Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:10:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Bulka88 - 05.05.2012г.  (Прочетена 135785 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: май 09, 2012, 08:56:20 »

Girl_hide хептен  се  омотах.. помислих,че  аз  не  съмс е изразилаправилно,защото последния пост меше моят... give_rose
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: май 09, 2012, 09:27:12 »

bamce ставаше въпрос за това изказване  tease
Абе как може до такава хубава булка младоженеца да е с къс ръкав? Селска работа!
има си етикет и за мен е недопустимо костюм и риза  с къс ръка в
Ама от етикета, как се говори с други хора няма много представа  sarcastic
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: май 09, 2012, 09:35:39 »

Да,стана ми  ясно,акто се  поразрових..

Между  другото,като оставим  етикета настрана,много ми  харесаха  така  двамата,той  с  гъсия  ръкав,леко  груб,тя до  него  толкова  нежна... На мен  много ми хареса Bravo
Активен
Graceful
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #408 -: май 09, 2012, 10:04:42 »

На мен също ми хареса! А и ризата му се връзва идеално с обстановката и мястото, на което са снимани!  give_rose
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #409 -: май 09, 2012, 10:13:34 »

punk_girl123 Според мен в това няма нищо селско...аз също искам да накарам мъжа ми да си вземе втора риза с къс ръкав...защото така или иначе ще е адски топло ии няма смисъл да се мъчи
Моя също ще е с къс...а и мисля, че най-важното е да се чувства добре на сватбата ни, отколкото август да се пече с дълъг ръкав. А и то под сакото много се вижда къс или дълъг е (за официалната част говоря). Не сме на представление, най-важното е да се чувстваме и двамата старахотно на сватбата ни girl_wink
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: май 09, 2012, 10:38:52 »

Снимката е страхотна!

Относно етикета - вярно, че има такъв, НО все пак това си е нашия ден. Въобще не трябва да се съобразяваме с никого и с нищо и да се робува на стари традиции и хорски приказки.
Като искаш черни обувки, цикламени, пембени и каквото там решиш или сватбена рокля на точки, това си е твой избор. Както е избор на младоженците дали ще направят префърцунена изискана сватба с 4-5 вида прибори и изисквания за облеклото или нещо лежерно или забавно.
Такива коментари не са уместни.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #411 -: май 09, 2012, 11:25:36 »

Аз пък ще предложа изобщо да не обръщаме внимание на подобни мнения! Дори съжалявам, че темата се напълни с обяснения и защита колко прекрасна е снимката, а всъщност нито снимката, нито прекрасната булка, се нуждаят от такива!!!

Булка, прекрасна си!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: май 09, 2012, 11:36:06 »

Ейййй страхотни тези младоженци! Браво, много ви се радвам Bravo Страхотна двойка сте!!! heart
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: май 09, 2012, 11:44:05 »

Абе как може до такава хубава булка младоженеца да е с къс ръкав? Селска работа!

Младоженеца е с дълъг ръкав!Просто за фотосесията фотографа го помоли да се преоблече(имаше две резервни ризи) за да е по-разчупена фотосесията!Има и снимки с дълъг ръкав,но много по-добре се получи с късия!!!!!!!
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: май 09, 2012, 11:46:04 »

и аз мисля така
винаги има начин нещо да се каже по друг начин, но така грубо и категорично... по-добре си го запази за теб; така не му става приятно на другия човек...

good good good По-добре да не коментирам,не искам разни злобни коментари да ми развалят настроението!!!!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: май 09, 2012, 11:48:25 »

Булка ти  си  супер:))Пусни малко  снимчици,моляяяяяяяяяя
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: май 09, 2012, 12:00:05 »

Момичетааа съжалявам че започнах с обяснения!
Първо искам да благодаря на всички ви за красивите думи и нежни пожелания....пак с разплаках  cray cray cray
Много ви обичам!!!! heart heart heart и нямам търпение да се запознаем!!!!
Сега ми хрумна да си принтирам коментарите  да си ги сложа в книгата за пожелания  danceg danceg danceg
А сега по същество......Момичета сватбата ми беше прекраснаааа....всичко беше перфектно..изпипано до последната малка подробност....както каза и водещата!
Бешеее приказнооо.....по снимките личи всичко,само че снимките от фотографа не са готови,имам само снимки от приятели...Исках да ви попитам как да ги кача в тези сватбени албуми..? crazy
До днес продължават да ми звънят гости и да ми казват колко приказно е било всичко,как това е най-хубавата сватба която са виждали и че се радват че съм ги удостоила с честта да бъдат мои гости!На повечето картички беше дописано че сватбата е прекрасна....а да чуя това от гостите си е най-големия подарък за усилията,които положихме с милото...
Всичко беше толкова вълшебно.......Рядко се случва нещо да надмине очакванията ми,но това се случи и с моминското и още повече със сватбата.......
Всичко което написах е вярно,надявам се да не го приемете като хвалба....
При първа възможност пак ще пишаа...
 kiss kiss kiss
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: май 09, 2012, 12:16:57 »

От малкото  снимки ,които  видях,си  личеше  че  всичко е  така както  го описваш,и  смятам,че  никой не  се  съмнява  във  това.

Относно качването на  снимките единия  вариант  ти е фейса и  съм  виждала  във  един  сайт снимката.бг или нещо  такова  беше.Незнам в  галерията  дали  ще  стане или и  там искаше  да  се намаля  размера на  снимката,защото ,ако е така  ще е убийствено да го направиш.

Кога  заминавате  на  меден месец?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: май 09, 2012, 12:38:27 »

Bulka, не се и съмнявам, че всичко е било приказно, усилията и старанието, които положи са били възнаградени със сватбата от мечтите ти! Пожелавам на всяка булка и на себе си да изпитаме това щастие и удовлетворение, както и искреното възхищение на гостите ни  heart
Относно качването на снимките - отиваш в лилавото поле горе, където пише АЛБУМ, оттам на МОЯТ АЛБУМ => НАСТРОЙКИ и качващ снимки в албумите Тържеството, Церемонията и т.н.
Надявам се, че съм помогнала, че всички сме много нетърпеливи за снимки  give_rose blush
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: май 09, 2012, 12:41:37 »

Миличкаа и аз като bamce видях малка часто от снимките и много се зарадвах, че макар само чрез тях станах съпричастна към вашата приказка  give_rose
« Последна редакция: май 09, 2012, 13:14:03 от cveta_d86 » Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: