Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:41:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Yara- 29.04.2012  (Прочетена 42452 пъти)

emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 01, 2012, 22:16:01 »

Яра браво планът и подготовката са минали много добра, ама какво стана с младоженеца..... ? smile  Прекрасна булка си smile всичко е било прекрасно smile
Активен
Lalena
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #136 -: май 02, 2012, 06:53:14 »

Yara, честито и от мен! Бъдете многооо щастливи и винаги влюбени! Изглеждате прекрасно!
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 02, 2012, 06:57:44 »

tease Младоженецът се появява към 2 без 10 с кумувете, семейството на сестра му и още 2 приятелски семейства.
Забавното беше, че изведнъж 7 деца за секунди забелязаха плодовите шишчета и шоколада и толкова координирано нападнаха масата, че все едно се бяха наговорили.
Имаме много смешни снимки как всеки ръфа шишче с плодове:).
Казвам имате 15мин да пием по едно шампанско, да им сложим бутониерите и 2.05 тръгваме.
Всичко мина по план - излязохме 2.05, ритане на менчета, сложно качване в колата с тази моя рокля и 2.15 бяхме на път. Точно 2.28 пред Ритуална - трябваше да сме там 10 мин по-рано от часа ни - 2.40.
При нас всичко идеално, но родителите на Емо ги няма. Пак лека паника и звъни и те казват, че тъкмо влизат във Варна. Шаш пълен - как така, ние след 5 минути влизаме за ритуала. Молихме се на длъжностните лица да забавим малко. Не знам и кой беше преди нас, но доста се забавиха с приемането на поздравления и искрено им благодаря. В 2.50 вече ни казват влизаме. Дадохме чашите, халките и Емо изведнъж вижда през процепа на вратата родителите си - горките запъхтяни, изпотени, притеснени.., но все пак тук:)
Ритуалът мина много бързо, халката разбира се едва ми влезе - аз я разширих малко, но явно ще я увелича с още половин размер. Тя е широка като големина, така че зимата се надявам да не се изхлузва лесно, но не искам да ми е толкова тясна и през топлите месеци.
За църквата имахме предостатъчно време над 40мин и всичко мина спокойно. После си направихме фотосесията в Оазис на Ривиера и после партиии до 2ч през нощта.

Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 02, 2012, 07:11:19 »

Много благодаря на:

Поля http://www.imperatrizata.blogspot.com/- която ни направи страхотни покани, манюта и табелки за маси.
На моя прекрасен приятел Даниел от http://www.trfstudio.com/, който направи табелата за разпределение на масите и снимките на гостите
Наталина http://www.weddingsvarna.com/, която сътвори красивата ни украса
Иво http://www.floris.bg/, който дори и със скромния ми бюджет ми направи прекрасни цветни букети
Ескейп - http://escape.bg/ за страхотната ми прическа, но още по-важно за това, че успяха да поправят ужасно жълтите ми кичури, които не знам как, но моята дългогодишна фризьорка точно за сватбата ми сътвори
Кристина от http://www.facebook.com/pages/Mascara-make-up-studio/113368922010916, която ме направи красива и успя да заличи синьото ми око  smile
На Аптеката до нас - не знам как се казва, но ми дадоха правилните неща:)
На Езра за препоръчаното лекарство и него пих, сигурно е помогнало и то:)
На Хотел Романс и Гергана и Пламен  - справиха се страхотно!
Единствената ми забележка е, че имат практиката да работят с някакъв фотограф, който снима гостите. Не знаехме за това и дойдоха точно преди да влезем в ресторанта. Питаха ни, казаха, че Милен няма нищо против, но в цялата суматоха им казвам ок.
Езра - ако искаш или не искаш такъв фотограф повдигни въпроса като плащате вече, защото ще е точно преди сватбата.
Ако ме бяха питали тогава щях категорично да им откажа, не ми харесва да се искат пари на хората за снимки, които в повечето случаи не им трябват.
« Последна редакция: май 02, 2012, 07:13:10 от yara » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 02, 2012, 09:57:26 »

Благодаря ти за инфото  give_rose ще им го спомена, аз също не го обичам това; били сме на събиране от работа с шефа в Хоризонт и единият път човека се изпохарчи за снимки (дет няма смисъл и не стурват толкова), ама от неудобство; то и на др. сватби е имало такава практика, но аз ще им го спомена че не искам (все пак това не съм го поръчала при кувертите  good )
Радвам се, че си ме послушала и предполагам е имало макар и малко ефект от съвета ми  give_rose Ще чакам още снимки като получиш, ако искаш да покажеш  girl_wink
Активен
Lalena
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #140 -: май 02, 2012, 10:10:19 »

Yara, искам да те попитам няколко неща тъй като вече си минала по този път и имаш пресни впечатления smile нашият ритуал също ще е в 14:40 и след това църква в 16:00, стигна ли времето след ритуалната за поздравления и придвижване до църквата или се налага по експедитивно да се действа? Също колко време преди сватбата уточнявахте вида на украсата, тъй качто аз още нямам ясна представа за това кое как да изглежда. Табелките за масата и имената на гостите от ресторанта ли ги нареждат или от агенцията? Надявам се да не съм досадна с въпросите, но определено имам нужда от помощ за да си изясня някои неща lol
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #141 -: май 02, 2012, 10:25:22 »

Честито на новото семейство и от мен  Bravo Много любов и разбирателство Ви желая  heart   kiss
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #142 -: май 03, 2012, 11:08:45 »

Yara - красива, нежна, прекрасна, влюбена! Снимките са невероятни, букета е разкошен, украсата прелестна. Няма да коментирам младоженците защото за тях има само една дума - ЛЮБОВ! Пожелавам ви да ви съпътства до края на света и отвъд! heart
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 04, 2012, 07:36:50 »

Лора, била си прекрасна булка- нежна, изтънчена, с много стил!!! Бъдете много щастливи!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 04, 2012, 08:20:43 »

Аз исках да те питам тъй като доста време избира , доволна ли си от тортата  give_rose
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 04, 2012, 09:23:59 »

Отново благодаря за хубавите пожелания!

Езра, в крайна сметка тортата я взехме от Краевекспрес.
Като вкус поръчахме съвсем различна от тази на Ламор, но беше също много вкусна.
Свекърва ми каза, че изяла 2 парчета, а една приятелка каза, че била най-вкусната торта, която е яла на сватба, а тя е доста критичен човек. Други мнения не съм събрала.

Беше с ванилов и карамелен крем и кафеви блатки и с млечна заливка, а не с фондан. Качвам след малко снимка в галерията - направихме я втория вариант, който бях харесала, защото от Краевекспрес съвсем коректно ми казаха, че с първия няма да се правят толкова добре както с втория.
Само цветовете сменихме и съответно височината на етажите. Понеже у нас максималния стандарт е около 10см, а тази на снимката е поне 12см. Американските ги правили почти без крем, което позволява високи етажи, а при нас ако са толкова високи ще се слягат, а  и самото парче идва много високи после като се реже.
Това и от двете места ми го казаха.

Иначе на Ламор като вкус за торта брюле беше най-вкусната, която съм яла. Но след като дори не пожелаха да се постараят да поправят вида или да разгледат и другия вариант,реших  че няма смисъл да се занимавам повече.
От Краевекспрес ми звъняха самоинициативно два -три пъти да ми потвърдят цена, да уточним етажи, цветове и какво те считат, че могат да направят най-добре. Поискаха ми да им занеса панделката от поканите, за да напаснат точно цвета. За мен такова трябва да е отношението, а не аз да им се моля да ми направят торта за 300лв.

Всъщност цената на Краев за мое огромно учудване беше 2.35лв на парче.
« Последна редакция: май 04, 2012, 09:39:23 от yara » Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 04, 2012, 14:11:09 »

Yara, честито! Била си прекрасна булка give_rose Пожелавам ви много щастие, бъдете винаги толкова влюбени и развълнувани както в деня на сватбата си!!! heart
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #147 -: май 04, 2012, 14:51:52 »

Yara ти си просто една прекрасна булка  give_rose От вас струи толкова любов, че чак щях да се разплача - прекрасни сте  give_rose give_rose give_rose Очакваме още снимки, много хубави снимки са ви направили  Bravo
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 04, 2012, 19:39:16 »

Yara,прелестна булка си била,толкова стилна,всичко ми харесва :bravo:Пожелавам ви щастие,любов,сбъднати мечти и още много незабравими моменти заедно give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 05, 2012, 06:05:23 »

По принцип и аз съм чувала, че краевекспрес правят хубави торти, а от Крамер защо се отказахте  smile
Другото, което исках да те попитам е за алкохола и безалкохолните-при вас колко беше необходимо и за колко души, че се чудим ние...
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: