Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 00:21:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на tOnItKaTa- 28.04.2012
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на tOnItKaTa- 28.04.2012 (Прочетена 41968 пъти)
Vivid
Професор
Отг: Сватбата на tOnItKaTa- 28.04.2012
«
Отговор #45 -:
април 11, 2012, 06:16:25 »
Ние избегнахме проблема с менюто, като се опитахме да изберемнай-универсалното (без спанак, риба и разни деликатеси, които не всеки може да яде и да обича), сложихме свинско (с гъбен сос) и пилешко (със сос сирена) - идеята не беше наша, така си беше в менюто, но на мен ми допадна като замисъл и решаване на проблема, който имате. И може би най-важното - не казахме на родителите какво ще бъде менюто преди да го изберем - после ги поставихме предсвършен факт, и казахме- това ще е.
Не се притеснявай - избери си това, което на теб ти харесва и ти е вкусно. Другите гости едва ли са дошли да ядат, а и ще има толкова храна, че дори да не опитат от месото - пак ще преядат!
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #46 -:
април 11, 2012, 08:30:48 »
И ние ги уведомихме какво е менюто, след като го избрахме - точка.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
април 11, 2012, 10:32:04 »
Тони успех с менюто. Ако някой толкова се запира за свинско поръчайте няколко порции свинско и готово. Аз питах гостите какво искат ( свинско или пилешко) и всеки казваше - каквото поръчате. На дегустацията ще решим
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #48 -:
април 11, 2012, 16:54:35 »
Момичета - олекна ми! Днес преборих СВЕКИТО и стана на нашето
Всичко уточнихме ... последно, на 17ти отиваме за последни подробности около сватбата и сме готови
в очакване на големия ден.
На мен ми остана само болеро да си взема и като чели искам това да е някакво наметало само от тези пухените. Разглеждах в Стара Загора по булчинските магазини, но дали защото вече се стопля и не успях да се натъкна на такова или нз ... трябва да взема, че не се знае времето какво ще е
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #49 -:
април 11, 2012, 22:04:21 »
Чак пък пухено наметало за края на април? За мен те са зимни.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #50 -:
април 11, 2012, 22:12:33 »
Еми точно затова се чудя ...
предните няколко дни бяха доста хладни, сега се затопли .. знам ли го април месец ... но накрая ще взема от тези нормалните болерца и така
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
април 11, 2012, 22:14:33 »
Тони, надали ще е супер студ. Аи ти няма да си много време навън, мисля, че болеро е оптимален вариант. Аз имам едни ръкави от шифон, ама те хич не са да топлят
Добре, че сте успели да постигнете своето за менюто
С абсолютно всичко ли сте готови? Завиждам ти благородно
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #52 -:
април 12, 2012, 08:13:01 »
Alleksia, и аз ще прибегна до твоя вариант на ръкави,колкото да имам
А относно подготовката сме готови или поне аз така си мисля
Но да, нямаме какво кои знае да правим - по облекло сме готови и аз и той (на мен остана само наметало), Халки, чаши, късмети и бутониери са взети ... украса за кола, почерпка също .. кошниците са направени за шаферките, панделките, с които ще се кичат колите също .. родителите ни са облечени ... шаферките и те. Вчера се уговорихме с ресторанта - остана само последно на 17ти да уточним местата и броя на гостите и да ги разпределим по схема, а ден преди 28ми да занесем алкохола погачите, тортата за кумовете, пилето.
Дори майка ми ни е направила платно, което не съм виждала още, но по описанието и думите и е много хубаво. Намерила съм си менче
Само ми остана да измисля каква украса ще направя вкъщи .. вие някакви идеи? Да се срещна с фотографа и с ансамбъла, които ще дойде да играе на кумовете и да довърша изненадата на милото!Да направим медецински и занесем
И да реша с кърпичка или бяла лента ще ме извеща баща ми от нас?!
