Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 15:44:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 216037 пъти)

Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #120 -: май 03, 2012, 21:19:25 »

Чак сега виждам, че сте писали GROAN Много благодаря за съветите!

Anichka, късно ли е вече да поръчам по твоите приятелки?

Няма от кого да взема Ерго, за да пробвам. Но ще трябва да поема риска. Дано на дребка й хареса вътре. Тя обожава да бъде носена.
Относно цената - в европейския сайт на ERGObaby, цената му е 99 евро, а на приставката 35 евро. В Амазон има добри оферти, но обикновено няма доставка до тук. В България единствено успях да го намеря в магазин Премаман, които ще ми го доставят за 1 месец на цена от 240 лв (което долу-горе се равнява на цената от европейския сайт плюс доставка).
Радвам се, че всички споделяте, че е възможно и удобно да се кърми в ерго-то smile Ще е чудесно за разходките навън. Отказахте ме от приставката за новородено - докато пристигне, детето ще е на 4 месеца и няма да остане много време за ползването й. А от колко месеца на детето ще мога да ползвам ергото в чистия му вид? Не е ли от 6 месечна възраст?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #121 -: май 03, 2012, 22:03:05 »

Сльнце, когато детето започне да се обрьща и да си пьха крачето в устата, значи е готово за стандартното носене с разтворени около крьста ти крака (позицията е грубо описана де) good
Активен
cvetina84
Ентусиаст
**
Публикации: 60

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 04, 2012, 09:13:27 »

Слънце , погледни тук
http://www.ebay.de/itm/ERGO-Baby-Carrier-Babytragetasche-Bauchtrage-Trage-Ruckentrage-/251019282582?pt=DE_Baby_Kind_Unterwegs_Babytragen&hash=item3a71ea4896
Доставката до България е 15 Евро, мисля че ще го изпратят по куриер, което означава десетина дни (или поне като съм пращала разни неща към БГ за толкова са пристигали)   good
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 07, 2012, 03:50:30 »

Offtopic Слънце, съжалявам, че чак сега видях поста ти. Късно е за съжаление sad
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 15, 2012, 11:34:53 »

Момичета, помагайте, моля! Искам да сменим количката. Ето какви са ми критериите:

1. Легнало положение и изцяло изправено.
2. Широк и дълъг кош
3. Относително големи и стабилни гуми
4. Голям кош за покупки
5. 1 дръжка( по възможност)

Искам да е удобна за спане навън, имаме голям багажник, така че не е необходимо да е компактна. Нямам стълби за изкачване, така че не държа да е кой знае колко лека. Искам да е стабилна и здрава.

Ето какво съм харесала:
1. Peg Perego Si- http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/11352
2. ABC Design Primo- http://www.abc-design.de/bg/produkti/bgita/primo.html
3. Inglesina Espresso- http://www.adria.bg/bg/pr/espreso-wbb.html

Какво ще кажете? Приемам и съвети за други марки и модели smile Благодаря ви предварително!  give_rose

И още едно питане за столчето за кола. Харесали сме този модел: http://moetobebe.bg/car_chair/2468 Как ви изглежда?
« Последна редакция: май 15, 2012, 11:37:06 от Капризче » Активен
bubi_baby
Професор
Публикации: 474

« Отговор #125 -: май 15, 2012, 12:35:37 »

Капризче, аз вчера попаднах на това клипче и честно казано тази количка доста ми хареса.Не достатъка и е че няма кош за новородено а има порт бебе.
http://vbox7.com/play:26856e40&al=2&vid=6619045
Иначе аз все още не съм решила каква ще е нашата количка.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 15, 2012, 13:09:17 »

От тези,които си изброила,най-много ми допада 3-тата INGLESINA Еспресо-изглежда ми най-компактна и отговаряща на критериите ти,само че не виждам дали има напълно легнало положение?
Иначе за количка ние сме с Chipolino Swift и съм повече от доволна,както вече няколко пъти споменах. blum Разгледайте я,може пък да я включиш като вариант. good
За столче не мога да помогна,понеже нямаме кола и не ни трябва. smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 15, 2012, 15:13:05 »

От тези,които си изброила,най-много ми допада 3-тата INGLESINA Еспресо-изглежда ми най-компактна и отговаряща на критериите ти,само че не виждам дали има напълно легнало положение?
Иначе за количка ние сме с Chipolino Swift и съм повече от доволна,както вече няколко пъти споменах. blum Разгледайте я,може пък да я включиш като вариант. good
За столче не мога да помогна,понеже нямаме кола и не ни трябва. smile

Знам я твоята. Още като я показа като я купихте и я гледах в нета, но е триколка, а аз не искам триколка. За това не ми е вариант. Иначе е много симпатична. А Инглесината си има легнало положение поне до колкото видях в нета. Ще я видя на живо как е. За сега само ABC-то съм виждала на живо и ми хареса, но е малко тежичка.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 15, 2012, 17:31:28 »

Да,най-добре на живо,ако можеш да я погледнеш.Изглежда ми много добре.Потърси и за отзиви из нета. give_rose
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 15, 2012, 18:02:29 »

bubi_baby гледахме я перфектата. Но както каза продавачката, то е все едно да си купите още една комбинирана количка. Няма смисъл. Иначе е хубава, наистина, но ако сега ни предстоеше появата на малкия човек. А той е вече почти на година и няма смисъл от толкова голяма количка.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 15, 2012, 22:36:00 »

Капризче, на мен ми допада най-много първата - пег перего си, заради 7кг, които тежи.
Втората и третата ми се виждат тежки. Единствената разлика със сегашната ти количка, е вида на седалката...Не те ли удовлетворява този вид седалка?

Ние купихме в неделя втора ръка Макларен Куест за 60. Реших, че за летище/самолети/магазини е идеален вариант. Има полулегнало положение, както и пречка за крачетата. По-назад се обсъждаше - да не се повтарям
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 16, 2012, 10:14:56 »

Ани, точно това е проблема. Няма нито легнало, нито изправено положение тази количка, която имаме. И като е седнал се набира, за да седи изправен, а като е легнал краката му стърчат нагоре. За това искам нова. Ако можеше само коша да сменя на тази, а да си запазя рамата и гумите най-доволна бих била smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 17, 2012, 08:35:39 »

Капризче виж Jane slalom pro, по продавалника имаше някакви нови без кош за новородено, пък май и по магазините цената им е паднала , мисля че те устройва на 100%  Wink
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 17, 2012, 09:20:47 »

Gergancheto, хубава е но е триколка, а аз не искам такава.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #134 -: май 17, 2012, 17:06:46 »

Аз съм с Чиполино Перфекта и съм много доволна girl_wink

Иначе  за столчето за кола ми се вижда мноого скъпо ние взехме на Бертони

точно този цвят и си го поръчах по интернет дойде на следващия ден 100 лева беше girl_wink

СТОЛ ЗА КОЛА BUMPER 2012Г. BERTONI
Регулиране на облегалката.
Многопозиционни коланчета.
Мека подложка за главичката.
Предпазен гриф.
Сваляща се тапицерия.
Лесен монтаж

Производител: Bertoni

Възраст: 9-18кг.

Гаранция: 2г.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре