Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 22:33:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Гласувайте за датата ,на която можете да дойдете  (Гласуването приключено: май 17, 2012, 17:38:21 )
14-15.07 - 12 (80%)
07-08.07 - 3 (20%)
Общ брой гласове: 15

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална среща на форума 14-15.07.2012г в Казанлък!!!!!  (Прочетена 128043 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 20, 2012, 08:50:13 »

Аз държа единствено за е ресторант с хотелска част. Мисля че така е най-удобно за всички. Аз за мястото, за къде има възможен организатор? Иначе идеята за Пловдив на мен също не ми харесва. Иска ми се някое по-спокойно местенце да е, по необикновено.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 20, 2012, 08:54:11 »

malinkata гласуването за дати тепърва предстои .
moyra в близост има ли хотел ,който да е с капацитет 20-25 стаи ?
Аз предлагам следното : дайте предложения за 4-5 места ,подходящи за такива срещи в Централната част на България ,както например moyra предложи ,давайте и предложение за дати и после ще пуснем анкета и ще гласуваме за конкретни места и конкретни дати .Защото така Пловдив и околностите ,Казанлък ,Трявба е много условно .
Еми ,дай някоя идейка за Карлово .Така като имаме идея + организатор по места ще говорим за нещо конкретно ,а не за условности .
Фийби, за Карлово Киви може да помогне, тя спомена че е запозната, аз гласувах за него заради това че все пак съм ходила един път и Сопот е наблизо. Нещо не сме се разбрали.

Веси,
Аз разбрах за Казанлък moyra и мисля че свекърва за Пловдив. За второто не съм убедена, да не взема да коронясам някой без да е свободен   Girl_hide
« Последна редакция: април 20, 2012, 08:55:55 от emmmmmy » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 20, 2012, 08:56:07 »

veseto_87, защо да е задължително ресторант с хотелска част, при положение, че може да има по-добър вариант. smile Примерно от заведението, което предложи moyra, има много подходящ хотел, който е на разстояние между 2 до 5 минути пеш.  pardon
Макар че, ако е толкова задължително, въпросният хотел е комплекс, който има много добър ресторант, но предложеният от moyra, е доста по-атрактивен.  good
« Последна редакция: април 20, 2012, 09:06:37 от lunno momiche » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 20, 2012, 08:56:21 »

Пловдив е красив град, но е много голям и ще се разпилеете, казвам ви го от опит.Ако искате наистина да се видите, отидете на малко място, където вие да сте мнозинство, да си ходите на групички и да не ви отнема един част стигането до хубаво заведение.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 20, 2012, 08:57:07 »

Пловдив е красив град, но е много голям и ще се разпилеете, казвам ви го от опит.Ако искате наистина да се видите, отидете на малко място, където вие да сте мнозинство, да си ходите на групички и да не ви отнема един част стигането до хубаво заведение.
Съгласна съм , мисля че трябва да е малък туристически град. good
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 20, 2012, 08:57:50 »

lunno momiche , идеята е да сме всички заедно ,да има програма за цялата среща и да се забавляваме заедно.Т.е. трябва да се постараем да сме в един хотел .Освен ,ако някой не е готов да направи компромис.Именно за това ви писах и в нчалото ,че хотела трябва да е в нисък ценови клас ,за да е удобно за всички.Тези ,които са свикнали с комфорт мисля ,че могат да направят компромис за една нощ в името на общото благо.
veseto_87 ако сме в малък град не е никакъв проблем да не е хотелски комплекс.Мисля,че за да се получи организацията претенциите трябва да са сведени до минимум .

Хайде да не опира до потробност за стая с или без климатик ,който помни последните организации.

Колкото до организатора - той е на доброволен принцип ,но имайте впредвид ,че човека поема сериозни ангажименти .Налага се често да се заплати капаро ,така че съобразявайте се с това.

менюто в ресторанта също трябва да бъде решено предварително .Дори и да дойдат половината от гласувалите и те са с половинките си ще се съберат 50 човека ,който със сигурност  трябв ада са предварително меню - това все пак е една малка сватба smile
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 20, 2012, 08:58:13 »

veseto_87, защо да е задължително ресторант с хотелска част, при положение, че може да има по-добър вариант. Примерно от заведението, което предложи moyra, има много подходящ хотел,, който е на разстояние между 2 до 5 минути пеш.  pardon
Защото най-малкото дават много по-добри цени, ако всичко е на едно място. Мисля че цената не е без значение. Естествено, ако има по-добър вариант, нямам нищо против.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 20, 2012, 09:03:02 »

veseto_87 smile , те ще дадат по-добри цени със сигурност, и според мен това ще стане заради по-голямата бройка на гостите на хотел.  girl_wink
А, че трябва да сме заедно - разбира се, че е така. Никой не твърди обратното.  blum smile
« Последна редакция: април 20, 2012, 09:05:09 от lunno momiche » Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #83 -: април 20, 2012, 09:18:56 »

fiibi_bg, ако не греша ти си организирала предишната среща ? Моля те когато ти е удобно да ни напишеш конкретно как сте избрали мястото, защото на мен ми е трудно да предложа нещо конкретно тъй като повечето хора ще са непознати.... pardon.
Странно ми е също защо след като след гласуването Пловдив се оказа най-предпочитан сега всеки за района на Стара планина говори (това не го приемайте като заяждане или нещо такова - просто иска ми се да до изчистим момента с мястото).
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #84 -: април 20, 2012, 09:28:35 »

malinkata , то точно отсреща се вижда един хотел  Wink
От мое име /още не сме се събрали пловдивчани/ да кажа как виждам нещата за Пловдив. Има хотели с поносими цени - две легла 34лв. за стая. Всичко зависи от общата бройка за да смъкнем цената.
Първи ден: настаняване  до 14ч., обиколка Главната /римски разкопки, пешеходна част/, Стария Град и турско кафе в Пълдин, задължително и Ритуална зала  Wink/ тя е стара възрожденска къща, повече от музей, безплатно е и може някой да ни почерпи/ и Римски стадион, после в хотела за подготовка за вечерята. Водим гостите си обикновено в "Мегдана", има програма, в битов стил е и храната е хубава на поносими цени. Подходящо е за хора, обичащи народни танци /във форума повечето са такива/. След това може да се отиде на дискотека или пътьом към хотела да заседнем в някой парк за по- специални разговори. Ако вали - катерене по скала или 3Д кино в някой МОЛ и кафе пак там.
Втори ден до обяд: първи вариант - разходка до Бачковския манастир през Асеновград /трябва да се направят поне снимки пред сватбени магазини/ с рейс.
                            втори вариант - пешеходна разходка из Гребната база или поход до върха на Бунарджика.
Може да се отиде и ресторанта на хотела, дано обаче няма някоя сватба. Цуци, една от пловдивските булки, беше споменала, че има приятели с хотел, ще я издирим за помощ.
Единственото предимство на големия град е, че има какво да се прави, ако вали и че все пак е по- лесно достъпен с влак, рейс и кола. Ще имаме и организатор и помощници  Wink
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 20, 2012, 09:58:27 »

Ако ще е в Пловдивска област, аз лично предпочитам да нощуваме в Асеновград и региона. Бяха дадени две много добри предложения:
http://hotel-bachkovo.com/kontakti.html
http://www.hotel-ogi.com/index.html

Някакси не си представям тази среща в голям и оживен град, предпочитам на по-тихо и спокойно място сред природата. В малкия град се стига много лесно от едно място до друго пеша и разходката ще бъде "задружна", каквато е и целта на събирането. Винаги ще се намери занимание за цялата група ако е дъждовно и лошо времето - тъкмо така ще имаме повече време да се опознаем, може да играем забавни и развлекателни игри като табла, карти, Не се сърди човече и други.
А ако отидем на кино, губим 3 часа, през които ще гледаме екрана, което може да правим във всеки друг ден smile
« Последна редакция: април 20, 2012, 10:00:01 от ivelka » Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 20, 2012, 10:29:01 »

Здравейте, момичета!
Включвам се и аз в тази тема smile До сега не съм присъствала на национална среща на форума и тази година имам желание това да се случи blum До колкото разбирам в момента най-обсъжданите градове са Казанлък и Пловдив или греша..? А за колко дена общо става въпрос или това ще се реши като се избере дестинацията? А дали мога да взема мъжа ми с мен или трябва да са само участници от форума? Извинете ме за глупавичките въпросчета blush
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 20, 2012, 10:30:26 »

ivelka предложенията ти са добри ,но
1.Хотел Бачково не се знае колко стаи единични и двойни разполага ,а това е важно .Ресторанта с градината е за общо 55 човека ,малко на кантар още повече ,че всички ще искат най-вероятно да са в градината .
2.Хотел Оги разполага с общо 32 леглови места ,които не са достатъчни ,за ресторанта трябва да се попита допълнително.И това е ако запазим целият хотел само за нас ,а не се знае дали няма да има и други резервации.

Аз ви предлагам нещо подобно да е :

http://hotelbojenci.com/

Хотела и ресторанта са големи .Има място и за нас и за гости .Кухнята е превъзходна,а се намери на невероятно място.Не казвам ,че това трябва да е мястото ,но нещо подобно .

Колкото до предпочитанието за планина.При всички случаи организацията ще протече поне 2 месеца ,температурите в Пловдив ще са високи ,а в планината ще съчетаем срещата с прохладата и почивката .Това е .
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 20, 2012, 10:36:20 »

Аз си мислех да предложа точно този хотел, но знам, че цените там са високи (или поне не в ниския ценови клас). Ако наистина ни трябва хотел с капацитет над 50 човека, всички ктини семейни хотелчета в региона, които аз знам, няма да ни свършат работа. Мога да се обадя в Боженци (познавам служителката, която прави резервации) и тя ще ни уреди за колкото човека й кажем места за спане в селцето Боженци, но може да сме в 1, 2 или 3 къщи. Но Боженци е много малко селце и ще сме пак наблизо, а и има подходящи ресторанти smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #89 -: април 20, 2012, 10:38:41 »

ivelka , предполагам, че ако остане Пловдив, ще се обсъди задължително дали да се остане в града или да се отиде в някой от тези хотели. Мисля, че и там може да поемем организацията. Цената за нощувка в Оги е 40лв. за двойна стая, всичко друго е допълнителна услуга. През летните месеци басейнът е включен към нощувката. Легловата база е за 32 души. Не познавам другия комплекс, но май и той е за по- малка група. Съгласна съм, че така е по- добре, просто казах какво може да се прави в Пловдив. Аз гласувах за Казанлък и тайно се надявам да "обърнем" вота  Wink.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: