Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 10:41:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на anna_karenina - 05.05.2012  (Прочетена 40291 пъти)

anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #60 -: май 01, 2012, 08:49:10 »

Момичета, имах най-невероятното моминско парти на света!!! Искам пак!!!

Ще разкажа накратко. Изненадите започнаха още пред входната врата на кумата- имаше огромен надпис "Моминското парти на .." и украса с балони. На нейната врата горе също. Вътре имаше коктейлои, хапки и вкусотии. Събрахме се (9 момичета) и започнахме с окичването- аз носех рога, а някои от момичетата- значки и ленти (шаферка, булка..). След това трябваше да си заслужа подаръците- поръчахме пица и трябваше да целуна доставчика  danceg направих го (по бузата) и започнаха подаръците- точилка, бельо и други забавни неща. След това дойде най-хубавата изненада- кумата извади еднакви потници (розови/корал) с надписи- отзад номер, а отпред "Моминското парти на ... Най-красивата/дивата/добрата..." приятелка на булката. Аз трябваше да реша кое за кого е, нямах време да мисля и по усещане ги раздадох, но май добре се получи smile Настроението беше вече на макс- бяхме пили много малко, но бяхме весели, дивяхме, крещяхме...в това настроение тръгнахме към заведението- с потниците, рогата и лентите и една вишновка в ръка (изпихме я по пътя). В трамвая беше голяма лигня, ако на 28.04 сте пътували с 5-цата, ще ме е срам от вас lol) После по пътя към бара пяхме. Барът се оказа "Катерина"- с коктейлите. Там аз черпих всички по един коктейл, снимахме се пак...И по едно време дойде поредната изненада (организирана от кумата)- едно от момичетата (певица) доведе китарист и започна да пее, а той да свири на мен- песента на Адел "stars are shining...".Много хубаво ми стана- напълни ми се душата. Това бе вместо стриптизьор- много интелигентно решение. След това тръгнахме към дискотеката- по пътя спряхме едни момчета да се снимаме с тях. През цщлото време смях, шеги, ,песни, такова настроение никога не е имало...В дискотеката (Морганс) много танци, малко шотове и така...Като цяло не пихме супер много,но се лигавихме на макс smile

Това е, иначе ме е яд, че кумът не е организирал нищо на годеника ми и са имали просто събиране 5 момчета спонтанно. Искаше ми се да има хубави ергенско, даже все подпитвах кума, но той ме отрязваше...както и да е.

След 4 дена се женя и не мога да го осмисля. Спокойно ми е и не вярвам, че има така малко време. Има още малко задачи и трябва да се организираме да ги свършим. Това е покрай нас...
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 01, 2012, 09:07:19 »

Ехаааа, какво чудесно парти си имала! Личи си, че приятелките ти са се постарали много и затова се е получило толкова готино!
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 01, 2012, 09:16:11 »

Супер е било, много се радвам, че сте си изкарали така!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 01, 2012, 22:27:32 »

Ей много хубаво парти си имала, и е много хубаво, че си се забавлявала искрено с добрите си приятелки smile
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 02, 2012, 07:59:19 »

Партито е било на макс мила.Не остана време релаксирай и ти пожелавам един незабравим ден.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 02, 2012, 08:36:25 »

Пожелавам на всички бъдещи булки такова моминско парти като твоето!!! Било е невероятно  yahoo danceg Bravo
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #66 -: май 02, 2012, 09:28:25 »

Bravo  Tова е супер щом си доволна от моминското си  good А след 3 дни и  Сватбаааа Пожелавам най хубавата и весела сватба. И ест чакаме снимки  blum  give_rose
Активен
anna_karenina
Сватбар

« Отговор #67 -: май 02, 2012, 13:15:14 »

Bravo  Tова е супер щом си доволна от моминското си  good А след 3 дни и  Сватбаааа Пожелавам най хубавата и весела сватба. И ест чакаме снимки  blum  give_rose

Ох, изтръпнах като чух 3 дни...не че не го знам, но не мисля постоянно за това и като се сетя ме залива кратка вълна на паника lol

Аз съм си на работа до последно (петък дори), тъй че релаксът ще е след сватбата Wink Остават ни малко задачки, почти сме готови- да занесем алкохола в р-та, да довършим схемата с гостите и масите (готова е,но 2ма не са сигурни и ги чакаме, за да финализираме), да организирам кой кога да дойде, колите как да са разпределни и така. За цветя и бутониери мисли слава Богу кумата. Инак на самия ден имаме доста пари да даваме, дано не забравим някого- фотограф, оператор, ди джей, ресторант...
Активен
anna_karenina
Сватбар

« Отговор #68 -: май 03, 2012, 09:35:26 »

Ох, днес се събудих със свит стомах- само 2 дни, днес последна вечер с "гаджето"/годеника ми- утре ще спим разделени, а вдругиден ще ми е съпруг...Изтръпвам като си помисля, но с хубава тръпка smile

Днес имаме да вземем шоколадовите тейблъки и да натоварим алкохола и да го занесем в р=та, също да вземем и халките. Ще сме до късно навън, но това е- утре нямаме задачи (освен да напазарувам с майка ми и сестра ми и да пробвам роклята с и без обръч и да реша как предпочитам).

Утре искам да си тръгна рано от работа, но да видим в колко ще успея. И се започва с емоциите...не ми се иска да свършва подготовката sad сватбата ще мине набързо и това е, цял живот човек си мечтае за нещо и после като отмине, си е тъжно...sad

Инак се надявам всичко да е наред. Имам някои притеснения- например баба ми- майка на баща ми-почина наскоро и не знам той в какво настроение ще е и дали ще се радва на поздравите и ритуалите и бързите танци...Освен това кумът ни е много неподготвен- ядоса ме как не организира ергенско парти на годеника ми, а са братовчеди и близки като братя, можеше да се постарае! Но имаме страхотна кума и тя ще компенсира, а и много хора искат да помагат- ще се справим с всичко някак...
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 03, 2012, 09:55:28 »

Не се тревожи излишно. Мисля, че си спокойна и имаш добър план!
А за деня - ясно е че ще мине бързо. И мен тази мисъл ужасно много ме тревожи. Ама каквото такова! Затова се наслади максимално на всеки един момент, защото той никога няма да се върне! Много весела сватба и незабравими спомени!
Активен
anna_karenina
Сватбар

« Отговор #70 -: май 04, 2012, 09:50:06 »

Леле, утре се женя! Искам да го изкрещя някъде...ноо тук идва проблемът- нямам глас. От няколко дена ме бори гърлото (едно драскане и постоянно изсушаване, сигурно от климатика в работата) и сутрина бях много зле. Освен това се събудих със свит стомах и пориви за повръщане- като бременна бях, спазми, прилошаване...Сигурно е сценична треска smile Чудя се какво да пия, че да ми мине до утре...като си напръсках гърлото с онова зеленото, стана по-зле откъм повдигане...ще измисля нещо де, не искам да съм болна на сватбата си sad А от месеци 1 ден болничен не съм взимала егати късмета....

Иначе вчера си свършихме всичко- взехме халките, взехме шоколадовите тейбълки (дано се запазят в приличн вид), натоварихме и закарахме алкохола- май сме прекалили с количествата,ама нека има smile Платихме 1000 лв в р-та и обясних окончателно как да са масите като брой хора и т.н. Управителката изглеждаше изморена, каза, че доста работят покрай сватбата- лошото е, че видът на р-та не емного добър, има нужда от освежителен ремонт,но карай, няма да го мисля това. Иначе жената ни намали и цените на куверти, и е склонна на много отстъпки, та не можем да се оплачем засега,д а видим и как ще мине де...

За днес и утре почти нямам задач- само да си събера багажа, да отида при нашите, да напазаруваме и надуем балони и да се изкъпя/сложа маска за лице/коса. Утре на фризьор и маникюр сутринта, на оед идва гримьорката и после ме взимат и айдееее. Оххх че ми е трепкаво, и хубаво, и страшно, и уплашено, и усмихнато едновременно...
« Последна редакция: май 04, 2012, 09:54:26 от anna_karenina » Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #71 -: май 04, 2012, 10:44:28 »

Дам по вероятно е да е сценична треска, емоции, притеснение и нетърпение  smile За гърлото пръскай си го  и ще мине good Ох като чета  какво изпитваш в момента и ме обземат едни такива емоции и мен, че едвам ще дочакам и моята дата  blush
Пожелавам ти утрешния ден да бъде изпълнен с много хубави емоции, а вие да им се насладите до последната секунда от купона. Да бъдете много щастливи и да се обичате много  heart
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 04, 2012, 10:51:52 »

Мале,сладур,като те чета и аз се разтрепервам,вълнението ти личи и то разстояние!
Много гадно с тези настинки,дали ще имаш време да си  вземеш лекарство от аптеката за всеки случай,може би Колдрекс или Нурофен стоп колд.Oх,дано да се оправиш бързо,пий чайчета,смучи бонбонки...и си почини днес доколкото е възможно!
Хайде,за последно си госпожица и утре е големия ден!Пожелавам ти всичко да мине по план и утре да си най-хубавата булкаа yahoo Сватбаааа weddingday wedding
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #73 -: май 04, 2012, 11:09:06 »

Най-лесното, което според мен, можеш да правиш и на работа за гърлото е: Спаряваш две пакетчета чай в една чаша вряща водя и като по изстине (колкото да е малко по-топла в устата) слагаш сода за хляб колкото може по-солено да ти е, ама без да ти се гади де. И си правиш гаргара на няколко пъти докато е още топъл чая. На мен лично много ми е помагало и при болки, периспналост, полипи и др.
    За татко ти не се тревожи. Ти си му дъщеря и съм сигурна, че и да има сълзи в очите му ще се постарае до колкото може да си прекара добре.
    Нека утре бъде Най-Щастливият Ден от живота ви! weddingday Поне за сега ще бъде така, пък на татък още по- големи радости в съвместния ви живот!
Активен
anna_karenina
Сватбар

« Отговор #74 -: май 04, 2012, 11:31:13 »

Ех, че сте мили, много ме усмихнаха всички пожелания и мнения smile

Наистина не ме свърта вече на работа, не знам как ще изкарам до 3 и ще се съсредоточа в срещите  blush

Да ви се връщат всички пожелания! А аз дано намеря време да дойда да разкажа в неделя малко smile

Като се прибера следобед, ще пия много витамини и неща за гърло и ще се оправя Wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: