им каталог от дантели, сатени, шифони, за да намеря това което искам. Модела ми е съчетание от пет рокли, горното на едната, долното на другата, апликациите от третата, дантелата от четвъртата, шифона и сатена на петата. Аз държах да е задължително шифон и то такъв, който да има макар и малко естествена коприна, държах дантелата да изглежда като ръчно бродирана, прекарах два часа в спор как точно да бъде ушита върху роклята така, че да не се загрозява от шевовете, казвам ви аз съм изпитанието на всички нерви ... blum За сега съм много доволна, очаквам втора проба и ще докладвам  good
Активен
alla
Професор

« Отговор #213 -: май 14, 2012, 13:03:52 »

Tsutsi, това за Грънчаров и син, нали? От толкова похвали ме запалихте и аз да отида. smile Моделите, които са им на сайта не ми допадат много, но може на място да ме изненадат.
« Последна редакция: май 14, 2012, 13:07:42 от alla » Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #214 -: май 14, 2012, 13:08:22 »

Да, за същите  good
Теб не те ли изгониха от Романтика Фешън в 16 ч в събота защото затваряли? Мен като ми казаха в средата на меренето да съм готова до 16 ч понеже затваряли такъв скандал им вдигнах, че сигурно са ми разлепили снимката отпред с Влизането Забранено  DANCE

Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #215 -: май 14, 2012, 13:10:56 »

На Грънчаров сайта им е ужас и безумие. Мен там ме замъкна кумата, аз ако беше сайта нямаше изобщо да отида, та добре че беше тя  good Искренно те съветвам да отидеш, сватбата кога е? Обади се предварително, че сега им е лудница от абитуренти там  Wink
Активен
alla
Професор

« Отговор #216 -: май 14, 2012, 13:17:36 »

Септември има достатъчно време за рокля. И аз заради сайта бях доста резервирана. А знаеш ли дали имат по-големи номера за мерене, 46 примерно? Че на някой места с такова пренебрежение се отнасят за по-пълничките булки все едно ние нямаме право да се женим. И въобще нямат такъв номер. Все едно не съм 65кг, а 165кг.
« Последна редакция: май 14, 2012, 13:22:59 от alla » Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #217 -: май 14, 2012, 13:39:06 »

Да знам, аз дето нося 42 размер едва се напъхвам в мострите, те ги шият нарочно мънички да пестят плат, а като някоя по-пищна булка им дойде се правят на утрепани "защо не отслабнете за сватбата"
Мострите на Грънчаров също са се захабили от пробване, но поне са чисти, че и мръсни съм виждала.
Дали имат твоя номер не знам, така че най-добре отиди и пробвай, искат месец и половина предварителна поръчка.
Друго, което мога да ти препоръчам е ателиенцето в един от безистените на Пиротска май беше Романтика само, Холидей също са много добри и роклите им са хубави. Само тези трите според мен стават.
В безистенчето имат всякакви размери и имат добри рокли от качествен шифон, дамата там е много услужлива  good
Активен
alla
Професор

« Отговор #218 -: май 14, 2012, 13:45:08 »

Ох, то и на мен ми се иска да отслабна до сватбата. biggrin За това съм решила до средата да юни, най-много края, да се боря каквото мога да махна и тогава тръгвам активно по магазините. Не мисля, обаче, че ще сваля повече от един, макс два размера, ако въобще има промяна. smile За това е важно да знам в кои магазини има такива номера, за да не ми развалят настроенито като отида някъде където, ако си 55кг+ няма нищо. smile
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #219 -: май 14, 2012, 21:17:06 »

Марина, моделът е страхотен! Поздравления за избора! Роклите на Деметриос са много красиви, много ги харесвам. Аз също бих си купила мостра на такава марка за такава цена! Много се радвам за теб! smile

Tsutsi, ти наистина си клиент-изпитание! Браво на Грънчаров и син. В интерес на истината, сайтът им е всичко друго, но не и информативен. Заради сайта и аз съм ги подминавала. Виждала съм две-три техни рокли в списания преди няколко години, хубави са, класически булчински, но нищо по-различно, няма как човек да разбере, че влагат по-качествени материали и обслужването им е толкова добро!
Активен
Amber
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #220 -: май 14, 2012, 22:04:21 »

Tsutsi, бих искала да уточня, че моят коментар се отнася само и единствено за Bridal Fashion, отидох там след като разговарях с централата на марката, от която исках да закупя рокля, в магазините които цитираш слава богу никога не съм стъпвала, тъй като се интересувах само и единствено от рокли на Pronovias и Enzoani, а те се предлагат в БГ само от BF. Що се отнася до тези фирми, които ти си разгледала може и да шият в Китай, нямам впечатления от тях.
Активен
jenifer
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #221 -: май 14, 2012, 23:31:29 »

Моята рокля си я купих от Холидей на ул.Парчевич (преди беше на Стамболийски). Това беше и първата рокля която пробвах, любов от пръв поглед. Точно модел, който търсех, от шифон. Много са любезни, даже ми направиха отстъпка 20%. Имат много красиви модели. Малко ме забавиха с корекцията, но пък имам време до сватбата, така, че не е голям проблем. Преди да я купя обиколих магазините и само в Романтика харесах няколко модела.
Много съм доволна от избора, а и предпочитах да е на български дизайнер - тези в Холидей са на Таня Манова (TM Atelier).

http://www.holidaywed.com/
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #222 -: май 15, 2012, 08:00:50 »

Jenifer, а какви са цените (съвсем ориентировъчно) - под 1000лв, над 1000лв, над 1500лв, нагоре....
Благодаря за отговора!
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #223 -: май 15, 2012, 09:51:57 »

От Холидей съм също много доволна, консултантката е абсолютен професионалист. Винаги изчаква клиента, супер спокойна, можеш да мериш на воля, определено има око за всяка фигура. Много останах доволна от тях и се влюбих в един техен модел, но уви - не ми седеше добре  cray
Със сигурност щях да си купя от тях ако не бях харесала ГиС.
Варненки са късметлии с тази фирма  good
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #224 -: май 15, 2012, 10:16:20 »

Госпожици, малко да се полюбуваме на красота и феерия! Булките на Elie Saab в Барселона

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2012/05/15/1827066_fotogaleriia_bulkite_na_elie_saab_v_barselona/
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: