Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 23:36:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 16
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 16 (Прочетена 216600 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: "Покупки за бебето и детето" 16
«
Отговор #210 -:
юли 02, 2012, 22:16:27 »
Цитат на: магито в юни 23, 2012, 16:53:59
Капризче, ако искате задължително колело вземето му с четири колелца без педали.Ще се бута сам на него.Племенника е на година и четири месеца, има камион голям, с четири колела, качва се на него и се бута и то от месец някъде, а проходи на 10 месеца.Преди просто не му беше интересен.В началото като проходи откри и катеренето и целта беше нагоре и все нагоре.Сега вече знае до къде може да се качи и откри бутането и ръчкането на камиона.
Мерси Маги. Ние се чудим за ето това:
http://www.bebe-best.com/smart-trike-kola-za-jazdene-trotinetka-zeleno-p-32274.html,
но на живо е адски голямо и изглежда тежко и просто не мога да си представя да се подвизавам с количка, ходещо дете и това чудо из парковете...
Активен
dodo23
«
Отговор #211 -:
юли 02, 2012, 22:51:41 »
Ели,и аз да добавя,че Дара все още не отразява много-много колелото.По-интересно й е да бяга след други колела,но смятам,че и на него ще му дойде скоро времето.
Виж това-пак е на подобен принцип като Пукито.Виждала съм го на живо-много е симпатично,сгъва се и може лесно да се побере в багажника на количката.Аз много исках да купя такова,но не намерих,когато търсех.
http://prodavalnik.com/kolelo-za-yazdene-scramblebug---kalinka-i7341215
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #212 -:
юли 03, 2012, 04:28:03 »
Наши приятели имат колелото, което Додо е показала - много е готино, НО лети супер бързо. Според мен е по-подходящо за двегодишно детенце. Пробвах го на мокет и направо нямаше спирачки..
Ние върнахме нашата триколка. Нямаше колани и Леа само права се возеше, а на мен ми се изправяха косите. Купихме Kettler, но избрах грешен модел, на който предната гума не може да се спират педалите
И сега наново търся колело за Леа, защото тя в парка само кара/бута на другите деца и по никакакъв начин не мога да я отлепя от тях.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #213 -:
юли 03, 2012, 14:46:45 »
Момичета, да ви питам , понеже сме купили креватче за бебо, но е в отделна стая и е голямо. В началото ще спи в нашата стая в кошара, но искам да купя матрак за нея. Какъв ще ми препоръчате, гледах че има и сгъваеми такива, които са подходящи и за път, но са само от дунапрен. Добре ли е да спи на такъв или ще ми препоръчате някакъв матрак.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #214 -:
юли 03, 2012, 15:54:40 »
matsinka , на Никола за РД му подариха същото влакче и той много му се радва и играе с него. И аз го препоръчвам, ако някой има чуденка
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #215 -:
юли 03, 2012, 22:07:55 »
На финала май ще купим от тези количките за бутане и това ще е. И колело за втория рд. Той сега в парка количките от този тип ги държи за дръжките и ги бута, още не се сеща че като седне и може да се избутва с крачета, но той не пази и много добре равновесие все още. Така че една количка ми се струва най-подходяща в нашия случай
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #216 -:
юли 09, 2012, 12:45:40 »
Здравейте и от мен, аз по цял ден гледам в интернет разни неща, та сега се чудя нещо - решила съм да си купя ръчна помпа за кърма, но от има два вида и не знам каква е разликата между тях, нито коя е по-практична. Моля ви, ако сте ползвали или имате някакво мнение да ме посъветвате от кой тип е по-добре. Марките не ги гледайте, само за пример са:
единият тип -
с такова дето се стиска като за мерене на кръвно
другия -
с по-различен захват
Още не съм решила дали предварително да си купувам или ще изчакам да видя, ако ми е нужна, но поне да си знам какво искам и да предупредя таткото евентуално
За матрчетата за кошарките
и аз като Ели се вълнувам от този въпрос. Някои мои познати казаха, че са си купили от тези за път, но те като че ли по-не ставали за постоянно заради гънките. Други например си купили само стандартно матраче, а за гости са слагали някоя олекотена завивка отдолу или юрган - за една-две нощувки ставало
Аз също още съм чуденка, но например харесах ето този:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6362&cat=112
не е много скъп, но не знам дали е хубав
Благодаря ви предварително
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #217 -:
юли 09, 2012, 12:53:06 »
Не съм се включвала по тези теми ,но видях въпроса ти
V_e_S_i
Аз имам бебенце на 4 месеца и си взех тази на бертони .Тя е имитация на тази на avent.Останах много доволна.
Активен
radi.
Сватбар
«
Отговор #218 -:
юли 09, 2012, 13:00:29 »
Аз използвам ето тази
http://family-bg.com/prX_279.htm
и съм страшно доволна прави добър вакум и не се изморяваш да помпаш. Първите дни имах запушени канали и страшно ме боляха гърдите вечер вдигах температура и само изцеждането ме спаси.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #219 -:
юли 09, 2012, 13:08:39 »
Аз имам помпа от втория вид, на Томи Типи. Доволна бях, а и много я ползвах
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #220 -:
юли 09, 2012, 16:59:09 »
V_e_S_i, аз си купих помпа на Avent ISIS механична, колкото човека питах все нея ми я посочваха, че им е свършила мн хубава работа и затова се спрях на нея. В болницата където ще раждам, на отворените врати , видях в 2 стай - всичките мами бяха с такава, явно повлияни всички от едно и също "течение на препоръка". Но определено реших да си я взема аз, а не да занимавам другите след това, защото едва ли ще им е точно до моето обяснение, каква ,къде и защо. Те само ще ми я донесът след като ме преместят в стая.
А за матрачето- аз се спрях на тези сгъваемите, за кошарата. Обикновените матрачета на всички фирми са от дунапрен с височина 8 см, а сгъваемите също са от дунапрен, но разликата е че са 5 см, едва ли на бебчо ще ми направи впечатление разликата от 3 см, а така ще мога да ползвам матрака и при пътуване, само сгъваме и тръгваме.
Това май е последното което остана да си купим, всичко др е готово и само чака дребосъки да се появи.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #221 -:
юли 10, 2012, 06:58:17 »
Благодаря ви за информацията, определено втория тип помпа събира май повече
Ели,
покажи малко снимки на покупките
Аз още нищо не съм купувала, ама леля ми, която ще си идва от Америка в началото на август каза, че един сак има пълен само за бебчо
Мисля да изчакам да видя какво е купила тя и тогава да купувам аз. Иначе за матрачето - мен също не ме притеснява това, че сгъваемото е 5см. Единствено ме притеснява, че там където се сгъва винаги си остават гънки и може да не е съвсем удобно за постоянно спане. Колкото до пътуването 60/120/10 все си мисля че може да се събере в колата някъде най отгоре на кората на багажника или най-отдолу преди другите неща
Ти каква кошарка ще взимаш? Аз съм си харесала ето тези:
http://kasida.bg/koshara-za-spane-i-igra-moni-dreamtime-jungle-blueyellow-102-5303.html
- тази има механизъм за музика и вибрация, но не знам дали има полза и дали става за нещо,
а тази:
http://kasida.bg/bertoni-sgyvaema-koshara-arena-2-niva-hippo-yellow-2012-102-15271.html
много ми е сладурска, много ми допадат шарките
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #222 -:
юли 10, 2012, 11:35:42 »
Vesi, аз не съм най-добрият съветник, защото все още не съм се докоснала до никакъв опит, но аз също се бях насочила към кошарка Мони, но се разубедих след посещението ми в няколко магазина.
Ако ще използваш горното ниво за спане, забележи че при Мони се държи само захваната в началото и в края на кошарката, а посредата остава място да увисне. Това го видях в магазина на живо, сложи ли се матраче и леко увисва, даже и като е празно.
Аз затова си взех на Bertoni, travel kid- захванато е горното ниво на много повече места,стабилно е, не се клати или поддава. При нас , това поне за първите 6 месеца това ще е основното легло за през ноща и затова ми се искаше да е стабилно и здраво. А през деня да си е в неговата стая, в голямата кошарка.
Активен
rosit@
«
Отговор #223 -:
юли 10, 2012, 12:28:52 »
V_e_S_i
аз бих ти препоръчала втората-на Бертони,която е.Ние сме с такава,само дето нямаме повивалник,вече я ползваме 8м и съм доволна от нея.Както е казала и
ellimink
е захваната на няколко места и е доста по-малко вероято да увисне в средата.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #224 -:
юли 10, 2012, 12:47:40 »
Ели, Росита
- прави сте, аз не се бях загледала за това
Още повече, че за сега само в интернет съм ги гледала и тепърва ще ходя на живо. Определено даже и на картинките се забелязва това. Иначе на Бертони доста неща съм си харесала, сега видях и една друга кошарка, с люлеещ се механизъм и ми се иска да си взема такава някаква:
http://www.detski-magazin.com/kosharki/380-ilounge-2-ovals-green.html
Оххх, много харесвам лилавооо
Вие какво мислите за този люлеещ механизъм, има ли полза то него?
А корито за къпане, какво сте избрали/ползвали?
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...