Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 19:11:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на tOnItKaTa- 28.04.2012  (Прочетена 41871 пъти)

tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 06, 2012, 16:54:59 »

За грима съм съгласна, но прическата .. ефекта, които исках да постигна е точно небрежност, не ми допадат прекалено официалните прически smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 06, 2012, 16:55:31 »

а така ли, е тогава си го постигнала значи smile
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 08, 2012, 09:20:54 »

Честит празник на всички празнуващи! Да сте живи и здрави ... много късмет, хубави и положителни емоции с любимите до вас хора!   goodgive_rose give_rose
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 08, 2012, 21:55:40 »

Здравейте, момичета! Искам да ви се похваля и в същото време оплача (може би ще ми олекне). Взехме халките, направихме кошниците и уточнихме бройките на гостите, направихме и панделки, които ще закачаме на някои от колите good Започнахме да разглеждаме менюто, защото след 2дни сме на дегустация ... аз се допитах до моята майка и тя се съгласи с мен в избора, да но .. СВЕКЪРВИЩЕТО .. с нея попаднахме на камък ... как да я обедя не зная, че това не е правилното решение за менюто, което тя предлага .. кажете ми аз предложих - САЛАТА - ГРЪЦКА (В НЕЯ ИМА ПРОЛЕТНИ НЕЩИЦА) ПРЕДЯСТИЕ - ТАРТАЛЕТА - МАСЛИНОВА ПАСТА С ДОМАТКИ И МОЦАРЕЛА ... ОБАЧЕ ... ТЯ ИСКА ОСНОВНОТО  ЯДЕНЕ ДА МИ СЛАГА ОБИЧАЙНОТО - СВИНСКА ПЪРЖОЛА СЪС СВИНСКО ШИШЧЕ, КАРТОФИ И БИФТЕК ... за мен това е твърде тежка храна и то за сватба а аз предложих да имаме нещо пилешко... и не знам .. утре пак продължават препирните с нея ... извинявам се, че ви занимавам с това, ама като чели като го написах, малко ми олекна ...  yahoo Oh my ...
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 09, 2012, 07:01:52 »

Миличка не се ядосвай и аз имах същите проблеми но си направих меню така както на мен ми харесва ащото това е моят ден и аз решавам как ще стане.По принцип е желателно в основното да има и пилешко и свинско месо да не е еднотипно.Успех в оставащите дни и не се нервирай за нищо прави  така както на вас с младоженеца ви харесва.
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 09, 2012, 09:01:58 »

Мила не се ядосвай,ще стигнете до някакво решение,ние още не сме ходили да уточним менюто в ресторанта,със СВЕКЪРВИЩЕТО сме на мнение за пилешко със гъби,а за децата ще има детцко меню със кюфте ,картофки,сокче.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 09, 2012, 15:06:30 »

tOnItKaTa, не позволявайте никой да ви се бърка в сметките и идеите. Без нерви, просто й дайте да разбере, че менюто, което ви харесва е еди кое си и това ще бъде за сватбата girl_wink При нас също имаше много мераклии, които да дават идеи - ние просто им казахме 'купете си тоалети, това е, което искаме от вас. Останалите неща са наша грижа' и така и стана smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 09, 2012, 15:20:02 »

Ох тези свекърви....не знам какво да те посъветвам,защото и аз имам подобни проблеми и не мога да ги реша  pardon Ако можеш да я убедиш действай!
А за грима- и аз бих те посъветвала да е малко по-силен,а за миглите...сестра ми има същия проблем със миглите със снопчета,затова вече си слага цели мигли... Flower
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 09, 2012, 19:01:30 »

Bulka88 .. относно грима, днес бях на 2ра пробна за него и установихме, че тъмния грим на мен не ми стои, за разлика от светлия(не успях да се снимам, за да видите), но аз ходя на солариум в момента, а много бързо потъмнявам, а имам още 4 или 5пъти ходене и .. тенът, с тъмния грим и бялата рокля не ми се връзва, затова с момичето решихме на място в самия ден да решим дали да засилим или намалим, зависи от тена, които съм постигнала smile
А относно СВКЪРВИЩЕТО МИ tease ... в сряда ще пиша как е минало дегустацията и дали има потърпевши след нея .. ихихи smile
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #39 -: април 10, 2012, 09:10:28 »

При менбаща ми беше този, който настоява за свинско. За него пилешкото не било месо. Обаче със свинско едно, че ни е по-скъп кувертът, второ, че ние самите обичаме пилешко...И с трите вида сирена е много хубаво според мен (само него дегустирахме, предястието и салата малко на сляпо). Пред баща ми казах, че ще мислим още и ще се допитаме до гостите. Той не е отварял темата пак. Ако го направи, мисля да му кажа- ок, за теб и твоите гости (той кани 4 роднини и сигурно го е страх да не го "изложим" с пилешкото)  ще сервират по една свинска пържола и готово, за останалите пилешкото. ТА да избира- или така, или за всички пилешко. Но за 5 души няма да променям цялото меню.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 10, 2012, 09:24:04 »

anna_karenina, съгласна съм с теб! Утре след дегустацията, ако СВЕКИТО си настоява за свинска пържола с шишче и кюфте,ще и предложа да го напраи на техните хора, ние на нашите пилешко и готово .. Което за мен е глупост, но тя твърди, че с пилешкото ще се изложи, но аз пък твърдя, че напротив .. това свинско шишче,кюфте и пържола, можеш да го ядеш на всеки един пазар ...  pardon
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 10, 2012, 14:42:09 »

anna_karenina, съгласна съм с теб! Утре след дегустацията, ако СВЕКИТО си настоява за свинска пържола с шишче и кюфте,ще и предложа да го напраи на техните хора, ние на нашите пилешко и готово .. Което за мен е глупост, но тя твърди, че с пилешкото ще се изложи, но аз пък твърдя, че напротив .. това свинско шишче,кюфте и пържола, можеш да го ядеш на всеки един пазар ...  pardon

good good good
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 10, 2012, 21:25:16 »

Тони честита темичка и от мен smile
Гримът е стахотен, роклята също, чаши и всичко е направо невероятно smile Прическата също ми харесва smile Относно Свеките не се впечатлявай , сватбата си е ваша, а не нейна , ако искат след сватбата да си направят тържество с прасенца, кюфтенца и каквото искат. Бъди смела и отстоявай това, което ти се нрави. Пожелавам само полжителни емоции и една прекрасна и незабравима сватба smile
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 10, 2012, 22:06:42 »

emetoem - Благодаря ти! give_rose Успя да ме разсмееш - права си - трудно ми е, но се опитвам да го правя Wink
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 10, 2012, 22:18:29 »

blum
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: