Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:31:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Най-женската седмичка 06.03-12.03  (Прочетена 34598 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 07, 2012, 14:47:24 »

prety, да със сигурност колкото е по-голям, толкова по-малко клати. Обаче като ходихме до Тасос имаше преход към 40мин. от континента до острова с ферибот. На отиване беше добре, обаче на връщане...зор! Но това няма да ме откаже, ако ми се отдаде възможност за круиз Wink
Ей, момичета каква е тази сребърна вода? Явно за доста неща помага. На мен ми се получиха някакви обриви на китката не знам от студа ли още не са минали, от нерви ли са ... може и розов лишей да е ... не съм ходила още на кожен, че много я мразя тая процедура с висенето на миниони опашки, направления и т.н.  girl_impossible Дали тази сребърна вода ще ми помогне и от къде мога да си я взема?
emmmmmy, чакаме малко снимчици  give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 07, 2012, 14:57:41 »

Аз ползвам това (чрез този уред назаем ми правят сребърна вода  blum) :
http://albo.mymall.bg/products/%D0%A3%D0%A0%D0%95%D0%94-%D0%97%D0%90-%D0%A1%D0%A0%D0%95%D0%91%D0%AA%D0%A0%D0%9D%D0%90-%D0%92%D0%9E%D0%94%D0%90-%22-Dr.Silver%22.html
а иначе сребърна вода в шишенца съм виждала в по-големи аптеки, или най-добре в някоя билкова или хомеопатична аптека да питаш.
за лишейчето, ако е такова- Нахткерцен крем много ми помогна при кожни проблеми, както и хубав зехтин. Но виж каква ти е диагнозата, аз така правя- хоп при частен кожен лекар само за диагноза и после си ходя за билкови бърканици или си знам от миналия път и ползвам същите лекове.
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #62 -: март 07, 2012, 15:40:58 »

Тонина честит рожден ден с пожелания за крепко здраве, много успехи както в професионален така и в личен план, много да се обичате с половинката и не на последно място сбъдване на всички мечти.
Прити много ми се ходи към Дубай, а половинката е луд по тези съфарита. Скоро едни приятели ходиха някъде към пустинята на екскурзия и показваха снимки. Бяха много интересни всички облечени в много интересни дрехи с чалмите на главите и обикалят из пустинята на камилите. Много добре са изкарали, та и след разказа им още повече ми се прииска да дойда. Стискам палци и да сте спечелили конкурса. Да качиш после снимка smile
Ариелче съмнявам се ти да се изгубиш  Wink Да кажеш после как е минал workshoping-a
mOonlight не се притеснявай от круиз. Преди и аз се страхувах и си представях ужасни неща, но всъщност е много приятно. Пътувала съм 6ч и грам не усетих, че съм на ферибот. Нито клати нито нищо. Пробвай с хапче, може и да помогне. smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 07, 2012, 16:25:12 »

Аз си ги поръчвам от Вербена М -пловдивска е фирмата и много съм доволна.колежката послединия път и препоръчах да си вземе и взе от аптеката до нас.Аз я пробвах обаче се оказа ,че не е толкова хубава като тази която аз си поръчвам.
Сребърната вода става и за рани,и за кожни проблеми,за носа,за гърлото,за стомаха.
Аз също много искам да видя Дубай.Прити да не ти дойдем групово на гости.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: март 07, 2012, 17:06:05 »

Иииееее gucci, прекрасна идея!  Bravo Мисля, че набързо ще сформираме групичка за Дубай - prety, стягай се, идвамееее!!!!
Тая сребърна вода много полезна била - изчетох инфото, което emmmmmy изпрати. Замислям се да си взема ... gucci, на каква цена взимаш твоята? Иначе моите лишейчета като ги мацотя с кремове поминават, но лошото е, че са на китката и постоянно си мия ръцете, а те от водата се възпаляват повече и се зачервяват  pardon
Миши, как вървят огледите за апартамент, напредвате ли? По някое време ще трябва и ние да почнем да се ориентираме към търсене, ама само като се сетя и ми настръхва косата, че цените на имотите във Варна са ужаааасни! girl_impossible Никъде другаде в България няма такива високи цени!  angry
Активен
Миши
Професор

« Отговор #65 -: март 07, 2012, 17:13:41 »

mOonlight какво да ти кажа за тези огледи...  cray Даже рпеди малко се скарахме с половинката точно заради това. Ужасни апартамени в окаяно състояние, а за цени няма какво да се говори. Надути до без край, но е така като града е и със студенти и със туристи. Преди малко говорихме с брокерката, която казва, че понякога наемодателя преувеличава цените. Гледахме един двустаен апартамен за 450, след което бил смъкнат на 430, но брокерката казала, че на тази цена няма шанс някой да го вземе та го смъкна на 400. Едно изнасяне ни излиза на 1000лв. Другия пък 350 нооо няма пералня, печка, хладилник, маса. Плаче ми се вече. Да се надяваме че скоро ще се намери нещо подходящо. А за покупка да не ви говоря колко дертове и там. Собственика обявява една цена, брокерите го надушват взимат имота и го предлагат с няколко хиляди отгоре заради комисионната. Дано скоро излезне нещо нормално и да се реши този проблем.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 07, 2012, 17:24:04 »

m0onlight http://verbena-m.com/index.php?item_id=22
Сребърна вода (фл. 200 мл) - 3.30 лв.

Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 07, 2012, 17:32:12 »

gucci, много ти благодаря  Flower
Миши, някакъв ужас е с тия апартаменти  Girl_sing Ти под наем ли търсиш или за купуване (аз мислих, че ще купувате)? Ако е за наем, аз почти всеки ден (ако ми остане време) преглеждам обявите, защото търсим на свекито - ще сменя квартирата - ако искаш кажи какво горе-долу търсите, мога да хвърлям по едно око  look
Активен
Миши
Професор

« Отговор #68 -: март 07, 2012, 17:37:46 »

mOonlight благодаря ти, много си мила  give_rose Значи ние търсим и двете  blush 3 -стаен за покупка и 2-стаен за под наем докато се намери подходящо жилище за закупуване. Все пак в него ще сме къде се казва цял живот и ще отглеждаме деца. А ни предлагат едни гадни тесни стаички, където едно легло неможе да сложиш камо ли цялостно обзавеждане с гардероби и т.н. Уж преглеждаме всички обяви и в интернет, но за сега нищо хубаво няма. Добре, че не ни е спешно преместването и имаме време да потърсим добре. А ако излезне нещо за покупка още по - добре за нас smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 07, 2012, 18:35:00 »

Миши, ако искаш пиши ми на лични за квартирата подробности(в кои райони, до колко парички,обзаведена/необзаведена и т.н.) и още утре ще почвам да търся нещичко за вас  girl_wink
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 07, 2012, 18:59:31 »

Миши ако си от Варна в комплекс Острава продават апартаменти на добри цени.
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 07, 2012, 19:01:37 »

Здравейте момичета  give_rose give_rose give_rose И аз искам да се присъединя към вас  give_rose
Напоследък не съм в много добро настроение,имам си проблеми..опитвам се да мисля позитивно,но не можеш винаги да си силен...аз съм много чувствителен човек...гадна работа  NO Вчера си поплаках едно хубаво и сега се чуствам по-добре!Добре, че е моя съпруг който много ме подкрепя и мога да кажа, че е най-добрия ми приятел  heart Аз не мога да споделям с всеки, а и моите поснати (причтели наричам много малко хора а те са в БГ cray ) са на съвсем друга вълна като дрехи,марки,коси... някак си тук намирам хора които имат същите проблеми, имат стойностни цели в живота и които са страхотни хора радвам се, че ви има  give_rose А и тове време никак не помага  bqsnasym

Стига с моите проблеми...в Петък моето момче има рожден ден и искам да го изненадам,милия ми той покрай мен много се беше натъжил!Дайте идеи момичета  give_rose
Активен
Миши
Професор

« Отговор #72 -: март 07, 2012, 19:50:53 »

miauka не се натъжавай всичко ще се нареди. Наистина е много гадно без приятели или да са далече от теб. Напълно те разбирам, защото и аз го изпитах. А горе доло към какво си се насочила като изненада? За домашна обстановка или извеждане навън? Аз изненадах преди време половинката в домашна обстановка ( времето не позволи план А за навън ), като си легна аз извиках по близките му приятели, предварително закупух торта, шампанско, направих коридора между двете стаи със свещи и ж 00:00ч го събудих и му поднесохме изненадата. За него беше много забавно, но немога да гарантирам дали това би се харесало и на други.
Gucci би ли казала къде горе доло се намира този район, защото не се сещаме. Иначе да за Варна търсим.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 07, 2012, 20:19:48 »

Варна,кв.Левски,
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 07, 2012, 20:40:15 »

Миши много ти благодаря мила  give_rose Има неща които първаначално е трудно да приемеш, че ти се случват точно на теб мислиш, че се случват само на другите...но такъв е живота!Най-важното е, че моите близки са до мен, любовта на моя живот е до мен...вярвам,че вичко ще се нареди и че на нашата улица ще изгрее слънцето  Sunshine НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИН  girl_wink
За изненадата тъй като утре е 8 Март ще излизаме с приятелски двойки а той иска да си празнува рождения ден в Събота, си мисля в Неделя да го кача в колата без да му казвам къде отиваме  blum Той от много време иска да отидем в Велико Търново и Етара(взе си отпуск другата седмица заради мен) Там да си изкараме няколко дни двамата...далеч от ежедневието  smile Замислила съм няколко романтични игри  blum Какво ще кажете?
А после можем да отскочим до Варна(аз съм от там) че много ми е домъчняло за всички  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: