Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 00:29:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на tOnItKaTa- 28.04.2012  (Прочетена 41977 пъти)

Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 11, 2012, 06:16:25 »

Ние избегнахме проблема с менюто, като се опитахме да изберемнай-универсалното (без спанак, риба и разни деликатеси, които не всеки може да яде и да обича), сложихме свинско (с гъбен сос) и пилешко (със сос сирена) - идеята не беше наша, така си беше в менюто, но на мен ми допадна като замисъл и решаване на проблема, който имате. И може би най-важното - не казахме на родителите какво ще бъде менюто преди да го изберем - после ги поставихме предсвършен факт, и казахме- това ще е.
Не се притеснявай - избери си това, което на теб ти харесва и ти е вкусно. Другите гости едва ли са дошли да ядат, а и ще има толкова храна, че дори да не опитат от месото - пак ще преядат! smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 11, 2012, 08:30:48 »

И ние ги уведомихме какво е менюто, след като го избрахме - точка.  blum
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #47 -: април 11, 2012, 10:32:04 »

Тони успех с менюто. Ако някой толкова се запира за свинско поръчайте няколко порции свинско и готово. Аз питах гостите какво искат ( свинско или пилешко) и всеки казваше - каквото поръчате. На дегустацията ще решим  smile
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 11, 2012, 16:54:35 »

Момичета - олекна ми! Днес преборих СВЕКИТО и стана на нашето smile  Bravo Всичко уточнихме ... последно, на 17ти отиваме за последни подробности около сватбата и сме готови Wink в очакване на големия ден.

На мен ми остана само болеро да си взема и като чели искам това да е някакво наметало само от тези пухените. Разглеждах в Стара Загора по булчинските магазини, но дали защото вече се стопля и не успях да се натъкна на такова или нз ... трябва да взема, че не се знае времето какво ще е smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 11, 2012, 22:04:21 »

Чак пък пухено наметало за края на април? За мен те са зимни.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 11, 2012, 22:12:33 »

Еми точно затова се чудя ...  crazy предните няколко дни бяха доста хладни, сега се затопли .. знам ли го април месец ... но накрая ще взема от тези нормалните болерца и така smile
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #51 -: април 11, 2012, 22:14:33 »

Тони, надали ще е супер студ. Аи ти няма да си много време навън, мисля, че болеро е оптимален вариант. Аз имам едни ръкави от шифон, ама те хич не са да топлят smile

Добре, че сте успели да постигнете своето за менюто smile
С абсолютно всичко ли сте готови? Завиждам ти благородно  smile
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 12, 2012, 08:13:01 »

Alleksia, и аз ще прибегна до твоя вариант на ръкави,колкото да имам smile А относно подготовката сме готови или поне аз така си мисля smile Но да, нямаме какво кои знае да правим - по облекло сме готови и аз и той (на мен остана само наметало), Халки, чаши, късмети и бутониери са взети ... украса за кола, почерпка също .. кошниците са направени за шаферките, панделките, с които ще се кичат колите също .. родителите ни са облечени ... шаферките и те. Вчера се уговорихме с ресторанта - остана само последно на 17ти да уточним местата и броя на гостите и да ги разпределим по схема, а ден преди 28ми да занесем алкохола погачите, тортата за кумовете, пилето. smile Дори майка ми ни е направила платно, което не съм виждала още, но по описанието и думите и е много хубаво. Намерила съм си менче
Само ми остана да измисля каква украса ще направя вкъщи .. вие някакви идеи? Да се срещна с фотографа и с ансамбъла, които ще дойде да играе на кумовете и да довърша изненадата на милото!Да направим медецински и занесем smile И да реша с кърпичка или бяла лента ще ме извеща баща ми от нас?! crazy Май е само това blum но повечето е готово smile
Другото, което се сещам и не знам дали съм ви го споменавала е твърде емоционален момент за мен .. в ритуалната зала  баща ми ще ме откара до олтара (когато разбра тези дни, чак се разплака, а на деня не знам как ще е ) smile
« Последна редакция: април 12, 2012, 08:25:24 от tOnItKaTa » Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 12, 2012, 08:31:10 »

tOnItKaTa супер вие сте готови с всичко браво.Това с воденето до олтара е много емоционален момент при мен бащами ме изведе от вкъщи и още тогава се разрева след това в ресторанта на танца на бащата с булката и когато ми даде ръката на съпруга ми още повече се развълнува но това са хубави моменти и не се забравят .За украсата кажи повече в блок ли сте в къща ли сте дай малко подробности
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 12, 2012, 08:35:30 »

mimi1809, живеем в къща на 2 етажа е с вътрешни стълби, но всичко ще се случва на 1ви етаж в хола ни. Когато се влезе от вратата се минава през коридор, които свързва 2та етажа и има и стълби, щеше ми се всичко да започне от там, да украся някак си този черен парапет, може би с бял тюл и някаква лента? Но в самата стая при мен не знам какво ще е хубаво и добре да има като украса ... знам само, че аз трябва да съм стъпала върху въпросното бяло платно, когато ме пребулват ....
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 12, 2012, 10:19:21 »

Тонитка,каква украса ще имате за колата,за къде ще са панделките и с какво ги направихте?smile
От къде си намери менче?
".. знам само, че аз трябва да съм стъпала върху въпросното бяло платно, когато ме пребулват ...."
какъв е този обичай?
А това с воденето до олтара от бащата е прекрасно и при мен ще го има smile good
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 12, 2012, 11:23:43 »

Bulka88, и аз не знаех и не бях сигурна за този обичай с платното, но то е като при влизането на ресторанта ... попитах майка ми и тя ми каза, че бялото след като символизира - чистото и ново начало, не било хубаво булката, преди да я пребулят и по време на пребулването на стои на земята, а именно върху това платно трябва да е, там да я закичят и бащата да я изведе и предаде. Аз по нашия краи съм пресъсътвала на такова нещо,но не се бях замислила.
Иначе, украсата за кола я взехме - да, но нямам снимки, за да ви я покажа, а тези въпросни лентички се завързват на колите (огледала или антена). Нашите са бяла (символ на новото) розова и синя (за момче и момиче) Те са 3 в 1 и при завързването им, шаферките ми ще импровизират нещо като панделка (дълги са ок 2м всяка) Wink
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 14, 2012, 09:33:40 »

Момичета, тези 2дни изхабих страхотни нерви, покрай списъците на гостите ни. По-скоро от моя страна всичко е ок, но на милото ... знаех, че трябва да сме с железни нерви, но не предполагах ...Във вторник трябва да отидем да дадем схемата на ресторанта, а снощи, не можех да повярвам какво се случи ... Двама от неговите "най-близки приятели" от детство казаха, че няма да дойдат (поради необясними причини). Бесни сме .. още повече, че единия от тях, трябваше да каже снощи, а го остави за неделя ... Ако мои приятели ми изиграят това, и заради някакъв рожден ден на родител не ме уважат на най-важното събитие в живота ми, за мен тези хора са игнорирани от обкръжението ми ... не знам вие как бихте реагирали ...
И другото, което ме притеснява е ДЖ-я, той е от Ямбол, исках да направя среща с него,за да уточним нещата и да съм по-спокойна, а той ми казва "Спокойно, аз ще помагам в самия ден ... ", нямало какво да се уточнява ... не съм готова и с видеото (бях, но незнайно как ми се е изтрило и го няма sad ) А си мислих ... че нищо няма да се обърка ... дано нищо не се обърка - нервите ме хващат якооо smile Oh my ...
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #58 -: април 14, 2012, 11:14:40 »

Тони, изглежда всички гости са толкова несериозни  Mad girl Не се ядосвай толкова, поне малко по-рано ви казват,че няма да дойдат, има по-кофти варианти.
С ДЖ-я обаче настоявай да се видите преди това или поне по телефона уточнете нещата. Така в деня не ми е много ясно как ще се получат нещата.
Не се нервирай, има цели 2 седмици, всичко ще си дойде по местата smile
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 15, 2012, 14:27:04 »

Момичета - Честито Възкресение Христово! Светли помисли, светли дела, мир и любов!
Дано ни чакат по-добри дни и помнете и повече късмет и радости занапред!

Аз мога да си отдъхна вече, относно проблема с гостите! Явно това е масовия такъв ...ние ги заковахме на 180 човека, което пак е добре,защото от 200 очаквах да отпаднах повече. Но както каза моя приятелка, в деня на самата сватба има пак отказали се, но каквото такова ... иначе вчера с ужас установих, че съм напълняла  Oh my ... ... от днес няма да е, но от утре почвам на строга диета ... роклята ми е като корсет и нямате си и на идея как ми стяга  yahoo
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: