Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 20:58:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 16
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 16 (Прочетена 216196 пъти)
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
Отг: "Покупки за бебето и детето" 16
«
Отговор #270 -:
юли 26, 2012, 22:37:23 »
Моята не беше точно такава, а на Бертони, но беше доста използвана. Не само за кърмене, но и слагах Ели върху нея. Но определено ако кърмиш би ти била от полза, според мен поне. А през бременността пък помага за наместване на корема, за облягане на гърба и кръста, докато спиш.
Аз първо бях си взела една по-твърда, но не ми беше удобна, защото трудно приемаше формата, която исках. Тази на Бертони обаче беше достатъчно мекичка, за да се смачка и намести, както реша.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #271 -:
юли 26, 2012, 23:07:16 »
Благодаря много sunay @}->--Тази е на чико ,маката няма значение ,просто не знаех дали влиза в употреба и да н би да е поредната непотебна вещ,н искам да трупам безполезни неща ,само защото има страшно много реклама или защото ди си кой си я е купил.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #272 -:
юли 26, 2012, 23:13:08 »
Разбирам те много добре. Ние така продадохме някои покупки, направени май по-скоро от мерак. Но не съжалявам.
А за възглавницата - някои мами не ползват. Индивидуално е, като всяко нещо. Съветвам те да вземеш някаква евтина, като Бертони, например, за да може, ако не ти върши работа, поне да не те е яд
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #273 -:
юли 26, 2012, 23:36:14 »
ами тука няма бертони,но тази нмалн на 30 евро а и имам много желание да кърмя ,дано да успея
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #274 -:
юли 27, 2012, 01:14:10 »
carol
, аз също ползвам подобна възглавница. Моята всъщност ставаше и по време на бременност за наместване на корема, сега за кърмене, а също и да подпирам бебка, когато има нужда. Определено си заслужаваше инвестицията тази покупка. Дори като пътувах си я носех с мен.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #275 -:
юли 27, 2012, 07:23:41 »
carol
аз имам такава възглавница, но е пълна със спелта - води се някакъв еко вариант. Много добра работа ми свърши - използвах я за кърмене и за да държа бебето вътре - ползва я докато се научи да сяда. Много му беше интересно да седи облегнат в нея и да се оглежда наоколо
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #276 -:
юли 27, 2012, 10:16:50 »
carol - да се включа по темата за възглавниците...и аз имам подобна, която в момента използвам по време на бременността и съм много доволна. Моята е от по - големите (дългите) и я използвам предимно за подпиране на гърба и м/у краката...дава ми добра упора и спя горе - долу нормално. Използвам я и докато лежа пред телевизора...
Както е писала и Princess_of_the_Dawn може да се използва и за наместване на корема. Недостатък на моята е че заема доста място, а и в крайна сметка подпирането може да става с обикновенни възглавници...въпрос на избор.
За момента това мога да споделя, опита от бременността, а за по-нататък, живот и здраве при кърменето също смятам, че ще върши добра работа....
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #277 -:
юли 27, 2012, 11:06:08 »
Аз също имах по-дългия вариант, като ми я препоръчаха за спане най-вече, да ти подпира корема. Така и не успях да се разбера с това нещо
. Опитах се да спя с нея, но ми беше неудобно, спарваше ми, шумолеше ми и изобщо ми пречеше. Освен това заемаше много място. За кърменето после си подпирах с една обикновена възглавница. Та май е супер индивидуално
.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #278 -:
юли 27, 2012, 11:34:56 »
момичета, я кажете точно какви възглавници сте ползвали и откъде да се снабдя с такава.......колко им е ориентировъчната цена.....видях една- две във Вис Виталис (София), но възглавницата която харесах беше 70лв и се въздържах, тъй като не бях сигурна дали е точно възглавницата, която би ми помогнала и при кърменето и гледането на бебето....
Ще съм благодарна ако споделите
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #279 -:
юли 27, 2012, 11:42:36 »
Сноу Ако търсиш такава ,която момичетата са коментирали ето
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429&cat=30
- На Бертони
V_e_s_i ,carol благодаря за инфото за шишетата.В крайна сметка ще видим дали на бебо живот и здраве ще му хареса моя избор
,защото можеи да не му както Вили спомена
«
Последна редакция: юли 27, 2012, 11:47:42 от Bibsi8792
»
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #280 -:
юли 27, 2012, 11:46:05 »
Благодаря момичета! Много сте ми от полза ,пак да комнтирам ,не искам да затупвам дома с непотребни вещи .....за това съм ви много благодарна!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #281 -:
юли 27, 2012, 11:58:08 »
carol, за съжаление е много трудно да избегнеш затрупването с неща
. Истината е, че и децата са различни и съответно имат нужда повече от едни неща и съвсем никаква от други, които пък приятелките много ползват....
За шишетата - аз в началото ползвах стъклени малки Чико(според мен са добри), като порасна бебчо и дозата мляко вече имахме пластмасови. Ползвала съм на Авент (нормални), Томи типи (хич не ги искаше детето ми), МАМ (любимите на мен и детето ми).
Относно възглавницата за кърмене ние имахме възглавница на Вис Виталис. Не мога да кажа, че качеството и е високо, но и цената и беше ниска така че....(около 20 лв беше 2010г. ). Използвах я още докато бях бременна и много ми беше удобна, а след това Влади спа върху нея първите 2 месеца от живота си обожаваше да заспива на нея като в гнездо
. Така че за нас беше добра покупка. Но я ползвахме до 6 месец на Влади (общо 10 ина месеца) и сега ми затрупва и без това малкото пространство.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #282 -:
юли 28, 2012, 07:52:58 »
Kоментираха се преди време колелетата без педали, а може ли мнение за такова с педали? Дали има значение дали ще е най евтиното на пазара или да търся нещо скъпо и по добро. Т.е. защо Мони са толкова евтини, аз не искам да издържи години напред че ще й умалее, ще го кара това и другото лято най вероятно. Имаме едно старо дето ни го дадоха едни приятели обаче е някак криво и посукано, а и гумите му са спукани явно, защото ги помпаме вече няколко пъти и тя просто се затруднява с карането му, докато на площадката лети с чуждите колелета.
Стана дълго, а исках просто да кажа - препоръчайте ми детско колело за дете на 2 и половина
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #283 -:
юли 30, 2012, 17:31:24 »
здравейте, понеже чакаме зимно бебе, имам нужда от съвет какви дрешки да купувам и по колко чифта? В смисъл ясно е че трябва да са с дълъг ръкав и крачол, но имам предвид какво препоръчвате-ританки или разни комплекти от блузки с панталонче? знам че и бързо ги израстват та какъв размер да купувам- за новородено или и за новородено и до 3 месеца? Също по колко бройки ще са ми нужни? Мерси
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #284 -:
юли 30, 2012, 21:44:10 »
Ани
за размера на дрешките всичко зависи колко долу горе ще ти кажат, че е голямо бебето, а за бройките - мен вече омамилите ми се приятелки ме съветват да не купувам по много, първо защото детето бързо ги израства и второ, че голяма част от приятелите, роднините и прочие ще купят дрешка .. така че според тях 3-4 бройки са оптималния вариант
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...