Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 21:13:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 216218 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: септември 20, 2012, 19:54:12 »

Ваучери наистина има в повечето детски магазини. В Zara Kids, в Чиполино, във Fox Kids, в Хиполенд, в Колев и Колев и т.н.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: септември 21, 2012, 09:07:10 »

Момичета,от кои месец вашето бебче започа да се занимава в активната гимнастика. Ние вече сме на 2 месеца и се чудя дали е време вече да му купя. Струва ми,че играчките са на много високо ниво и той няма да ги стига. Препоръчайте някои вид активна гимнастика.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: септември 21, 2012, 09:48:30 »

Ели, много хубаво се сети за този въпрос, че и мен ме вълнува smile Аз мисля на моята да и купя вече, защото определено има нужда. Вече и е скучно само да си лежи, а и имаме едни играчки над леглото, на които много се радва и им говори, но някак си знае, че там е мястото, където заспива вечер и през деня не иска да стои. Иначе, аз се занимавам с нея, говоря и, гукаме си, но определено има нужда от нещо повече, поне такова ми е усещането smile Ще се радвам мамите, които вече имат опит да споделят от коя активна гимнастика са доволни smile
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: септември 21, 2012, 09:56:22 »

lawyer, ellimink като ви гледам лентичките ми се струва, че са ви малки децата още за гимнастика, но то не е излишно от по - рано да си я купите и те постепенно да свикнат с нея... Нашата беше на Тини Лове с маймуната и сме доволни - още си играе от време на време със самата маймънка, гледа се ж огледалцето, а играчките се откачаха и сме ги слагали на количка и в колата за разнообразие...
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: септември 21, 2012, 10:22:12 »

Svetla, то и аз си мислех, че е малка, но като гледам как реагира на играчките над леглото, които се въртят и пеят, мисля, че има нужда точно от нещо такова, за да се занимава през деня. Просто е много активна, гука им, смее се, хваща ги, изобщо е голяма радост като ги види... затова се чудя  crazy И определено като я оставя само да лежи на дивана до мен или в шезлонга, и омръзва и започва да мрънка. Просто иска нещо, с което да се занимава. Не знам дали ми е правилно мисленето и дали с тази гимнастика постъпвам правилно  crazy
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: септември 21, 2012, 11:05:54 »

защо сега не пробвате да закачите играчки на шезлонга на бебчето /ако имате такъв де / - така хем ще се занимава, хем няма да е в легълцето и играчките ще са достъпни .. имам приятелка, която работеше в бебешки аутлет и от нея знам, че активната гимнастика я препоръчват за бебчета от 3-4 месеца нагоре
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: септември 21, 2012, 11:23:39 »

lawyer, ellimink в моята тема съм писала по-подробно за активната гимнастика и нашия опит, ако искате хвърлете едно око там.  smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: септември 21, 2012, 11:24:18 »

Ами ние имаме на самия шезлонг две играчки, но те не се движат и понеже са в бяло някак си не и привличат вниманието. Снощи пробвах да закача едни други, които са по-шарени и са такива въртящи и пеещи, обаче не успях sad Сега се чудя... май ще изчакам още малко и тогава ще взема. Засега само ще проучвам.
Принцес, сега ще погледна smile
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: септември 21, 2012, 12:15:18 »

Да ,ние играем с играчките на шезлонга,но доста бързо ни омръзват. А и аз малко се притеснявам с този шезлонг,имам чувството че тежеста му отива върху таза му.
Слагам го в доста по-легнало положение от това:А когато е в напълно легнало положение вече не иска да седи.
Lawyer,ние имаме една увиваща се змия -шарена и с 3-4 играчки на нея.Може да се мести навсякъде.САмо тази снимка намерих:
http://srvimg12.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/7189615_1_585x461.jpg
и от нея махам ,слагам други играчки,увивам я,а после и за количката ще я ползвам в седнало положение.
« Последна редакция: септември 21, 2012, 12:31:34 от ellimink » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: септември 21, 2012, 12:37:45 »

Ели, нашият шезлонг е ето този:

И само тези две играчки не са достатъчни, може би защото са неподвижни и не толкова шарени, за да и привлекат вниманието.
Иначе, съм много доволна, има вибрации, 7 мелодии и определено се чувства добре в него, помага и когато плаче от коликите. Но не става да прекарва прекалено дълго време в него, става и скучно. И ние нямаме напълно легнало положение на шезлонга... това е което е показано на снимката, малко поза ембрион и следващото положение е като на този, който си показала, но то е вече за полуседнало и съответно за по-нататък.
А тази змия ми се струва удачна за занимавка на този етап smile
Аз сега ще разгледам на тази марка, на която ми е шезлонга (Bright stars) какви активни гимнастики предлагат, защото са им хубави нещата smile ако харесам нещо, ще го постна.

* product_pic1_9506.jpg (35.92 KB, 600x600 - видяно 474 пъти.)
« Последна редакция: септември 21, 2012, 12:44:07 от lawyer » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: септември 21, 2012, 12:53:13 »

Иначе, ето на тази въртележка страшно много се радва:
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2328
Може би самите цветове понеже са много и по-ярки, отделно като се въртят и пеят и привличат повече вниманието, но също върши страхотна работа, особено за приспиването или за занимаване сутрин докато свърша малко работа smile
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: септември 21, 2012, 13:06:17 »

На нас педиатърката ни посъветва да изчакаме с въртящите се играчки до към 4тия месец,защото повечето бебенца са с физиологично кривогледство и да не спомогнат да се доразвие то. Така че въртележката сме я прибрали в гардероба, а за шезлонга -при нас има напълно легналоположение,не вибрира и няма мелодии на него,едното за сметка на другото. smile а и ни е подарък,така че нямам място за претенции.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: септември 21, 2012, 13:52:35 »

ellimink малко съм  Offtopic но реших да ти кажа какво ме посъветва нашата педиатърка след втория месец - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сложим играчка над леглото и въобще нещо за стимулиране на зрението на бебето, защото иначе има опасност да се развие т.нар. лениво око. На тази възраст най-добре е играчките да са в оранжево и червено.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: септември 21, 2012, 17:01:30 »

Много е индивидуално (не че казвам нещо ново за вас, де) това дали въртележката е необходима, дали ще приспива детето или ще го занимава дълго. Ние имахме подобна като показаната от lawyer, с други животинки само. Много красива и цветна, но уви...за заспиване не вършеше работа, а и доста бързо запомна ги достига и дърпа, та се уплаших да не падне отгоре й някак си.

Няма как да се знае дали ще е полезна покупка за различните деца просто. На късмет е smile

За играчките над детето и аз знам до към 3-ти месец поне.

Шезлонга ни е на Fisher Price: http://www.bebe-best.com/fisher-price-shezlong-link-doos-nalitchen-p-9758.html

Ползвахме го повече, но вибрацията ни беше излишна. Скоро мисля пак да го извадим, да видим дали ще й е интересен.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: септември 21, 2012, 20:39:03 »

И аз съм го чувала това за кривогледството и да не се слагат такива играчки, но реших да не го спазвам, защото не съм убедена в този съвет... в смисъл имам много познати около мен, които слагаха такива играчки на бебета си преди 3-ти месец и нямаха проблем. Затова реших да я сложа. Тя пък взе, че я хареса и сега ни върши чудна работа.
Май като при всяко нещо винаги има по две мнения. Сега пък видях какво е написала svetli. Обратно на другия съвет. И в това има логика. Знам ли вече  crazy май най-добре да се види какво допада на бебчо и ако е ок с него, да се ползва smile
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: