Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 13:41:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на tOnItKaTa- 28.04.2012  (Прочетена 41860 пъти)

sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« -: април 03, 2012, 13:11:23 »

tOnItKaTa, от толкова сватби на тази дата сме взели, че сме пропуснали да ти направим темичка. Чакаме да споделиш предсватбените си вълнения, развитието на подготовката, а също така да разкажеш как е минал големият ден. Пожелавам ти много спокойствие и положителни емоции. give_rose
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #1 -: април 03, 2012, 22:07:30 »

Тони, пожелавам ти мнооооого положителни емоции в оставащото време smile и много леки и спокойни дни до сватбата ти weddingday
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: април 04, 2012, 07:26:37 »

Тони честита темичка и от мен .Успех в оставащите дни и повечко емоциики и по малко ядове.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: април 04, 2012, 09:08:24 »

Ехаааа какво става тук вече не мога да преброя булките с тази дата  girl_haha
Честита темичка и от мен, миличка  give_rose Чакаме с нетърпение да разкажеш до къде сте стигнали с подготовката и с каквото можем ще помагаме girl_wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: април 04, 2012, 09:12:44 »

Честито за темичката, само положителни емоции и приятни изненади пожелавам на финалната права  blum blum Чакаме разказче за подготовката  Bravo
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: април 04, 2012, 10:44:21 »

Честита темичка ,Тони @}->--Включвай се по-честичко  да разказваш докъде сте стигнали със задачките :)Много усмивки и хубави моменти да съпътстват финалната подготовка за големия ден smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: април 04, 2012, 11:02:18 »

Включвам се и аз!  give_rose
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: април 04, 2012, 11:44:15 »

Честита темичка и аз мен  give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: април 04, 2012, 16:18:31 »

sunset Благодаря ти първо за направената тема. Благодаря и на всички ви за пожеланията - наистина много булки smile но нека за хубаво да е  heart

Ние сме вече почти готови с подготовката за ГОЛЕМИЯ ДЕН. Аз имам роклята (част от нея е в снимките ми на профила), обувките. Моето мило, също има костюм и обувки. По нас, останаха само бельото и бижута за мен smile
Вчера след толкова обикаляне избрахме и халките, дадохме ги по поръчка и събота ще ги вземем (нямам търпение за тях) Ще имам и 3 шаферки, които са напълно готови и тръпнат в очакване. Имаме - късметчета, шампанско, свещи, бутониери за гостите ... DJ-Я И ФОТОГРАФ С ВИДЕООПЕРАТОР СА РЕЗЕРВЕ ОТ 2МЕСЕЦА ... остана само да си намерим гайдари за самия ден за пребулването и момче и момиче от ансамбъл, които да ни танцуват пред кумовете. Дори сме и поръчали питата и пилето smile
В петък съм на пробна прическа и пробен грим ... (която нямам идея каква ще е) само знам, че искам нещо прибрано ...  Тази неделя с майка ми довършваме кошниците, които мисля лично да направя ...другата седмица сме в ресторанта, за да дегостираме менюто и да си изберем сватбената торта и тортата за кумовете ... това, е което се сещам ... има и малки дребни подробности, чак ме е страх да не изпусна нещо, което е важно smile
« Последна редакция: април 04, 2012, 16:22:21 от tOnItKaTa » Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: април 04, 2012, 17:16:15 »

tOnItKaTa честита темичка и от мен мила и не забравяй...още по-малко от месец и... приказката започва  give_rose
« Последна редакция: април 04, 2012, 19:21:22 от cveta_d86 » Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: април 04, 2012, 18:38:20 »

Благодаря ... вълненията наистина спират дъха ми, още от сега smile  heart
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 05, 2012, 06:25:39 »

Честита тема и от мен  give_rose много се радвам, че започна сезона на булките smile
Вие сте готови и са останали дреболийки браво  Bravo
разгледах галерията ти   Wink роклята ти стои много добре  good, а прибраната прическа много ми хареса  good ти нея ли си избрала ?
Спряла ли си се на ансамбъл - ние ще сме със Зевзеци - ако искаш виж има сайта  good
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: април 05, 2012, 11:04:58 »

Благодаря ти!  give_rose Но ние не сме от София, миличка ... сватбата ни ще е в Сливен, но и тук има доста ансамбли, ще измислим нещо smile

След малко отивам да гравирам чашите  blum нямам търпение да ги видя готови, ще ги снимам и довечера ще ви ги покажа. Относно прическата съм се спряла на една от 2те варианта, но се чудя коя по-скоро да е (утре съм на фризьор и може би с нея най-точно ще преценим)  pleasantry
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: април 05, 2012, 15:26:06 »

Супер! Ние също си гравирахме чашите и се получи много хубаво heart Ще чакаме снимки да показваш, както и на прическата
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: април 05, 2012, 15:55:45 »

tOnItKaTa честита темичка!!!  give_rose
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: