Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 00:43:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на tOnItKaTa- 28.04.2012  (Прочетена 41983 пъти)

Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 15, 2012, 15:13:36 »

Честито Възкресение Христово и от мен!
Леле...180 човека са доста, поне по мое мнение. Сигурно е трудно да организираш сватба за толкова хора, но пък както казват, колкото повече - толкова по-весело!
За напълняването - не се тревожи, наслади се на светлия празник, а след това се подложи на някоя диета ако смяташ, че е необходимо. Стреса не прощава на никого - някои отслабват от стрес, други качват някое килце. Аз съм от вторите smile Затова ако ти е възможно, почивай си повече, мисли за хубави неща и игнорирай малките недоразумения и неприятности.
Не те съветвам диетата да е твърде строга - това изтощава организма, кожата повяхва, тонуса намалява като цяло. Просто ограничи вреднте храни и напитки и резултатите ще дойдат. Сега през пролетта това не е толкова трудно. За седмица-две спокойно можеш да свалиш 2-3 килограма. smile
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 15, 2012, 15:40:43 »

Vivid, много са - да. По списък бяха още повече - 220  Oh my ... но така е, като почнахме да каним, тоя да не се обиди, онзи и силно се молих да отпаднат, ето че стана smile

А за диетата - определено започвам,  ще наблегна на по-леки храни, салатки без тестено и безалкохолни продукти, дано ми се получи smile
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 15, 2012, 15:58:47 »

Разбира се, че ще ти се получи! Щом намалиш сладкото, тестеното, газираните напитки, пърженото - няма как това да не се отрази на организма ти, а следователно и на теглото ти.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 17, 2012, 19:31:25 »

Здравейте, момичета! От утре започва моето 10дневно отброяване до най-красивия момент в живота ми smile Днес бяхме в ресторанта и най-после приключиха уговорките, дадохме списъците с точните гости и един ден преди 28ми ще занесем алкохолите и мезетата smile Срещнах се с фотографа, избрахме рамка за снимката, която ще подаряваме на гостите, а сега остава, да се молим на този ден да не вали, за да не ни помрачи сватбата. Остана да се чуя с ДЖ-я и сме готови smile В петък ми предстои моминското парти, което още не знам къде точно ще е ... казано ми е да не питам, а само да бъда там на уречения час smile
Другия проблем, които възниква е, че не мога да си намеря подходящо болеро sad
Искам да ви попитам ... какво ще има на вашата сватбена маса вкъщи, защото сме в луди спорове и чуденки със свекито и майка ми? smile Не мога и да намеря нищо като украса за вкъщи sad
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 18, 2012, 06:43:27 »

Ние бяхме сложили сладки бонбони мезета хапки ядки и алкохол.Ти решаваш какво да има на масата.Аз си бях купила големи сини цветя за стаята от която ме взеха и балони.На вратата имаше табелка и в стаята където бяха гостите балони .На излизане имаше балони по етажите понеже живея в кооперация и сме на втория етаж и това е .Не остана време мила.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 18, 2012, 08:33:01 »

Аз си бях купила големи сини цветя за стаята от която ме взеха и балони.На вратата имаше табелка и в стаята където бяха гостите балони
Не остана изобщо smile Идеята с живи цветя не ми беше хрумнала, ти ме подсети - Благодаря! А относно табелката каква беше? За мезетата и другите неща и на моята маса това ще има ... smile снощи, вярвайте, сънувах я тази украса и тази сутрин я обсъдих с милото и вече съм наясно какво ще имам smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 18, 2012, 12:56:36 »

Аз ще имам няколко табели,една от които "Булка без подкуп не се взима"  danceg danceg  много ме радва smile
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 18, 2012, 19:14:30 »

Добра идея smile Момичета, помагайте ... отново  blum В петък ми предстои моминско парти, което моите приятелки така старателно подготвяли от седмици.  Днес разбрах дори, че няма да е една обикновена вечер в дискотека,както ми казаха, а доста емоции и изненади са ми подготвили (сестра ми малко се издаде)  blush Та, мислих, мислих ... иска ми се да им взема нещо, което да им остана от мен, точно от тази вечер, защото много си ги обичкам всиччките. Мислих за някакъв сувенир, но пък от друга страна не знам какво би било подходящо ... друго за сега не ми хрумва .. идеи? Нямам много време .. smile
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 18, 2012, 19:27:42 »

На мен първото ,което ми дойде на ум беше някакво красиво сгъваемо огледалце с надпис-или твое послание или датата на сватбата...Знам ,че звучи изтъркано,но на мен лично много ми харесва,всяка жена има нужда от такова в чантата си,и така ще си носят винаги споменче от теб.Друго ,за което се сещам е някакъв фото подарък,защо не със снимка от купона-дали ще е чаша,възглавничка,тениска или фигурка,пак ми се струва много мило.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 18, 2012, 19:36:22 »

gothic_queen - това с огледалцето е добра идея - допадна ми, но тук няма къде да ги гравирам sad Това за снимките също е оригинално, но трябва да си го получат след купона 2-3дни, а аз искам нещо в самата вечер. smile
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 18, 2012, 19:56:15 »

Мила в галерията ми може да видиш моята табелка за вратата и да ти хрумне идея за украса .А за твойте приятелки може на всяка по отделно да направиш колаж с теб и ваши общи спомени и да им ги поднесеш.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 18, 2012, 20:33:51 »

Мими, харесаха ми табелките ... също и ми хареса - има едно синьо цвете, което не мога да преценя къде е сложено, но също ми допадна ... ти ли си го правила и от каква хартия е правено?
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 19, 2012, 07:29:07 »

Бях ги сложила тези цветя на пердетата в стаята ми от хартия са и съм ги взела от Практикер.Има най различни големини можеш да направиш страхотна украса  или както казваш ти с живи цветя също.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 19, 2012, 09:50:57 »

За подарък аз се сещам сега за някакви гривнички примерно в цветовете на сватбата, които могат да са с голямо цвете отгоре(нещо като бутониерите за ръка) и така цялата вечер ще се отличавате Wink Идеята на Готик за огледалцата също е много хубава и си мисля, че може да попиташ някой златар не би трябвало да отнема много време. Ако не става с гравиране, може да се измисли нещо като стикер, лепенка или нещо от сорта...
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 19, 2012, 19:33:01 »

Момичета ... понякога казват "Поплачи си, за да ти олекне" ... не знам защо, но днес ми е такъв ден, никакъв ... налегнала ме е някаква депресия, предсватбена или и аз не знам каква. Цял ден плача и не мога да си обесня защо sad всичко ме дразни (а не очаквам менструален синдром  blum ) Даже милото ме откри плачейки, повярвайте и аз не можах да му кажа защо, а той си мисли, че е в него причината sad ...
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: