Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 09:55:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 155896 пъти)

Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #420 -: юни 13, 2012, 09:34:41 »

Момичета, и аз  да се  похваля. Вече  си  имаме  ресторант  и дата за  сватбата. На 18 май 2013г. в  замъка Орфей в Куклен. Вчера го капарирахме lol))
Активен
anjeli4ka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #421 -: юни 13, 2012, 09:38:27 »

Честитоооооооооо, Nine lol) Аз ще ти разкажа като мине моята smile yahoo
Активен
Nine
Ентусиаст
**

« Отговор #422 -: юни 13, 2012, 09:40:10 »

С нетърпение ще чакам да  мине  вашата  сватба lol)
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юни 13, 2012, 09:56:34 »

Исках също да питам дайте инфо за добър сватбен фотограф

Ние запазихме Минко Михайлов,страхотен човек и професионалист!
Преди това той снима,сватбата на сестра ми ,а сега ще снима и нашата smile
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юни 13, 2012, 14:04:59 »

Момичета и аз ще съм в Замъка "Орфей" на 23 септември blum
Активен
Nine
Ентусиаст
**

« Отговор #425 -: юни 13, 2012, 14:22:54 »

rosito_m, ще чакам коментари  след  сватбата lol)) Ние  имаме  почтии цяла  година  а аз нямам търпение вече sad
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юни 13, 2012, 14:26:20 »

Да, задължително ще пиша. Засега съм много доволна от условията. Вие ще се възползвате ли от предлаганата украса там?
Активен
Nine
Ентусиаст
**

« Отговор #427 -: юни 13, 2012, 14:32:03 »

Условията са  много  добри. Украсата  е  страхотна за  250  лева  само мога да  си мечтая за  такава  украса.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юни 13, 2012, 21:19:45 »

Ние запазихме Минко Михайлов,страхотен човек и професионалист!
Преди това той снима,сватбата на сестра ми ,а сега ще снима и нашата smile

Той беше фотограф на  сватбата на мой колега. Никак не съм очарована от снимките. Еднотипни пози, беше ги наврял в 1 нива, булката накъсала житни класове, но никакъв замисъл не вкарал защо ги е късала. Просто държи 1 сноп жито на снимките. Младоженецът пък бяга нанякъде, точка. Нито се разбира към/от какво бяга, нищо защо изобщо бяга.
На мен лично не ми харесаха снимките им, той си ги харесва. Въпрос на вкус и усет, все пак.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #429 -: юни 13, 2012, 21:42:58 »

И защо не грабна фотоапарата му или твоя , за да покажеш какво можеш ?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юни 14, 2012, 22:36:50 »

И защо не грабна фотоапарата му или твоя , за да покажеш какво можеш ?
Това ли ми е работата?
Минко е добър птичар, но слаб сватбар.
Аз снимам бебета и деца, със сватби не се занимавам и то за собствен кеф, пари не взимам.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юни 15, 2012, 06:15:51 »

Това нападане от твоя страна спрямо Минко,явно се дължи на някакъв опит за самосъхранение!
Опитваш се да избиваш комплекси и да ти кажа има защо!!!
Минко е страхотен професионалист и човек ,не се рови по цял ден в форумите ,за да критикува своите колеги,той работи!!!
Ще кажа ,че ние запазихме Минко м.Октомври 2011 за м.Септември 2012 и доста от датите още от тогава му бяха заети!
Прави прекрасни снимки,с перфектно качество!!!
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юни 15, 2012, 07:15:04 »

Добре бе хора що предизвиквате такива спорове? posum е изказала мнение....то си е нейно! На вас като ви харесва, то си е ваше. Има различни фотографи всеки с различен стил на снимане и съответно всеки си има клиенти. Това което за едни е пълна безвкусица за други може да е уникално яко.
Ако искате да спорите качете малко снимки и вижте другите какво мислят!
Активен
Chelsea
Новак
*
Публикации: 11

Guns N' Roses - November Rain

« Отговор #433 -: юни 15, 2012, 10:10:36 »

Здравейте.  smile Чета, че коментирате работата на фотографите. smile Без да засягам никой, но За мен най-добрият фотограф е Димитър Яков. smile По-добър за момента просто няма! smile Снимките му са невероятни и не случайно човека няма нито една свободна дата... Бяхме на сватбата на едни приятели зимата в хотел Империал и той беше фотографа smile Твърдо сме решили Яков да бъде нашия фотограф на сватбата догодина smile Димитър Яков за нас е уникален и рядък талант фотограф.  smile
 Offtopic
И малко извън темата, бих искала да изкажа едно интересно сравнение, което направи моя приятел. Аз и той сме направо болни фенове на "Челси", но се възхищаваме най-добрия футболист "Лионел Меси". Моя приятел, често се шегува като гледаме снимки на Яков, че той е втори Бог единствен, като Меси, във футбола само че във фотографията smile smile smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юни 15, 2012, 10:16:27 »

Здравейте.  smile Чета, че коментирате работата на фотографите. smile Без да засягам никой, но За мен най-добрият фотограф е Димитър Яков. smile По-добър за момента просто няма! smile Снимките му са невероятни и не случайно човека няма нито една свободна дата... Бяхме на сватбата на едни приятели зимата в хотел Империал и той беше фотографа smile Твърдо сме решили Яков да бъде нашия фотограф на сватбата догодина smile Димитър Яков за нас е уникален и рядък талант фотограф.  smile
 Offtopic
И малко извън темата, бих искала да изкажа едно интересно сравнение, което направи моя приятел. Аз и той сме направо болни фенове на "Челси", но се възхищаваме най-добрия футболист "Лионел Меси". Моя приятел, често се шегува като гледаме снимки на Яков, че той е втори Бог единствен, като Меси, във футбола само че във фотографията smile smile smile
И аз съм на това мнение,но до Яков има още един,който е на неговото ниво и е цяло чудо да се вредиш за дата,а това е  Георги Вачев.  good Но това съвсем не означава,че другите не стават.  good
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: