Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:36:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Yara- 29.04.2012  (Прочетена 42645 пъти)

yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 13, 2012, 20:56:46 »

Днес, се чухме с едни приятели, които живеят на 2 преки от нас и на тях били разбити мазите преди 3-4 дни. От няколко са взели отново алкохол. Не е кой знае какво, но поне ме успокоява, че не е някой съсед. По-скоро са наблюдавали района.

Взех си роклята  yahoo. Като са прибрали леко под мишниците сега ляга идеално. Ще гледам тези 2 седмици да правя повечко упражнения за ръцете и гърба, защото те имат нужда от стягане и отслабване. Особено на гърба, защото там даже и както имам леко разстояние от роклята като си вдигна ръцете или ако са плътно прибрани до тялото се получава съвсем леко изкачане на паласките. Но все пак съм много по-слаба от колкото преди 2г, а да не говорим преди 4 години, така че съм си казала, че няма да ми пука ама хич:)
Пробната прическа бе много добре, ще направим само 1-2корекции на истинската

* P4131098 2.JPG (54.98 KB, 493x525 - видяно 261 пъти.)
« Последна редакция: април 13, 2012, 21:02:19 от yara » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 13, 2012, 22:04:30 »

добре направена, браво.  good
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 13, 2012, 22:27:30 »

Аууу супер прическа браво  yahoo
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #63 -: април 13, 2012, 23:22:41 »

Прическата ти е много хубава! Сигурна съм, че в деня ще изглеждаш супер! give_rose
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 14, 2012, 06:13:07 »

Браво за избора на прическа .Много стилно  give_rose
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 14, 2012, 08:16:49 »

Yara - прическата ти е много хубава - поздравления Wink
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 14, 2012, 10:15:43 »

Отива ти  good
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 14, 2012, 20:43:14 »

яра, прочетох за тортата-вие пробна и правихте-съжалявам за случилото се
сега какъв вариант остава
аз гледам сайта на торти неделя или на крамера...
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 14, 2012, 21:14:44 »

Честно казано не знам.

Ходих миналата седмица до Неделя (не знам дали ти бях писала?)Тортите не се правят във Варна, а се доставят от София.
Но понеже нашата сватба е в неделя, ще трябва да се достави в събота, защото не правят доставки в неделя. Т,е сигурно ще е направена в петък.
За мен това не е опция, а и като гледам ще трябва да се откажа от това какво искам и за пореден път да се примиря с българската действителност и да избирам от каталозите, които имат в сладкарниците.
Ще се обадя в Крамер в понеделник - там предложиха друг вид торта на по- поносима цена, ще разгледам и каталога им дали ще харесам нещо като визия, за да няма повече рискове.

Не съм си и мислила, че една толкова семпла торта ще се окаже такъв непреодолим проблем.

Другото нещо, което се сблъсках днес са сватбените свещи - брокат, брокат и много брокат - това е.
Аз не искам никакъв брокат - първо защото не харесвам, второ защото на светлината отблясъците са основно зелено-лилави.
Никъде не намерих елегантни чисто бели свещи - гладки или усукани няма значение, само да са без брокати и декоративни  гълъбчета. Имаше само едни без декорации, но супер груби май били полски, които не са опция.

Не знам защо всички неща за сватбата са възможно най натруфени с всякакви му там финтифлюшки, камъчета, брокати, панделки... Само като видя украсите за шампанско и кошничките ми става лошо.

Вече започнах да си мисля, че аз не съм наред tease и че представата ми, че една сватба трябва да е нежна, семпла, стилна, премерена е абсолютно грешна.
Нали и затова роклята е бяла - като празник на невинността, чистотата, новото начало...., а всички тези китайски боклуци в магазините ни, определено са много далеч от този смисъл.

« Последна редакция: април 14, 2012, 21:16:17 от yara » Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 15, 2012, 08:05:25 »

Аз поръчах оттук. Нямах изискване да няма брокат, но сега като поразгледах последните два модела, мисля че са без брокат. Доставят ги до няколко дни.
http://www.svatba-bg.info/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=7
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 19, 2012, 10:24:13 »

yara, какво стана с тортата, намерихте ли решение? А свещи?
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #71 -: април 19, 2012, 16:08:13 »

Страхотна прическа  good
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 20, 2012, 10:15:51 »

Здравейте,

Не съм писала, защото беше много натоварено последните дни и все не стига времето.

Тортата ще е от Крамер. Чакам днес последно потвърждение на цената, видях направена роза и е много сполучлива. Сега само мислим дали да остане точно тази странична декорация или да направим една друга, която харесах. Тази втората стои по-нежно... ще реша днес.

Иначе вчера беше мега натоварен ден, аз го бях взела свободен от работа, за да мога да отметна няколко неща, но милото се наложи да ходи спешно до работа и беше в пълна сила приказката и Сам войнът е войн:)

В 8.50ч бяхме в Ритуалната да оставим документите, да платим и да подпишем декларациите за смяна на името. Той хукна за работа, а аз се мотах до 10ч, за да отворят булчинските магазини. Намерих изчистени свещи в екрю - чудо и още по-хубавото е, че намерих изчистена чанта е в екрю точно каквато исках. Довечера ще я снимам. За всеки случай взех едно декоративно цвете и мога да го залепя, ако ми дойде прекалено семпла.
После в 10.30 среща с Ди Джея - много добре мина, мисля, че сме на една вълна с него.
След това в 13.30 минах да избера кутия за чашите от един чудесен магазин за опаковки - те са от италиански кристал от комплект и затова нямат кутия.
В 14ч среща с агентката за последно плащане  tease заболяме душата, но какво да се прави. Нещо не останах очаровано от декорацията, която предложи за чашите и шампанското и реших да погледна в горното магазинче.
В 15ч - среща в ресторанта - също съм много доволна, уточнихме всичко, остава другата седмица да занесем повторно взетото пиене, доставчика да достави останалите неща и да платим.
В 16.30 - обратно до магазинчето за украса, където харесах много красива панделка и се разбрахме те да ми направят украсите за чашите и шампанското.
17.00 - среща в Крамер да взема пробните торти. С тях уточнихме нещата и сега остава да избера и торта за кръстницата. Примемам предложения.
18ч - Среща в "Сладко изкушение"  исках да ми направят къпкейкове - пълен провал... но на фона на останалите неща е дребна работа. Отказвам се от къпкейковете за вземането ще взема дребни сладки и няколко хапки с плодове. Мисля, че ще е добра комбинация с шампанското?

Днес сутринта пуснах да се правят табелата за разпределение на гостите и една табела изненада с наши снимки и със снимка на всеки от гостите. Там чакам още 5-6 човека да ми пратят снимки, че не можах да изровя нито от моите, нито от фейсбук. Дизайнерът трябва да е готов с печата до четвъртък. Нарочно го оставих за накрая, за да реагираме ако има някой още отпаднал.

Остават обеци - мъка, мъка  cray не намирам подходящи, риза за милото и среща с фотографа.
« Последна редакция: април 20, 2012, 10:18:17 от yara » Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #73 -: април 20, 2012, 10:33:17 »

Ейй супер нещата се подреждат малко по малко. Спокойно ще намериш обеци, риза също ще вземете. Само не се паникьосвай   good   give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 20, 2012, 10:51:57 »

Yara, браво на война, много добре се е справил вчера Bravo Радвам се, че си успяла да си намериш така издирваната чантичка и свещите - хайде снимай и показвай blum
Какви трябва да са обеците - висящи, с перли, сребърни/златни...?
Проверихте ли в Крис за риза? В Denyl също има хубави ризи... всъщност вие с дълъг или с къс ръкав търсите? Защото с къс в Denyl не ми харесват, само с дълъг Wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: