Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:28:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Гласувайте за датата ,на която можете да дойдете  (Гласуването приключено: май 17, 2012, 17:38:21 )
14-15.07 - 12 (80%)
07-08.07 - 3 (20%)
Общ брой гласове: 15

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална среща на форума 14-15.07.2012г в Казанлък!!!!!  (Прочетена 127837 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 06, 2012, 14:03:05 »

gucci , чакай да ме видиш, пък тогава ме кани  Wink, да не съжаляваш после  diablo.
Да питам ветеранките, как се разпознавате? Като ще водите и мъже, има ли теми, по които не се говори?
Абе аз съм се убедила ,че си готина като човек иначе нямаше да искам да те виждам в Пловдив.Мале като се сетя къде бяхме се замъкнали и как объркахме пътя и чак ме хваща смях.Така ,че не забравяй банските ,че въ вварна ще ти трябват задължително.Ами как се разпознаваме-по снимки.Ако синмките не свършат работа в действие влизат телефоните.Ама май не се случвало да не се разпознаем.Ами аз моя мъж съм го водила на хиляди срещи и никога не е имало проблем с приказките.А и те леко ни изостваят и се обединяват по мъжки да си лафят.Все си намират теми.Даже на една такава среща бяха измислили че трябва да има подфорум само замъжете във форума дето да можели да си пишат.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юли 06, 2012, 14:10:17 »

софийските срещи се познаваме по следния начин : като видиш 2 или повече жени които подхвърлят телефони със снимки, тефтерчета и крякат по -силно от всички молни гъски pleasantry , то това са форумките funnytooth goody
funnytooth направо ме уби,Ем!
Свекърва,тези,които сме с деца ще ни познаеш веднага по снимките!А и едва ли ще има други луди дето вместо на море да заведът децата в Казанлък през уикенда  tease
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 06, 2012, 14:19:33 »

Ееее,така ми харесвате,какво настроение се оформя само good

Значи допълваме към списъка Киви - 1бр. нощувка и вечеря,нали?
gucci - благодаря за инфото за Тео good

Додо,Мая със сигурност е с нас до началото на вечерята,предлагам да направим размяна на дъщери,ти ще се подготвиш с моята за предстоящия ви период,аз ще си припомня отминал с Дари tease

Външни хора си ползват басейна. Да,вечерята е на открито smile

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #318 -: юли 06, 2012, 14:22:12 »

Ох, ами ще вечерям да... и има вероятност да заспя smile smile smile Емчо, ще ме вземете ли на отиване ако съм достатъчно ранобудна (и ако официално обещаеш да не ме правиш на салата)?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юли 06, 2012, 14:25:33 »

Кивчо няма страшно няма да те оставим да заспиш.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #320 -: юли 06, 2012, 14:33:17 »

Свекърва ти ме уби от смях днес  danceg
Така, така..... Wink Знам аз за всяка по някой компромат, ще видите като донеса разпечатки. Онази тема, дето си говорихме за мъже, ми е повече от достатъчна.
Щом ще сме на открито ще нося и препарат против комари.
kiwi , не вярвай на обещания. Мене поне, като част от салатата, ще ме сдъвчат с парцалите /както всеки прави със свекърва си/.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юли 06, 2012, 14:47:09 »

Ох, ами ще вечерям да... и има вероятност да заспя smile smile smile Емчо, ще ме вземете ли на отиване ако съм достатъчно ранобудна (и ако официално обещаеш да не ме правиш на салата)?
взимам те, но за салатата не гарантирам ! Освен това си мисля че ти си птицата киви  funnytooth
Така, така..... Wink Знам аз за всяка по някой компромат, ще видите като донеса разпечатки. Онази тема, дето си говорихме за мъже, ми е повече от достатъчна.
Щом ще сме на открито ще нося и препарат против комари.
kiwi , не вярвай на обещания. Мене поне, като част от салатата, ще ме сдъвчат с парцалите /както всеки прави със свекърва си/.
Моят е толкоз мълчалив че аз понякога се чудя дали е  в стаята  heart
Браво за препарата, това ми напомня и аз да взема.
А теб ще те сложим като подправка на салатата, спокойно  tease
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юли 06, 2012, 15:06:51 »

svekarva за мене компромати нямаш.Така ,че хич не ме е страх от тебе.Аз ще си взема и аз нещо ,че както ме обичат комарите ще стана като шаркава.
Кивчо ако беше мръвка да те хапна,ама киви плод не ме блазни.
Мале чудя се как ще ни стигне вечерта.
А да не забравите ,че традицията повелява да се съберем сутринта да пием кафе и да закусваме заедно.Моля вземете някой и друг фотоапарат ,че нашия не е много читав.
А колко съм щастлива ,ч ще сме отвън,че иначе трябва да излизам да пуша сама,че сигурно всички сте непушачи.

Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 06, 2012, 15:27:24 »

аз затова викам да тръгнем по -рано, за да стигнем поне в 11  sad
Ама ние сме на 200 км, може да има някой и от по-далеч. Жалко че морето е само на още толкова км, но време и бензин няма да останат за до там, а някак си ще го подуушвам от Казанлък. heart
Уф превърнахте ме в лигла днес  blum .
Фотоапаратът е на линия, моля да пишат още някои резерви, за да знаем какво е положението с техниката! good
Ние сме двама непушачи  blum
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #324 -: юли 06, 2012, 15:30:40 »

Ние сме три непушачки - единственото нещо, за което сме на едно мнение smile

Като ще се лигавим да се включа, фото нося навсякъде.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юли 06, 2012, 15:48:02 »

emmmmmy ще ти донеса малко морска пшеница и две три мидички и рапанчета.Ако кажеш и вода с пясък ще ти донеса/в джобовете/.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юли 06, 2012, 15:54:29 »

emmmmmy ще ти донеса малко морска пшеница и две три мидички и рапанчета.Ако кажеш и вода с пясък ще ти донеса/в джобовете/.
Рапанче няма да откажа хич cray
Дотук сме два фотоапарата!
Носете си шапки, времето не прощава с това слънце, чадърите хич не стигат като пазене. heat
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #327 -: юли 06, 2012, 17:37:52 »

Мойра, брой ни и нас за нощувка - 2ма възрастни + бебе smile

Определено трябва да помислим за комарите beating gucci, вашите аспаруховски комари ако знаеш на какво ме направиха  girl_impossible В най-големите жеги ходя с дълги дрехи, че да не плаша хората  nea
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юли 06, 2012, 19:00:02 »

Ееех, че весело се заформя! Вече нямам търпение да се запознаем! yahoo И аз ще всема фотото, само да се сетя да му купя нови зареждащи батерии, че тези вече се износиха  tease
Ще опитам да убедя милото да тръгнем и ние по-рано, за да сме там на обяд! Той работи за себе си и събота му е работна, но дано да няма много работа точно тогава smile
Аз не съм виждала почти никоя от вас на снимка, така че ще е полезно да разменим по едно телефонче на ЛС. Еми, виждам че вие най-рано ще идвате, затова пиша на теб! smile
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #329 -: юли 07, 2012, 11:31:09 »

Ех момичета като ви чета чак ви завиждам благородно. Предавате едно много ведро настроение. И аз много исках да съчетая тази среща със прибирането ми в родния ми град, че от 2г все не остава време да си отида. Но уви и това лято ми се развалиха плановете  cray Благородно Ви завиждам и ще се радвам да споделите някоя друга снимчица след срещата. Ако е писано при следващата среща може да се включа ( разбира се ако ме искате  Wink ), защото наистина имам голямо желание да се запозная с Вас.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: