Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 01, 2025, 19:47:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата (Прочетена 309203 пъти)
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата
«
Отговор #150 -:
март 12, 2007, 13:21:19 »
честно да ви кажа до сега не сам била на сватба на която да има подаръчета за гостите(аз не че сам била на много сватби
)но знаех че може да се подаряват и като ставах кума питах моята приятелка дали ще има такива и тя доста се учуди от това,явно не всички знаят за този момент.Аз малко се притеснявам че някои от гостите,може би по възрастните ще се чудят какви са тези неща но едва ли има човек който да не се радва на подарак
а съм сагласна че всеки сам си преценява според вижданията си
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #151 -:
март 12, 2007, 13:22:38 »
абсолютно сън съгласна с теб маслинка
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #152 -:
март 12, 2007, 17:38:12 »
Цитат на: maslinka в март 12, 2007, 13:21:19
честно да ви кажа до сега не сам била на сватба на която да има подаръчета за гостите(аз не че сам била на много сватби
)но знаех че може да се подаряват и като ставах кума питах моята приятелка дали ще има такива и тя доста се учуди от това,явно не всички знаят за този момент.Аз малко се притеснявам че някои от гостите,може би по възрастните ще се чудят какви са тези неща но едва ли има човек който да не се радва на подарак
а съм сагласна че всеки сам си преценява според вижданията си
Цитат на: siska в март 12, 2007, 13:22:38
абсолютно сън съгласна с теб маслинка
И аз!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #153 -:
март 12, 2007, 22:44:28 »
Аз съм била на сватби с подаръчета и на такива без.Като дете си пазех даже кошничките /то тогава само това имаше/.Много мил спомен е когато ги погледнеш и се сетиш з анякоя щастлива двойка.После си спомняш как си споделил щастието им и т.н. и т.н..От друга страна гостите така получават специално внимание,т.е. повече от обичайното.То е ясно че е уважение за тях че са поканени,но това е просто спомен.Понякога минават години,живота става напрегнат и забравяш нечия сватба.Но когато погледенеш подаръчето или кошничката се усмихваш и се връщат назад в приказката от сватбата.Това е!Разбира се че е лично мнение.А разхода не е голям.Пък ако става на въпрос то и гостите могат да кажат:"Защо да им подаряваме подаръци,ние сме ги уважили като сме дошли"
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #154 -:
март 13, 2007, 10:31:30 »
аз си мился, че трябва да има малко подаръче, било то снимка или малък сувенир !!!!!!!
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #155 -:
март 13, 2007, 10:36:44 »
ДА И АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПОДАРЪЧЕТА А ТОВА Е НОВА МОДА ПО СВАТБИТЕ И ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЗНАЯТ !!!
Активен
Ели .
«
Отговор #156 -:
март 13, 2007, 10:42:38 »
именно - ще им бъде интересно на гостите и най-вече ще се зарадват, че не само късметчета ще имат , ами и подаръчета !!!! ще се поласкаят според мен !!!!
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #157 -:
март 13, 2007, 10:44:09 »
ДА НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА !!!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #158 -:
март 13, 2007, 10:59:36 »
Наистина за пръв път чувам,че има сватби,на които не се дават подаръчета на гостите,аз лично не съм била на такава!?!!?Едно време бяха прословутите кърпички,поставяни с топлийка и кошничките с жито,бонбонки и стотинки,сега са керамичните фигурки,свещички,бонбониерки и всичко,което ни роди фантазията...Не бих нарекла това
разход
,по-скоро
инвестиция
!Да,инвестиция-в доброто настроение и благоразположение на гостите,защото не може да няма тръпка,когато се настанят на масата там да открият своето
лично
подаръче-знак на уважение и благодарност от младото семейство и мил спомен от тяхното тържество или пък когато им го връчите лично с наздравиците,а не минавате просто да "съберете" някой лев!А колкото повече тръпки и жестове към гостите-толкова по-висок градус на настроението,нали
?!? Аз не бих си го спестила и не го смятам за излишен разход!Тук виждам чудесни идеи и добре ще помисля по въпроса кое ще бъде най-ефектно и изненадващо за гостите
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150
«
Отговор #159 -:
март 13, 2007, 11:10:29 »
Цитат на: Rossistela в март 13, 2007, 10:59:36
Наистина за пръв път чувам,че има сватби,на които не се дават подаръчета на гостите,аз лично не съм била на такава!?!!?Едно време бяха прословутите кърпички,поставяни с топлийка и кошничките с жито,бонбонки и стотинки,сега са керамичните фигурки,свещички,бонбониерки и всичко,което ни роди фантазията...Не бих нарекла това
разход
,по-скоро
инвестиция
!Да,инвестиция-в доброто настроение и благоразположение на гостите,защото не може да няма тръпка,когато се настанят на масата там да открият своето
лично
подаръче-знак на уважение и благодарност от младото семейство и мил спомен от тяхното тържество или пък когато им го връчите лично с наздравиците,а не минавате просто да "съберете" някой лев!А колкото повече тръпки и жестове към гостите-толкова по-висок градус на настроението,нали
?!? Аз не бих си го спестила и не го смятам за излишен разход!Тук виждам чудесни идеи и добре ще помисля по въпроса кое ще бъде най-ефектно и изненадващо за гостите
Абсолютно съм съгласна с теб
.Все пак всеки си преценява според възможностите и според вижданията.Ние примерно си харесахме едни много сладки слончета(2 лева брой)и ще ги вземем за подарък на гостите.Решили сме да не ги оставяме на масите,а когато минаваме за наздравицата шаферката да ми ги подава и аз да ги подарявам
.Надявам се,че ще се получи добре и ще им остане скъп спомен от нашия сватбен ден!
P.S.Знам че слончето носи касмет в дадена къща,когато дупето му е обърнато към вратата на дома.
Активен
Ели .
«
Отговор #160 -:
март 13, 2007, 11:26:27 »
Цитат на: geri84 в март 13, 2007, 11:10:29
Цитат на: Rossistela в март 13, 2007, 10:59:36
разход
,по-скоро
инвестиция
лично
.Все пак всеки си преценява според възможностите и според вижданията.Ние примерно си харесахме едни много сладки слончета(2 лева брой)и ще ги вземем за подарък на гостите.Решили сме да не ги оставяме на масите,а когато минаваме за наздравицата шаферката да ми ги подава и аз да ги подарявам
.Надявам се,че ще се получи добре и ще им остане скъп спомен от нашия сватбен ден!
P.S.Знам че слончето носи касмет в дадена къща,когато дупето му е обърнато към вратата на дома.
И КОГАТО ОПАШКАТА МУ Е ПРИБРАНА ПОД ДУПЕТО !!
«
Последна редакция: март 13, 2007, 11:28:04 от Ели Атанасова
»
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #161 -:
март 13, 2007, 11:27:04 »
Цитат
Да,
geri84
,и аз имам у дома такива слончета от сватба-с дупето към вратата са
!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #162 -:
март 13, 2007, 14:44:13 »
Rossistela много ми хареса това,което си написала!
Напълно съм съгласна с теб!Това е най-правилното тълкование,което съм чувала за тези подаръчета!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #163 -:
март 13, 2007, 17:58:41 »
Цитат на: geri84 в март 13, 2007, 11:10:29
И ние така ги подарявахме на гостите докато минавахме за наздравица.Много хубаво се получи!А и двете малки сладки шаферки тичаха напред назад с кошничките да ги носят.Има ги на стр.9
Активен
desito07
Ентусиаст
«
Отговор #164 -:
март 13, 2007, 18:13:34 »
аз мислех да са едни гълъбчета, кацнали на къщичка, но идеята за семената много ми допадна
Харесвам по нетрадиционните неща, а това е точно по мой вкус
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13