Май е само това
но повечето е готово
Другото, което се сещам и не знам дали съм ви го споменавала е твърде емоционален момент за мен .. в ритуалната зала баща ми ще ме откара до олтара (когато разбра тези дни, чак се разплака, а на деня не знам как ще е )
«
Последна редакция: април 12, 2012, 08:25:24 от tOnItKaTa
»
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #53 -:
април 12, 2012, 08:31:10 »
tOnItKaTa супер вие сте готови с всичко браво.Това с воденето до олтара е много емоционален момент при мен бащами ме изведе от вкъщи и още тогава се разрева след това в ресторанта на танца на бащата с булката и когато ми даде ръката на съпруга ми още повече се развълнува но това са хубави моменти и не се забравят .За украсата кажи повече в блок ли сте в къща ли сте дай малко подробности
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #54 -:
април 12, 2012, 08:35:30 »
mimi1809, живеем в къща на 2 етажа е с вътрешни стълби, но всичко ще се случва на 1ви етаж в хола ни. Когато се влезе от вратата се минава през коридор, които свързва 2та етажа и има и стълби, щеше ми се всичко да започне от там, да украся някак си този черен парапет, може би с бял тюл и някаква лента? Но в самата стая при мен не знам какво ще е хубаво и добре да има като украса ... знам само, че аз трябва да съм стъпала върху въпросното бяло платно, когато ме пребулват ....
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
април 12, 2012, 10:19:21 »
Тонитка,каква украса ще имате за колата,за къде ще са панделките и с какво ги направихте?
От къде си намери менче?
".. знам само, че аз трябва да съм стъпала върху въпросното бяло платно, когато ме пребулват ...."
какъв е този обичай?
А това с воденето до олтара от бащата е прекрасно и при мен ще го има
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #56 -:
април 12, 2012, 11:23:43 »
Bulka88, и аз не знаех и не бях сигурна за този обичай с платното, но то е като при влизането на ресторанта ... попитах майка ми и тя ми каза, че бялото след като символизира - чистото и ново начало, не било хубаво булката, преди да я пребулят и по време на пребулването на стои на земята, а именно върху това платно трябва да е, там да я закичят и бащата да я изведе и предаде. Аз по нашия краи съм пресъсътвала на такова нещо,но не се бях замислила.
Иначе, украсата за кола я взехме - да, но нямам снимки, за да ви я покажа, а тези въпросни лентички се завързват на колите (огледала или антена). Нашите са бяла (символ на новото) розова и синя (за момче и момиче) Те са 3 в 1 и при завързването им, шаферките ми ще импровизират нещо като панделка (дълги са ок 2м всяка)
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #57 -:
април 14, 2012, 09:33:40 »
Момичета, тези 2дни изхабих страхотни нерви, покрай списъците на гостите ни. По-скоро от моя страна всичко е ок, но на милото ... знаех, че трябва да сме с железни нерви, но не предполагах ...Във вторник трябва да отидем да дадем схемата на ресторанта, а снощи, не можех да повярвам какво се случи ... Двама от неговите "най-близки приятели" от детство казаха, че няма да дойдат (поради необясними причини). Бесни сме .. още повече, че единия от тях, трябваше да каже снощи, а го остави за неделя ... Ако мои приятели ми изиграят това, и заради някакъв рожден ден на родител не ме уважат на най-важното събитие в живота ми, за мен тези хора са игнорирани от обкръжението ми ... не знам вие как бихте реагирали ...
И другото, което ме притеснява е ДЖ-я, той е от Ямбол, исках да направя среща с него,за да уточним нещата и да съм по-спокойна, а той ми казва "Спокойно, аз ще помагам в самия ден ... ", нямало какво да се уточнява ... не съм готова и с видеото (бях, но незнайно как ми се е изтрило и го няма
) А си мислих ... че нищо няма да се обърка ... дано нищо не се обърка - нервите ме хващат якооо
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
април 14, 2012, 11:14:40 »
Тони, изглежда всички гости са толкова несериозни
Не се ядосвай толкова, поне малко по-рано ви казват,че няма да дойдат, има по-кофти варианти.
С ДЖ-я обаче настоявай да се видите преди това или поне по телефона уточнете нещата. Така в деня не ми е много ясно как ще се получат нещата.
Не се нервирай, има цели 2 седмици, всичко ще си дойде по местата
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #59 -:
април 15, 2012, 14:27:04 »
Момичета - Честито Възкресение Христово! Светли помисли, светли дела, мир и любов!
Дано ни чакат по-добри дни и помнете и повече късмет и радости занапред!
Аз мога да си отдъхна вече, относно проблема с гостите! Явно това е масовия такъв ...ние ги заковахме на 180 човека, което пак е добре,защото от 200 очаквах да отпаднах повече. Но както каза моя приятелка, в деня на самата сватба има пак отказали се, но каквото такова ... иначе вчера с ужас установих, че съм напълняла
... от днес няма да е, но от утре почвам на строга диета ... роклята ми е като корсет и нямате си и на идея как ми стяга
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
12