Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 15:17:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 215925 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юли 18, 2012, 12:29:14 »

Веси,термометъра е една много нужна вещ,когато отглеждаш дете.Предвид това,че се ползва дълго време и е важно измерванията да са максимално точни,си струва инвестицията в по-горен клас.
Като чета този за 25лв,колко много функции има,не ми се струва много читав.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юли 18, 2012, 23:27:09 »

Малинка, честно казано, не помня точно blush Не повече от 4-5 месеца, защото тогава започне сериозно да се обръща и да я намирам на различни места, та възглавничката беше вече ненужна.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #242 -: юли 19, 2012, 09:29:20 »

sunray   give_rose, аз питах, защото мислех да я взема за подарък на една приятелка, но все още се чудя дали е необходима pardon
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юли 23, 2012, 09:51:45 »

Веси, за термометъра не мога да кажа, макар че и аз го гледах днес и много се чудех дали си струва.
За количката - на този модел специално багажника наистина е малък, а освен това не е особено стабилна и проходима - лични наблюдения. Честно казано, Чиполино имат и доста по-сполучливи модели. Ние харесваме марката и я ползваме активно от раждането на малкия, лятната ни количка също беше тяхна, страшно съм доволна. Ние купихме Чиполино Суифт, защото ни се счупи комбинираната, която НЕ беше тяхна,за съжаление.
Подобен на харесания от теб модел е Чиполино Перфекта, която имах възможност да пробвам и на живо - бих ти я препоръчала с две ръце. Живот и здраве за второто сме харесали именно нея, както и Чиполино Мона - но Мона-та идва доста по-скъпа, а честно казано Перфекта-та повече ми допада като модел.
Още нещо - ако можеш да си купуваш нещата на Чиполино от техен фирмен магазин - най-добре. Имат специални карти,които се запълват с точки и после ползваш отстъпки. с купуването на кошата или количка си напълваш една такава карта и после си ползваш отстъпките с кеф - ние примерно от там сме купили на Митко спално бельо и съм толкова доволна...година и отгоре вече не е мръднало!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юли 23, 2012, 12:08:18 »

Веси в един друг форум хич не са доволни от този термометър, много се коментираше nea За количката - на мен ми хареса, но нямам лични наблюдения  good
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 23, 2012, 12:25:58 »

beb4eto_na_me4o, благодаря за информацията give_rose Термометъра днес най-вероятно ще го взема и без това нямаме термометър вкъщи. Количката -  да ти кажа и аз имам позната с Перфекта, доволна е, но като гледам двата модела съществена разлика, освен, че коша на Перфектата е по-голям и има поставки за чаши, аз друго съществено не забелязвам crazy crazy Може и да греша, но и цената им е една и съща...Всъщност вече няма особено значение, защото я поръчах от Пакостник в четвъртък следобед и петък ми я доставиха. Много ми харесва, доволна съм, а и на тази цена дето е сега на промоция, друга такава няма, а и едва ли по-евтина ще я пуснат някъде yahoo yahoo

За спалното бельо  вижте в този сайт какви хубави комплекти има и цените са супер! http://dzeta.info/infusions/online_shop/index.php?p=productsList&iCategory=33 Само, че магазина е във Варна и няма как да видя качеството. Моля, ако някоя морска мама е ползвала или живее наблизо и има възможност да отиде да ги погледне, ако може да каже като качество как са! Много ще съм балгодарна give_rose give_rose

Аз не знам какво точно и колко да купя, но за сега мисля да си поръчам чувалчета - зимно и лятно по 1 бр и по 1 бр комплекти със и без олекотено. Мисля да ползвам най-вече чувалчето, а олекотеното, само като съм изпрала чувалчето.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юли 23, 2012, 12:45:09 »

Термометъра днес най-вероятно ще го взема и без това нямаме термометър вкъщи. 

Прочете ли че написах че хич не са доволни от него хората  crazy Масово го връщат, добре че Лидл приема рекламации, общо взето казват че мери когато каквото си иска, при две поредни измервания дава разлика с над един градус. Един градус е много нещо, когато става дума за температура  pardon
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юли 23, 2012, 12:53:23 »

Аз искам да попитам за ето тази количка на Navington:
http://bebeshkikolichki.com/navington-cadet-white-sea-bebeshka-kolichka-2v1-kolekciq-2011-922-6092.html

Досега имам само положителни отзиви, но ще бъда благодарна, ако някоя мама се включи и тук във форума smile Вече сме я капарирали, но все пак...
Веси, за спалните комплекти е хубаво да ги видиш на живо и да прецениш материята, защото има огромни разлики. Само ще ти дам за пример тези на Бертони. Гледам ги в един магазин, еднакви са всички, само цветово се различаваха, но като ги пипнах единият плат беше мек и хубав, а другият коренно различен и много твърд. Продавачката каза, че уж са 100 % памук, но явно всеки път шият с различна материя, защото винаги се различават. Затова по-добре не рискувай! Иначе, аз си взех комплекти за легълцето от ранфорс, това е най-хубавия памук, малко е по-скъп от другия, но си заслужава  good
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юли 23, 2012, 14:14:33 »

Прочете ли че написах че хич не са доволни от него хората  crazy Масово го връщат, добре че Лидл приема рекламации, общо взето казват че мери когато каквото си иска, при две поредни измервания дава разлика с над един градус. Един градус е много нещо, когато става дума за температура  pardon

Не, не съм го видяла Oh my ... Благодаря за инфото, то по принцип кумата ми каза, че ще отскочи да го вземе и сега ще й звънна да не го взима girl_impossible
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юли 23, 2012, 16:14:22 »

Не, не съм го видяла Oh my ... Благодаря за инфото, то по принцип кумата ми каза, че ще отскочи да го вземе и сега ще й звънна да не го взима girl_impossible

Няма проблем, предположих че не си видяла  Wink Все пак и да го е взела си го тествай на себе си и ако нещо те притеснява го върни. Лидл винаги вземат стоката обратно в съответния срок.
Аз така и не случих на термометър и съм си с живачен. Какви ли не електронни купувах и все така ми се разминава, мерят Т 34 градуса и т.н. Нямам им никакво доверие когато детето е болно и ми е важно дали температурата е 38 или 39 градуса...  pardon
Активен
ivatodor
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #250 -: юли 24, 2012, 09:17:23 »

Имам въпрос относно една количка, в която се влюбих. Не съм бременна, но с мъжа ми искаме бебе, но преди това трябва да завърша докторската си степен и затова отлагаме малко. Някоя от вас имала ли е ABC design Cobra Mamba или нещо такова се води. Триколка е черна със една цветна лента на кошчето. Просто се влюбих, има всички удобства от които една количка се нуждае, можете ли да ми кажете и повече инфо като пробвали я?
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юли 24, 2012, 16:53:43 »

и аз имам питане за количка....някоя от вас има ли stokke?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юли 24, 2012, 17:37:29 »

и ние си поръчахме количка - Adbor Arte 3x3 - ето така изглежда /включително и в този цвят/:

само сме я капарирали, но цената, на която я намерихме е 570лв. като комплекта включва - зимен и летен кош + кошче за новородено, покривала и за трите коша + комарник и дъждобран .. количката е много удобна и маневрена, моя приятелка има същата та я пробвах с всички кошове и бебе вътре biggrin
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юли 24, 2012, 19:49:54 »

и аз имам питане за количка....някоя от вас има ли stokke?

Аз имам Stokke (по-стария модел, но разликата, така или иначе, е само в дизайна), но моето дете вече е голямо и от около година съм с друга, по-лека - Nuna. Ако имаш някакви конкретни въпроси, питай  girl_wink
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юли 24, 2012, 19:52:10 »

Ние също сме с Nuna Pepp - уникална, маневрена, лека количка! good
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: