Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:47:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 155777 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: юни 04, 2012, 13:15:06 »

АЗ съм доволна от моята. Не взима най-евтиното но пък работи с акъл. Намира се точно срещу дома на младоженците Vanessa by jam in chocolate.
Активен
Theya
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юни 07, 2012, 17:11:33 »

Здравейте, току що се регистрирах, тъй като едва вчера взехме решение с половинката кога ще се "бракуваме"  yahoo
Разгледах темата, но не можах да видя много информация по въпроса, който ме вълнува, а именно: може ли да ми препоръчате ресторант в Пловдив, но за малък брой гости- около 50.
С половинката сами ще си финансираме събитието, така че няма да можем да поемем разходи за повече.
По- напред в темата видях много добри думи за Резиденция Стария Град, но се опасявам, че там ще ни дойде малко скъпичко. Много ще се радвам ако някой може да помогне. Благодаря предварително!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юни 08, 2012, 07:07:12 »

здравей badesta_bulka, за Резиденцията мога да ти дам само добри отзиви, но действително е доста скъпо, други ресторанти за 50 човека, които ми идват на ум са Севън хилс, Филипополис ( там също е скъпо) и Пълдин. разбира се има и много други ресторанти, които може да станат за сватба за 50 човека.
Активен
Sunflowers
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #408 -: юни 08, 2012, 16:56:59 »

Здравейте от мен,

Да се представя на бързо-от Пловдив съм, имам момченце на година и половина и с татко му решихме да озаконим съжителството си smile
Първо си копирам въпроса от друга тема. Благодаря на roumyana, че ми отговори там, пускам го и тук, ако има някой друг да се изкаже, преди да звъня на гражданското в понеделник smile

"Искаме изнесен ритуал, но не в ресторанта, а на публично място (парк). Знам, че преди не можеше, но от темата назад видях, че може в морската градина във Варна. Най-лесно е да вдигна телефона и да звънна в гражданското, но реших да питам тук първо, ако някой знае. Също искам да питам, ако има тактики да се преговаря с дамите в обредния дом. Вече веднъж ударих на камък, като ми заявиха, че в почивен ден само церемония с музика можело на двойна цена и много безцеремонно ме отсвириха при опит да споря, че нямат право да ми налагат ритуал, ако не искам...та затова питам тук, преди да ходя пак там да се карам"
Да допълня, че нямам никакви връзки с гражданското... crazy

Друг въпрос-търся си ресторант с градина около Бунарджика/ Търговската гимназия. Не е нужно да е супер елегантен и да има място за танцуване, важна ми е градината, да има място за деца евентуално да си играят и да се съберат около 40 човека. Сещате ли се за нещо? Малкият Бунарджик съм почти сигурна, че ще е зает на този ден, пък и е доста голям...
Мерси много предварително!
« Последна редакция: юни 08, 2012, 16:58:49 от Sunflowers » Активен
Theya
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юни 09, 2012, 06:02:29 »

здравей badesta_bulka, за Резиденцията мога да ти дам само добри отзиви, но действително е доста скъпо, други ресторанти за 50 човека, които ми идват на ум са Севън хилс, Филипополис ( там също е скъпо) и Пълдин. разбира се има и много други ресторанти, които може да станат за сватба за 50 човека.

Благодаря ти много roumyana!  Bravo
Започнах с проучването smile За мое най- голямо учудване от всички изброени ресторанти, Резиденцията се оказа най- евтиното място  crazy.
Продължавам с мисленето...
Активен
dianastml
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #410 -: юни 11, 2012, 10:10:24 »

Здравейте,нова съм във форума и скоро ми предстои сватба!!! lol)) Резервирахме дата в Сватбен Дом "Водолей" на Асеновградско шосе.Моля Ви, дайте ми мнения за комплекса! Благодаря много!
Здрасти и сестра ми ще прави сватба там ,но понеже е в Англия и аз организирам нещата ,та искам да ти кажа ,че и ние доста търсихме ресторант и понеже имаме приятели ,които са правили сватба там и две други семейства ,които пък са били на сватба там ,та те ни казаха много добри мнения за ресторанта и ,че са останали много доволни от всичко и ,че не са имали проблеми нито с персонала ,нито с яденето и затова и ние се насочихме към този ресторант . Сестра ми си идва май месец  и тогава ходихме до ресторанта и вечерта  пък имаше сватба и тогава пак отскочихме до там и всичко ни се видя много добре ,та незнам нагласи се за много весела сватба и щом сте избрали този ресторант ,значи той е вашият ресторант ,каквото това е...... важното е хората да са весели и музиката също е много важна .
Активен
dianastml
Регистриран

« Отговор #411 -: юни 11, 2012, 10:12:10 »

Исках също да питам дайте инфо за добър сватбен фотограф
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #412 -: юни 11, 2012, 10:17:22 »

За  фотографа с двете ръце- Яков  good good good
Активен
dianastml
Регистриран

« Отговор #413 -: юни 11, 2012, 10:24:09 »

Имаш ли координатите му ,макар че той вече ще е зает предполагам
И друго искам да попитам ,сестра ми иска да наеме някакъв танцов ансамбъл за народни танци да изиграят няколко танца ,ако някой знае нещо за такава формация и има контакти да пише,благодаря предварително
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #414 -: юни 11, 2012, 21:12:13 »

Имам ги, но за съжаление нещо не мога да ти изпратя ЛС sad
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: юни 11, 2012, 23:16:28 »

Dianastml, За добър сватбен фотограф освен Димитър Яков, който наистина е най-желания и е винаги зает. Разлгедай сайта и на Иван Банчев (fototo.be) stрахотен човек и професионалист!!! Иван Банчев беше нашия фотограф преди 2 години и е снимал на доста приятели сватбите. За Танцова формация -"Етноритъм" те са най-добрите и търсени в Пловдив (etnoritam.com)
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юни 12, 2012, 07:30:36 »

Аз може и да се повторя, но фотографите от студио Дит също са много добри. Аз лично не съм особено впечатлена от снимките на Яков. Не че са лоши на са супер клиширани и тук таме нещо по различно!
Активен
anjeli4ka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #417 -: юни 12, 2012, 07:45:55 »

Здравейте, аз много скоро правих това проучване с фотографите доста обстойно.
За фотографа на студи ДИТ - Димитър Трендафилов мога да кажа, че съм чула и видяла само хубави неща, а и на мен ми харесаха снимките му. А и също важно нещо е че като пари взимат нормално.

Иначе аз лично съм се спряла на един млад фотограф от Раковски е момчето, но работи постоянно в Пловдив. Казва се Борислав Чепишев. Има инфо за него във Фейсбук. Ако искаш мога и аз да ти дам негови координати.

Хубав ден момичета lol
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: юни 12, 2012, 08:30:35 »

Здравейте, аз много скоро правих това проучване с фотографите доста обстойно.
За фотографа на студи ДИТ - Димитър Трендафилов мога да кажа, че съм чула и видяла само хубави неща, а и на мен ми харесаха снимките му. А и също важно нещо е че като пари взимат нормално.

Иначе аз лично съм се спряла на един млад фотограф от Раковски е момчето, но работи постоянно в Пловдив. Казва се Борислав Чепишев. Има инфо за него във Фейсбук. Ако искаш мога и аз да ти дам негови координати.

Хубав ден момичета lol

Страхотен избор си направила. Борислав е много добър фотограф.
Активен
anjeli4ka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #419 -: юни 12, 2012, 08:37:01 »

Sunset благодаря ти smile И аз мисля, че изборът ми е супер, ще видим след сватбата вече окончателно smile
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: