Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 23:49:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 216610 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 02, 2012, 22:16:27 »

Капризче, ако искате задължително колело вземето му с четири колелца без педали.Ще се бута сам на него.Племенника е на година и четири месеца, има камион голям, с четири колела, качва се на него и се бута и то от месец някъде, а проходи на 10 месеца.Преди просто не му беше интересен.В началото като проходи откри и катеренето и целта беше нагоре и все нагоре.Сега вече знае до къде може да се качи и откри бутането и ръчкането на камиона.

Мерси Маги. Ние се чудим за ето това: http://www.bebe-best.com/smart-trike-kola-za-jazdene-trotinetka-zeleno-p-32274.html, но на живо е адски голямо и изглежда тежко и просто не мога да си представя да се подвизавам с количка, ходещо дете и това чудо из парковете...
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 02, 2012, 22:51:41 »

Ели,и аз да добавя,че Дара все още не отразява много-много колелото.По-интересно й е да бяга след други колела,но смятам,че и на него ще му дойде скоро времето.

Виж това-пак е на подобен принцип като Пукито.Виждала съм го на живо-много е симпатично,сгъва се и може лесно да се побере в багажника на количката.Аз много исках да купя такова,но не намерих,когато търсех.http://prodavalnik.com/kolelo-za-yazdene-scramblebug---kalinka-i7341215
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юли 03, 2012, 04:28:03 »

Наши приятели имат колелото, което Додо е показала - много е готино, НО лети супер бързо. Според мен е по-подходящо за двегодишно детенце. Пробвах го на мокет и направо нямаше спирачки..
Ние върнахме нашата триколка. Нямаше колани и Леа само права се возеше, а на мен ми се изправяха косите. Купихме Kettler, но избрах грешен модел, на който предната гума не може да се спират педалите  nea
И сега наново търся колело за Леа, защото тя в парка само кара/бута на другите деца и по никакакъв начин не мога да я отлепя от тях.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 03, 2012, 14:46:45 »

Момичета, да ви питам , понеже сме купили креватче за бебо, но е в отделна стая и е голямо. В началото ще спи в нашата стая в кошара, но искам да купя матрак за нея. Какъв ще ми препоръчате, гледах че има и сгъваеми такива, които са подходящи и за път, но са само от дунапрен. Добре ли е да спи на такъв или ще ми препоръчате някакъв матрак.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юли 03, 2012, 15:54:40 »

matsinka , на Никола за РД му подариха същото влакче и той много му се радва и играе с него. И аз го препоръчвам, ако някой има чуденка  good
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юли 03, 2012, 22:07:55 »

На финала май ще купим от тези количките за бутане и това ще е. И колело за втория рд. Той сега в парка количките от този тип ги държи за дръжките и ги бута, още не се сеща че като седне и може да се избутва с крачета, но той не пази и много добре равновесие все още. Така че една количка ми се струва най-подходяща в нашия случай smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юли 09, 2012, 12:45:40 »

Здравейте и от мен, аз по цял ден гледам в интернет разни неща, та сега се чудя нещо - решила съм да си купя ръчна помпа за кърма, но от има два вида  и не знам каква е разликата между тях, нито коя е по-практична. Моля ви, ако сте ползвали или имате някакво мнение да ме посъветвате от кой тип е по-добре. Марките не ги гледайте, само за пример са:
единият тип - с такова дето се стиска като за мерене на кръвно sarcastic
другия - с по-различен захват crazy

Още не съм решила дали предварително да си купувам или ще изчакам да видя, ако ми е нужна, но поне да си знам какво искам и да предупредя таткото евентуално pleasantry

За матрчетата за кошарките и  аз като Ели се вълнувам от този въпрос. Някои мои познати казаха, че са си купили от тези за път, но те  като че ли по-не ставали за постоянно заради гънките. Други например си купили само стандартно матраче, а за гости са слагали някоя олекотена завивка отдолу или юрган - за една-две нощувки ставало blush Аз също още съм чуденка, но например харесах ето този: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6362&cat=112 не е много скъп, но не знам дали е хубав crazy crazy

Благодаря ви предварително  give_rose
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юли 09, 2012, 12:53:06 »

Не съм се включвала по тези теми ,но видях въпроса ти V_e_S_i Аз имам бебенце на 4 месеца и си взех тази на бертони .Тя е имитация на тази на avent.Останах много доволна.
Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 241

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юли 09, 2012, 13:00:29 »

Аз използвам ето тази http://family-bg.com/prX_279.htm и съм страшно доволна прави добър вакум и не се изморяваш да помпаш. Първите дни имах запушени канали и страшно ме боляха гърдите вечер вдигах температура и само изцеждането ме спаси.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юли 09, 2012, 13:08:39 »

Аз имам помпа от втория вид, на Томи Типи. Доволна бях, а и много я ползвах good
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 09, 2012, 16:59:09 »

V_e_S_i, аз си купих помпа на Avent  ISIS механична, колкото човека питах все нея ми я посочваха, че им е свършила  мн хубава работа и затова се спрях на нея. В болницата където ще раждам, на отворените врати , видях в 2 стай - всичките мами бяха с такава, явно повлияни всички от едно и също "течение на препоръка". Но определено реших да си я взема аз, а не да занимавам другите след това, защото едва ли ще им е точно до моето обяснение, каква ,къде и защо. Те само ще ми я донесът след като ме преместят в стая.
А за матрачето- аз се спрях на тези сгъваемите, за кошарата. Обикновените матрачета на всички фирми са от дунапрен с височина 8 см, а сгъваемите също са от дунапрен, но разликата е че са 5 см, едва ли на бебчо ще ми направи впечатление разликата от 3 см, а така ще мога да ползвам матрака и при пътуване, само сгъваме и тръгваме.
Това май е последното което остана да си купим, всичко др е готово и само чака дребосъки да се появи.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 10, 2012, 06:58:17 »

Благодаря ви за информацията, определено втория тип помпа събира май повече  good

Ели,покажи малко снимки на покупките give_rose Аз още нищо не съм купувала, ама леля ми, която ще си идва от Америка в началото на август каза, че един сак има пълен само за бебчо biggrin Мисля да изчакам да видя какво е купила тя  и тогава да купувам аз. Иначе за матрачето  - мен също не ме притеснява това, че сгъваемото е 5см. Единствено ме притеснява, че там където се сгъва винаги си остават гънки и може да не е съвсем удобно за постоянно спане. Колкото до пътуването 60/120/10 все си мисля че може да се събере в колата някъде най отгоре на кората на багажника или най-отдолу преди другите неща crazy Ти каква кошарка ще взимаш? Аз съм си харесала ето тези:
http://kasida.bg/koshara-za-spane-i-igra-moni-dreamtime-jungle-blueyellow-102-5303.html - тази има механизъм за музика и вибрация, но не знам дали има полза и дали става за нещо,
а тази: http://kasida.bg/bertoni-sgyvaema-koshara-arena-2-niva-hippo-yellow-2012-102-15271.html много ми е сладурска, много ми допадат шарките pleasantry
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юли 10, 2012, 11:35:42 »

Vesi, аз не съм най-добрият съветник, защото все още не съм се докоснала до никакъв опит, но аз също се бях насочила към кошарка Мони, но се разубедих след посещението ми в няколко магазина.
Ако ще използваш горното ниво за спане, забележи че при Мони се държи само захваната в началото и в края на кошарката, а посредата остава място да увисне. Това го видях в магазина на живо, сложи ли се матраче и леко увисва, даже и като е празно.
Аз затова си взех на Bertoni, travel kid- захванато е горното ниво на  много повече места,стабилно е, не се клати или поддава. При нас , това поне за първите 6 месеца това ще е основното легло за през ноща и затова ми се искаше  да е стабилно и здраво. А през деня да си е в неговата стая, в голямата кошарка.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юли 10, 2012, 12:28:52 »

V_e_S_i аз бих ти препоръчала втората-на Бертони,която е.Ние сме с такава,само дето нямаме повивалник,вече я ползваме 8м и съм доволна от нея.Както е казала и ellimink е захваната на няколко места и е доста по-малко вероято да увисне в средата.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юли 10, 2012, 12:47:40 »

Ели, Росита - прави сте, аз не се бях загледала за това give_rose Още повече, че за сега само в интернет съм ги гледала и тепърва ще ходя на живо. Определено даже и на картинките се забелязва това. Иначе на Бертони доста неща съм си харесала, сега видях и една друга кошарка, с люлеещ се механизъм и ми се иска да си взема такава някаква: http://www.detski-magazin.com/kosharki/380-ilounge-2-ovals-green.html Оххх, много харесвам лилавооо  Ashamed
Вие какво мислите за този люлеещ механизъм, има ли полза то него? crazy

А корито за къпане, какво сте избрали/ползвали?
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: