Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:27:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Bulka88 - 05.05.2012г.  (Прочетена 135845 пъти)

sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: май 04, 2012, 11:09:12 »

Bulka88, честито! Бъдете много щастливи. give_rose
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: май 04, 2012, 11:54:49 »

Благодаря ви момичета!!!Толкова се радвам че споделяте с мен всички трепети!В момента правя педикюра и маникюра по-късно ще кача снимки!Не си харесвам много тена,но нямам избор ще си го нося! pardon Днес се оказа че още хора няма да идват.Но съм решила да не се тормозя повече с това и така lol)
Костюма е от Агресор от Асеновград,всичко купихме от там без обувките,много сме доволни!Ризата е уникална,купихме и пояс....
По-късно съм на пробен грим,ще се постарая да кача снимки,за да видя дали ме одобрявате lol)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: май 04, 2012, 14:21:05 »

Bulka88, остават броени часове!!! yahoo Как е настроението?
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #318 -: май 04, 2012, 14:37:23 »

Скъпа Булка - нека има само щастие на твоят ден, очакваме един вълнуващ разказ  LOVING
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: май 04, 2012, 14:58:17 »

Миличкаа и твоят ден дойде...отдай се на релакс и изживей утре една сбъдната приказка  give_rose
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: май 04, 2012, 17:53:55 »

ехооо как е настроението ?  butterfly на лице ли са вече Wink
Пожелавам ти много спокойствие и слънце smile нека всичко да бъде такова каквото си си го представяла и да бъдетемного щасливи и усмихнати  twohearts weddingday Сватбаааа
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 04, 2012, 18:20:22 »

Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа weddingday Party time
Надявам се си готова за приказката, принцесо  pardon
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 04, 2012, 19:41:11 »

Ох колко щастлива се чувствам като влизам в темичката!Благодаря ви!!! give_rose
При мен всичко е готово,много си харесах пробния грим и маникюра ми стана горе доло добре,направих снимки,но не мога да ги кача от телефона,а на сестра ми компютъра е развален(намери кога са се развали)...мога да ги изпратя на някой на мейла,но май няма смисъл...след два три дни всичко ще ви покажа.
Иначе ми е малко притеснено но не за моите неща а за шаферките,горките всяла с проблрмите си...едната си поръчала обувки и днес се оказало че са и малки,дригата още не е тръгнала от Пловдив,а в момента роклята и се шие в Свиленград и още не е готова,третата не си харесва прическата и до сега плака по телефона,а на четвъртата е най-нещастна-роклята и беше голяма,днес я занесе на поправка и се оказа че са я стеснили толкова много,че не успява да я закопчее,отгоре на това се оказа че косата,която си купила е изкуствена,останала върху машата....Общо взето всички са много притеснени...
Аз се притеснявам вдинствено за времето,дано поне по време на ритуала не вали......
Не знам дали ще мога да заспя от вълнение...птиготовшенията започват още рано сутринта,фризьорлата ще е в къщи още в 7:00,в 9:00 грим,в 10:00 фотографа,а младоженеца ще пристигне чаккккк към 13-14 часа...
Утре ще се опитам да вляза,докато ме приготвят,за да спазя традицията yahoo
На булките които утре се омъжват,пожелавам  един прекрасен ден изпълнен с много красиви и незабравими емоции!Бъдете много щастливи момичета и се наслаждаваите на този наповторим и незабравим ден!!!
п.п.  Съжалявам че не мога да пиша във темичките ви,но ми е много трудно да ги намеря от телефона,извинявам се и за правописните грешки но с голяма мъка пиша!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 04, 2012, 19:49:52 »

булка, много гуш от мен  girl_wink ще бъдеш супер булка и утре ще бъде вашият ден  yahoo забавлявайте се !!!
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: май 04, 2012, 20:16:25 »

Прекрасна сватба и от мен  danceg
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #325 -: май 04, 2012, 20:58:06 »

Принцесо, прекрасна....честито,вече си госпожа smile
Пожелавам ти спокойна вечер и една неповторима и вълшебна  Сватбаааа wedding Party time
Подготвила си се перфектно, няма какво да се обърка, затова сега си почини и утре изживей най-прекрасния ден в живота си (и да знаеш - няма да вали:))
Целувки от мен и ще те чакаме с нетърпение да разказваш още smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: май 04, 2012, 21:15:16 »

Честито г-жо Пенева ! Girl_hide Пожелавам ти един приказен и много слънчев сватбен ден !!!!
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 04, 2012, 22:04:20 »

Пожелавам ти една прекрасна сватба, която да запомниш сами с хубави вълнения!Да, шаферките са важни, но помни, че това е Твоят ден! Наслади му се максимално!
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: май 04, 2012, 23:27:15 »

Булка, пожелавам ти един прекрасен ден, изпълнен само с положителни емоции и незабравими спомени!

Дано бъде розовата приказка, за която си си мечтала  give_rose smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 05, 2012, 00:23:58 »

Ах колко сте милиии!Много ви благодаря момичета!!!Остават броени часове да един от най-дългоочаквания момент!Нямам търпение вечееееее!Още веднъж ви благодаря че отклилвахте на всяка молба,давахте съвети във трудните и напрегнати моменти и най-важното-че споделяте с мен този тъй важен момент!Оле пак много се разчувствах!Благодаря от сърце!!!!! heart
« Последна редакция: май 05, 2012, 00:26:45 от Bulka88 » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: