Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 22:23:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Гласувайте за датата ,на която можете да дойдете  (Гласуването приключено: май 17, 2012, 17:38:21 )
14-15.07 - 12 (80%)
07-08.07 - 3 (20%)
Общ брой гласове: 15

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална среща на форума 14-15.07.2012г в Казанлък!!!!!  (Прочетена 128027 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 20, 2012, 10:48:39 »

ivelka аз съм организирала бизнес среша в този хотел и са ми сваляли цените двойно .Ако не ти представлява проблем звънни и питай за 30 двойни стаи например каква цена ще ти дадат.Може пък да стигнем до някакво споразумение .Мога и аз да попитам ,но понеже говорехме за Казанлък или Пловдив.От друга страна боженци е райско кътче направо ,така че вие избирате smilesmile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #91 -: април 20, 2012, 10:57:20 »

То както е тръгнало, май няма да е лошо да сложим ново гласуване, кото включим Боженци. Съгласна съм с всичко, казано от Фиби и Ивелка.
m0onlight , ами повечето ще ходят с мъжете си, така разбирам от коментарите.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 20, 2012, 10:58:27 »

Момичета помислете много добре за града.Избран е Пловдив, но ще се емнат ли 20 коли една след друга от хотела до някъде си и къде ще се паркират.Пак казвам Пловдив е прекрасен град, но е голям град.Също така там лятотт е като в Плевен, е аз лично не бих ви причинила жегите на родния си град, само защото ми е близко.Няма да обяснявам пък за хората от Северна Бългаия колко е неудобно и как  биха намалели.

Фийбс ви е дала добри насоки.Гледайте легловата база, защото тези хотели сигурно ще се ползват и от туристи и от гости на сватби.Не е никак лесно да се организира подобно нещо.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 20, 2012, 11:02:04 »

Напълно съм съгласна с Магито - трябва да се гледа и от практичната страна, от към организация.
Аз гласувам за Казанлък и Карлово - няма дандании, човек спокойно може да се придвижи с такси, без да му одерат кожата. Приятни градчета, в които не е адска жега - особено в Карлово.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 20, 2012, 11:56:55 »

fiibi, ще звънна днес по-късно да питам за цени за 30 двойни стаи. Аз съм на 10 мин. с кола до там и няма да ми е проблем да организирам събитието. От друга страна, на мен лично би ми било интересно срещата да бъде на място, на което не съм била, но пък наистина няма как да се угоди на всички.
Аз поемам ангажимент да звънна днес и да питам за хотел Боженци. А както се е видяло, май ще е добре на направим нова анкета наистина. Аз предлагам да включва: Боженци, Казанлък, Карлово и Асеновград. За Трявна търсих доста, но не намирам подходящ хотел с голям капацитет и на номрални цени. smile
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 20, 2012, 12:22:14 »

Много ми хареса описанието на разходката из Пловдив,което е дала svekarva,до момента,в който се усетих,че няма как да катеря баири с детето.Не знам колко деца и бременни ще има на срещата,и дали ние изобщо ще успеем да се включим,но е добре и това да се има предвид,когато се плануват дълги разходки.

От друга страна,аз предпочитам да стоя в някоя китна градина на сладка приказка,пред това да търкам подметки из главната улица и всички туристучески атракции на града.Да не го тълкувате като претенции,просто споменавам.

moonlight,повечето взимат половинките си  good Срещата се организира през почивните дни.

Беше много удобно на първата среща в Арбанаси-не бяхме всички в един хотел,но това не ни беше проблем.Заведението беше на някоко минути пеш.Въпреки,че не съчетахме нощувка и вечеря,пак ползвахме добри отстъпки за хотела.В.Търново беше на 2-3лв разстояние с такси.
Не изразявам мнение относно дата и град,защото лятото на половинката му е много трудно да отсъства от работа и идването ни е под въпрос.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 20, 2012, 12:30:21 »

Аз само да направя няколко уточнения за местността Боженци, за които се сетих. Ако изберем хотела Боженци, трябва да се придвижваме с кола до самото селце Боженци, защото се пада на няколко километра разстояние, а ако се ходи пеш - трябва да се върви по асфалтиран път, по който постоянно минават коли. За другите видове разходки и атракции отново ще е необходим транспорт. Хотелът е на 4-5 км. от Габрово, а там може да се отиде до Етъра, местността Градище, Соколския манастир, Дома на хумора и сатирата. От Боженци има стар римски път през гората, който стига до местността Градище.  Единият ден може да се разходим и до Трявна, но пак трябва да е с кола. Таксито от хотела до града ще е между 3 и 5 лева. Аз разполагам с кола, предполагам, че някои от вас също ще дойдат с коли.
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: април 20, 2012, 12:43:54 »

Асеновград е още по-далеч за хората от Северна България, имайте в предвид и разстоянията, защото си е път.Аз съм ходила до Пловдив от Плевен и през София и през Беклемето.Е мъж ми, който е шофьор накрая беше чист труп и не му беше ни до маси, ни до разходки.За това преценете добре, ще сте от цяла БГ предполагам трябва да е удобно на всички ви.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 20, 2012, 12:45:29 »

ivelka ако пристигането в хотела е към 14 ч има поне 2 часа за събиране на групата ,за първо кафенце и т.н.Може някои да се отдадат на мързелив следобед в спа-то след пътуването ,а други да се разходят в горичката около хотела,може да се организираме и всички заедно да обиколим Боженци .,после се прибираме за вечеря ,малко почивка преди това и мощен купон после.Има и пиано бар ,така че може да се продължи до сутринта .За другият ден няма смисъл от програма.Просто ,защото от личен опит ви казвам ,че всички стават след 9 ,правим една дълга закуска и пак приказки и ей го на станало 12 ,трябва да се освобождават стаите и т.н.После ,след като напуснем хотела може да се разходим из Етъра разбира се ,но на който му се иска.Ако не успеем пък предишният ден да отидем в Боженци разходката може да се предвиди за часовият интервал от 9 до 11.30 и пак ще успеем .
Не забравяйте ,че срещата не е тур по забележителностите ,а за да се видим и побъбрим.И трябва да предвидим много време за това ,както и време за събиране на групата ,защото кактои Додо каза ще има майки с деца  и т.н. т.н.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #99 -: април 20, 2012, 14:11:05 »

Маги, вие няма ли да идвате или зависи кога е?
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 20, 2012, 14:38:19 »

Инче, зависи кога е.Имам дипломна защита някъде през юни, дата не знам, също в началото на юни е и Дена на Репродуктивно Здраве, пък аз нали съм доброволец и ми се иска да помогна.И просто много въпросителни ми се събират.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 20, 2012, 14:40:13 »

Какъв е смисълът да се гласува, ако след това няма да се зачита вота на гласувалите, а ще продължават да се предлагат места, които вече са получили по-малко гласове. Така вместо да вървим напред, ми се струва, че отиваме назад. Не съм била досега на срещите, не мога да дам утвурдителен отговор отсега без да знам датите, но все пак мисля, че мога да изразя мнение. Все пак вече срещите 2 пъти са били в този регион- Арбанаси-Елена, сега Боженци, не мисля, че разликата е много голяма.
 Вярно е че чисто географски погледнато Габрово е център на България, но и Пловдив и Казанлък не са много далече. Естествено е всеки да иска да е по-близо до него срещата, но наистина не ми се струва конструктивно да започваме отново да се чудим кое място да изберем, при положение, че вече сме избрали.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 20, 2012, 14:46:22 »

Не мисля, че всеки иска срещата да бъде по-близо до града, в който живее. Лично аз предпочитам да е по-далече, за да сменя обстановката и да разнообразя. До сега се обсъждаше Боженци, защото се изразиха няколко положителни коментара, че мястото е подходящо. Аз живея най-близо, затова се предложих като отговорник. Предложението ми за ново гласуване е свързано с това, че доста хора променят мнението си с времето и докато се избистри идеята за мястото, някои може да са гласували за един град, а сега да искат повече друг. smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #103 -: април 20, 2012, 14:49:39 »

Аз също още от самото начало казах, че разбирам, че няма как да се угоди на всички и че най-малкото това искам от някого към мен, но също мисля, че е хубаво да се смени локацията. Аз честно си казвам, че миналата година искахме да дойдем, но като сметнахме разходите за пътя от Пловдив и разходите на място и решихме, че ще ни дойде в повече от към разходи за почивки (все пак повечето са си планирали и почивка с близки). Моля ви ако не приемате Пловдив и Асеновград да продължим да умуваме в тази посока - Хисар, Карлово.  
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 20, 2012, 15:01:13 »

На мен идеята за Боженци също страшно много ми харесва. Аз бях гласувала за Карлово предварително и все още ми се  ходи и там  smile Стига да е нещо малко и уютно, а не голям град, ми е все едно. Смятам, че Пловдив не е удачен вариант за точно такава среща.
Относно гласуването нямаше ли да бъде по-добре, ако се гласува само за едно място, а не за две??
От гледна точка на форумците с деца, мисля, че много по-удобно ще е ако хотелът и ресторантът са заедно, но и да не е така всеки ще прецени сам за себе си дали ще успее да дойде, все пак се събираме много и различни хора, няма как да е абсолютно идеално за всеки  pardon

Да предложа датичка - първият уикенд на юли - 7ми и 8ми.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: