Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 15:08:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 215877 пъти)

ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: септември 17, 2012, 13:42:20 »

На по-реномираните марки колички, като Jane, коша за новородоне има специални приставки, чрез които се прикрепват към коланите на задната седалка наколата и коша става супер неподвижен. Тоова първо. Второ - в самия кош има на дъното широка лента за застопоряване на бебето през средата на тялото, така че това е още една сигурност. Кошницата за кола не може да се ползва за повече от 2 часа без почивка, пише го с червени етикети навсякъде, детето трябва да се извади и да се му се разпъне телцето. Докато , возеийки го в кош за новородено това отпада.

Сега за марката като цяло - ползвах я с моя син, гласувам с две ръце, нямам повече, иначе и тях щях да вдигна за нея. Матрикса по мое време беше далеч по-малъ от сегашния, но и да не беше, пак щях да си взема другия кош за новородено. Голям, стабилен, защитен от всякъде, с повдигащо се до полуседнало положение дъно и прочие екстри....., а да - и вградена релакс музика имаше.
Марката си заслужава всеки лев - за количките специално говоря. Иначе не бих дала 200лв за марково бънджи например, нали така!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: септември 17, 2012, 13:50:46 »

Ина, много ти благодаря, тоест дали разбирам правилно купувам количка Jane с кош за новородено, който става за кола и с нормалната лятна количка, нали така, няма нужда от отделно кошче за кола, каквито имат други модели колички.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: септември 17, 2012, 13:54:25 »

Аз лично имах кош за новородено Rebel Pro, кошница за кола Strata и количка Jane Nomad. Ти правиш или това, или си вземаш количка и кош Матрикс, който става и за кола и за кош за новородено. Притесненията ти за това къде каква дупка ставала са крайно излишни, забрави ги направо, защото ако някой не ти каже специално да знаеш, че кошът на количката се чупи и става седалка за кола - няма абсолютно никакъв начин видимо да го разбереш. А и в началото, докато беб е малък не е нужно дори да сгъваш коша. Просто го монтираш обратно на движението и си го захващаш за коланите на колата. Кошът е доста по къс от олемия, така че се събира без проблем.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: септември 17, 2012, 15:36:58 »

Румяна,
Искам и аз да се включа в коментара за двата модела колички.
Моля те, обърни внимание на коша за 6+месеца.
Гледах видеата и ми се струва, че коша на модел 2, за да легне, се вдигат краката на детето нагоре, за да дойде главата надолу. Докато първия модел му пада гръбчето.
Аз лично препоръчвам колички, на които им пада надолу гърба. Модел 1 ми се струва, че съдържа всичко необходимо и достатъчно- кош матрикс и седалка, на която й пада гърба.

Като порастнете, купуваш голяма седалка за кола.

Ако можеш отиди в магазин и виж и двата модела на живо.
Активен
MissBride
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #409 -: септември 19, 2012, 13:10:25 »

Добър ден! Няма по - подходяща тема, в която дая задам въпроса си, затова го пускам тук с надеждата, че добри мами ще откликнат. Тъй като моя много близка скоро очаква бебе, живот и здраве, искам да и купя подарък. Да е нещо - съвкупност от няколко неща за бебчето и нея. Вие като минали и минаващи през това ще ми дадете ли съвет на какви подаръци би се зарадвала една мама?
Мерси много  give_rose give_rose give_rose
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: септември 19, 2012, 13:59:39 »

Добър ден! Няма по - подходяща тема, в която дая задам въпроса си, затова го пускам тук с надеждата, че добри мами ще откликнат. Тъй като моя много близка скоро очаква бебе, живот и здраве, искам да и купя подарък. Да е нещо - съвкупност от няколко неща за бебчето и нея. Вие като минали и минаващи през това ще ми дадете ли съвет на какви подаръци би се зарадвала една мама?
Мерси много  give_rose give_rose give_rose

Има много неща, които можеш да купиш, най-добре я попитай от какво има нужда. Ако все пак искаш да е изненада, можеш да и купиш или да и направиш сама памперсова торта: http://www.bebetorti.com/bg/pages/zatortite.html
Активен
MissBride
Новак
*

« Отговор #411 -: септември 19, 2012, 22:17:33 »

Едва ли ще има нужда от подобна торта. Исках да купя някакви дрешки и неща за бебето, букет и нещо такова.
Практично.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: септември 19, 2012, 23:06:25 »

MissBride,
бих казала, че по-практично от памперси за едно бебе почти няма. В най-добрия случай, поне 18м се използват постоянно. Тортата от памперси е просто по-красив начин да поднесеш плик с памперси give_rose

Подкрепям поста на Капризче - попитай майката от какво има нужда и какво си е харесала.
Ако остави всичко в твои ръце - вече трябва да уточниш какъв ти е ценовия диапазон, за да може някой да ти предложи нещо. Можеш да купиш слинг, шезлонг, възглавница за кърмене, активна гимнастика и тн и тн...
Всички носят дрешки и то малки дрешки, които бих казала, че рядко допадат на вкуса на майката - и детето я ги облече няколко пъти, я не...
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: септември 19, 2012, 23:10:37 »

Едва ли ще има нужда от подобна торта. Исках да купя някакви дрешки и неща за бебето, букет и нещо такова.
Практично.

Памперсовата торта е много практичен подарък. Всичко в нея се използва. И памперсите, и играчката и одеалцата/пелените. Така че си е доста практичен подарък. Ако ще я правиш сама пък можеш всичко да сложиш и да стане съвсем практична. Както казва Ани, това са памперси и подаръци, опаковани по-нетрадиционно.

Но като цяло съм на мнение да питаш майката от какво има нужда.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: септември 19, 2012, 23:19:31 »

Практично.
За букет пак си помисли.Някой жени миризмите ги дразнят след раждането,а други(като мен) не искат цветя в стаята на детето.
За дрехите по-скоро няма да уцелиш това,което майката ще хареса,ще й е удобно и едновременно практично.
На бебето ще му трябват памперси,лъжички и купички,шишета,личавници,дрънкалки.
Най-практично е да й купиш ваучер,за магазин с детски стоки,който тя харесва-да си избере сама нужното.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: септември 19, 2012, 23:23:18 »

Ooo, това за букета е много вярно. Бях забравила, но и аз не исках цветя при детето. Знам че не е хубаво, а и като се съберат повече букети и става ужас...Ние приехме букетите и като си отидоха гостите, мъжа ми ги засили към кофите директно...

Ваучерът май е най-практичния подарък  good
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: септември 19, 2012, 23:29:44 »

Аз съм За ваучер - практично и съобразено с майката и нейните вкусове.
Цветя също не исках в стаята при Ели, макар да ги обичам. В болницата още ни предупредиха, че не е хубаво да има живи цветя при малки бебчета.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: септември 20, 2012, 09:07:46 »

Ваучерът май е най-практичния подарък  good
И аз така мисля  good
Активен
MissBride
Новак
*

« Отговор #418 -: септември 20, 2012, 09:39:29 »

Гледайте като не съм минавала през тези неща и не схванах.... Извинете ме, ама помислих за истинска торта с формата на памперс....  crazy Oh my ...
А вие сте ми предлагали точно това, което търсех.
Звучи хубаво, а това с ваучера също ми хареса. Благодаря ви! Ще е нещо такова. А този ваучер откъде мога да го взема? За цветята също не е много добра идея, да...
« Последна редакция: септември 20, 2012, 09:42:20 от MissBride » Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: септември 20, 2012, 10:54:35 »

В повечето детски магазини предлагат подаръчни ваучери . Избери магазин и попитай там  good
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: